Sevgilimle bir kere cinsel ilişki yaşamak istiyorum. Tek bir kere, çok istiyorum. Ama olur da bir gün ayrılırsak ilerideki kocam anlar mı bakire olup olmadığımı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKan falan gelmez ve sorun olur kardeşim şimdi istiyorsan ileride diktirmen gerekecek ve acemi gibi davranman lazım ve en büyük sorun diktirip evlensen bile geçmişinde olan veya olanları iyi gizlemen gerek diyelim ilişkiye girdin bunu gidip kimseye anlatma siz kızlar bilirsin ağzını tutamaz arkadaş dost anlatır böyle bir anlatım asla kimseye yapma özelin senindir kimseye asla açıklama yarın bir gün dedikodu olur sıkıntı çekersin ve en büyük sorunlardan biride iletişim araçlarıdır şimdi biri veya birileri ile olursun sorun yok gibi gözükür ama yaşın genç ayrılık elbet olacaktır ve sonra evlensen bile sorun yaşamadan eski olduğun veya oldukların seni sosyal medya ve mesaj tel gibi iletişim araçları ile ele verir nasıl abi dersen eşinin yanında bir mesaj gelir eski günlere ithafen eşin görür eee sonra ne olur facia olur tabi o yüzden şimdi beraber olursan ve ayrılırsan kesin ve net engelle kimseyede bahsetme benim eşimin eski erkek arkadaşı mesaj atmıştı ben biliyordum geçmişini ama bilmeme rahmen bir sürü kavga etmiştik o yüzden uzun yazdım sana ben eşimi bilerek evlendim ama sen saklayarak evlenirsen geçmişide iyi sakla derim ben eski erkek arkadaşlar yüzünden baya bir döküntü çektim eşim ile erkekler evli olduğunu bilse bile arar sorar buna dikkat derim aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama ben özele gelmiyorum burada yazarım çekincem yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılAma tek bir kere yapsam bile anlaşılır mı? Genişlemez ki bir kereden. Tek kriter kan. Herkes de kanamıyor
Cevap sahibi+1 yılSevgili kardeşim inan tek bir kez ile kalmıyor herkezde kan gelme olmuyor ama nadir kan gelmez ve sorun yaşarsın tamam 100 kez yapmış bir bayan gibi olmaz tabiki genişlemez hemen ama sana net söylemek isterim sorun oluyor karar senin beden senin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
+1 yılYapacaksan ileride kocamı kandırırım diyerek yapma. İleride kocam bunu dert etmeyecek biri olsun düşüncesiyle yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaaa alalh askına sevgılı KS admınlerı su soruları kaldırın artık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Anlasa bile söylersin sıkıntı olursa evlenmezsin saklayacak bişey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin kafadaki kezbanlar hic boyle islere girmesin lutfen
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiktirmezsen eğer anlamayan erkeğe s@lak diyebilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılBakir bir erkekse anlamaz ama bence
Cevap sahibi+1 yılKızlık zarını bilmeyen erkek yoktur zannımca. eğer bilmiyorsada o kişi ile evlenilmez zaten. Saf s@lak biri ile evlenip ömrünümü karartacaksın
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki de anlar ilk gece birlikte olunca herhangi bir kanama olmayinca ne yapacaksın o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kanamaz.
Cevap sahibi+1 yılEvet kanamaz kizlik zarin esnekse eger kanama olmayinca esinde eger takintili birisi ise kontrole vs gidelim diyebilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılmantık olarak düşünürsen anlamama ihtimali var mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Anlar tabiki. bi kere yaparsan alışırsın devsmında
00 Yorumla
+1 yılanlasın ne olacak? Yaptığının arkasında duramayacak kadar korkak mısın?
00 Yorumla
+1 yılAnlar bakire biriyle berbaer oldugum için biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılGenişleyecek değil ya 1 kereden ve herkes kanamaz
- +1 yıl
Kanamalar uzun sürebiliyor ve belli oluyorcyani illa ki bi defa acilinca
anlasın ne olcak, kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin artık kadın olarak
11 Yorumla- +1 yıl
Herdeui bekaret gören toplum baskısı
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Anlarda bunun bi önemi yok ki
00 Yorumla
+1 yılVideosunu bile izleyebilir dikkat et
00 Yorumla
+1 yılAnlar illaki dertleşmek istersen dinleyebilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kriter kansa anlar
00 Yorumla Anlamaz mı lan tabi anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kanamaz ama ilkden de genişlemez
+1 yılAnlar tabi
10 Yorumla
+1 yılNede. Bi kere peki
00 YorumlaAnlar
00 Yorumla
+1 yılanlar tabi
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptın mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadan yapariz anlamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlar tabi mk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlar tabi saçmalama
00 Yorumla
+1 yılAnlar tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem