Gizli Üye(30-35)+1 yılYaaa bişey dicem bana da öyle geliyordu 6 senelik evliyiz sanki önceden bayaaa büyük geliyordu son zamanlarda nedense aynı şeyleri düşünüyorum enteresan
4119 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu takip et o zaman bakalım ne cevaplar çıkacak.. ben merakla bekliyorum 🙂
Cevap sahibi+1 yılEşimde gayet fit bu arada yaşla alakalı sanırım aşko
Soran+1 yılSanmıyorum ya 42 yaşında da böyleyse.. ki daha önce ilişkilerim oldu ama böyle bişey görmedim hic
Cevap sahibi+1 yılBenimki de 41 bu arada
Cevap sahibi+1 yılBenim de oldu da uzun soluklu değil o yüzden yorumlayamam 😂😂
Soran+1 yıl😂 ee senin koca öyle benim ki böyle.. yaşla ilgili değil bence bu iş 😂
Cevap sahibi+1 yılGözümüz mü alıştı nedir ghghgh
Soran+1 yılGözümü bilmiyorum da alt taraf bu durumdan hiç memnun değil 🤣😂
Cevap sahibi+1 yılNormal mi doğurdun gııı
Soran+1 yılEvet.. ama bende sorun yok çok eminim..🤩seks yaparken falan çok çok net hissediyorum penisi heryerini hissediyorum.. ki parmak zaten zor giriyo
Soran+1 yılSen peki?
Cevap sahibi+1 yılBen sezaryen yaptım dediğin gibi lohusayken falan çok zor girdi hatta hala da tatmin ediyor da öncekine kıyasla şöyle bi eline alınca falan hahahahb
Soran+1 yılBenimki elime bile gelmiyo.. evde dolanırken şöyle bı el atıyorum yok. sevismeye başlayınca bile zor oluyo akshdjksdh
Cevap sahibi+1 yılGüzel günlerin hayaliyle şeedicez artık
- +1 yıl
işiniz zor hanımlar :)
Soran+1 yıl@07horoz yoo hep aynıyım.. genişlemesi için bı neden de yok.. evlendiğim zamanda çocuk sahibi kadındim. benimle alakası yok konunun
Soran+1 yıl@Bayj3380 yahu diyorum ki adam da fark ediyo kuculdugunu benle alakası yok..
Soran+1 yıl@Bayj3380 bir sene içinde noldu olduysa anlamadım.. belki psikolojiktir bilmiyorum da biraz biseyler geçti aramızda belki ondandır kalkmiyodur ama kendi bilir.. kendi istedi
Cevap sahibi+1 yılKalkmasa sertleşip girmez ki hayatım, her evlilikte sıkıntılar oluyor inan en iyisi bi süre ara verin
Soran+1 yılTatlım zaten zor kalkıyo.. ha girdi ha yapioruz derken fıss zaten küçüldü bı de.. saçma sapan biseyler yani😂diyorum ki yapmayalım bir iki ay😂😂😂😂.. he oldu diyo
Soran+1 yıl@Bayj3380 hiç girmem o işlere... saçma sapan iki dk zevk alcam vercem diye gerek yok.. vibratorde aynı işi görüyor...
Soran+1 yıl@Bayj3380 😂😂oralı kocam da yapar.. genel olarak zaten seks yapmadığınız zamanlarda ya oral yaparız ya ben onu bosaltirim.. elimle agzimla
Soran+1 yıl@Bayj3380 alt taraf için vibrator en iyisi. evde var o da.. başka biriyle olmak istemiyorum
Soran+1 yıl@Bayj3380 neden sevmiyo acaba? Ya ben karşı değilim eşimde başkasıyla beraber olabilir problem değil benim için.. tabi eşim benim kimseyle olmamı istemez heralde de. ben standart bı giriş çıkış için yapmam kimseyle. ayrica geçen yıl biriyle birlikte oldum hastalık kaptım diye aklım çıktı. biraz da o yüzden olmam riske atmm yani gerek yok.
Soran+1 yıl@Bayj3380 sen de yapacaksan cok çok fazla kişiyle ilişkiye girmiş insanla bunu yapma
- +1 yıl
Başkasıyla yaptın mı gerçekten?
Ha diyince bulunmuyor. Seçici olmak lazım, birde eşimden ciddi gizli olması lazım.
Standart olmuyor giriş çıkış, seni tatmin eden bir giriş çıkış sonuçta :)
Eşim oral sevmiyor, öğürüyor, midesi falan bulanıyor, benim yapmama gelince, çok huylanıyor, bacağını kapatıyor, anlayacağın en haz aldığım kısım eksik :(
Soran+1 yıl@Bayj3380 başkasıyla bir kaç ay beraber oldum evet.. çok iyiydi bu arada 😂ama işte sonrasında hastalık kısmı sıkıntılı
Cevap sahibi+1 yılYa sizi tecrübeli görünce dayanamadım ben de fazlasıyla ihmal ediliyorum bazen ve biriyle tanıştım aşırı hoşlandık karşılıklı sexting yapıyoruz artık yetmiyor buluşmak istiyoruz karşılıklı ve evli olduğumu biliyor bi çılgınlık yapsam mı pişman mı olurum yiyorum kendimi ama böyle birini de kaçırmak istemiyorummm
Cevap sahibi+1 yıl@Bayj3380 yo ikinize de sordum ama aynı şehirde değiliz önemli değil ama gidilir 😀
Cevap sahibi+1 yılO da gelir istesem de benim gitmem daha doğru
Soran+1 yılBen sexting sevmiyorum.. istiyosan imkanin varsa yap. icinde kalmasın 🤩
Soran+1 yıl@Bayj3380 hastalık hpv kaptım zannettim uzun zamandır test vs veriyorum sonuçlar iyi çıktı.. ara sıra netten o kişiyle görüşüyoruz.. sekste cok iyiydi yine olsa yapardım onunla heralde yaa valla özledim 😂🤩ama çok fazla insanla birlikte olmuştur benden sonra.. korunmalı yapardım heralde 🤩😂
Cevap sahibi+1 yılİstiyorum aynen ilk zaten ben sexting ne ya falan diyordum ama konu o olunca zevkliymiş arkadaş zaten ilk kez yaptım bu saçmalığı gerçeğini istiyorum sürekli aklımda yaaa ilk fırsatta yapıcam sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@Bayj3380 wp geçmedik ya instadan konuşuyoruz ara ara
Soran+1 yılEşin peki? Duymaması lazım.. ve sizin problem mi var evde o yüzden mi baskasiyla olmak istiyosun yoksa sadece heyecan mi?
Soran+1 yılFırsat bulunca yap boş ver..🤩😈
Soran+1 yıl@Bayj3380 8 yıldır tek eşli.. bunun patlaması güzel olur😂😂 bende öyleydim 9 yıl tek esliydim geçen yıla kadar işte.. bu bir senedir de kimse yok olmazda heralde
Cevap sahibi+1 yılTabi ki duymaması lazım onun da hayatında başkası var ayrıca eşim benim isteklerimi önemsemiyor sekste bile tamamen onun zevki odaklıyız artık beyefendinin dediği gibi gençliğimi ziyan etmek istemiyorum ki ne adamlar var karısını zevkten inleten hakediyorum ben de bu ilgiyi….
Soran+1 yılEn son geçen yıl nisanın 16 sında beraber olduk.. ahh ahh 😍
Soran+1 yılValla haklısın.. fırsat bulunca hiç kaçırma.. kendine gelirsin valla
Cevap sahibi+1 yılSiz nerden tanıştınız ve ne kadar konuşup karar verdin bu çılgınlığa
Soran+1 yılValla geçen yıl bı yerde işe başladım.. adamı gördüm aşırı seksi deli oldum falan ve elleri çok güzeldi.. onun olduğu bölüme verdiler beni biraz sohbet falan ettik.. sonra birgün eşimle kavga ettik evden çıktım. aksam onun otobüs durağına gelmesini bekledim.. geldi ve konuştuk biraz sonra dedim beraber biseyler yapalım mı dedim önce şaşırdı.. sonra olur dedi.. ve biseyler aldık aparta gittik sabaha kadar seks yaptık mükemmeldi.. sonra ben eve gitmedim tabi olaylar büyüdü. ama bu kişiyle hep buluştuk ben işten çıktım ama onunla aksamalri gündüzleri her boş vakitte buluşup seks yaptık.. saatlerce.. sonra ben o şehirden ayrılmak zorunda kaldım işte 🙂şimdi gelmek istiyosa aslında da ben nasıl müsait olurum bilmiyorum ama çok istiyorum onu
Soran+1 yılBu arada kocam öğrendi.. bende güzel anlattım herşeyi seks yaptığımızı nasıl iyi seks yaptığını vs.. eşim o yüzden vibrator aldı kendisi. o yüzden dedim kendi istedi Kendi bilir diye
Soran+1 yılBen kocamla birlikte olmak istemiyorum mesela yanyana bile olmak istemiyorum.. ama o istiyo o zaman yapacak bişey yok. bende şu an mecburum yanında olmaya.. böyle idare ediyorum yani
Soran+1 yıl@Bayj3380 valla işin zor.. ama güzel olur emin ol. cok iyi olur hatta..😍
Soran+1 yıl@Bayj3380 eşinle işin zor.. anal falan yapabiliyo musunuz peki? Bir de nasıl kimseyi bulamadın anlamadım.. acaba gerçekten tam olarak istemedin mi?
Soran+1 yıl@Bayj3380 evet neden yapmayim ki? Biz eşimle ne istersek yapıyoruz.. bu ara sorun olsa da işte..
Soran+1 yıl@Bayj3380 insan karı koca canının istediği şeyi yapmayacaksa bı anlamı yok bence
Soran+1 yıl@Bayj3380 Antalya
Soran+1 yıl@Bayj3380 🙂evet diğer arkadaş nerde acaba?😃
Soran+1 yıl@Bayj3380 ahahahhah güzel olur. ben herşeye açığım.. ama zamanım yok.. siz takılın bence 😃ben kocamla üçlü istiyorum.. o istemese de halledicez bakalim
Soran+1 yıl@Bayj3380 evet @soran kız nerdesin?😃
Soran+1 yıl@Bayj3380 iki kadın bır erkek.. istiyorum esim ve başka biri belki bende girerim ama. esimin başkasıyla olmasını çok istiyorum.. çok zor ikna ettim birini bulursak olcak bakalim
Soran+1 yıl@Bayj3380 cevap sahibi arkadaş gitti heralde
Soran+1 yıl@Bayj3380 çok büyük bişey olur yaa biraraya gelmemiz.. imkansız bişey olduğu için.. çok şaşırdım heralde.. de arkadaş nerde acaba merak ettim.. işi çıktı heral😂
Soran+1 yıl@Bayj3380 bende... akşam burada olmicam yarın görüşürüz.. kendine iyi bak 🙂
- +1 yıl
gençler sizi takdir ediyorum, enerjiniz çok hoş
Cevap sahibi+1 yılBurdayım burdayım ahahah ben üçlü ilişki istemiyorum ya ben benim flörtü bi yatağa atsaydım gerisi kolay 😂
Cevap sahibi+1 yılAyrıca ben de Akdenizliyim
Soran+1 yılGünaydın.. üçlü de çok güzel oluyo ama tavsiye ederim 🙂
Soran+1 yıl@Bayj3380 daha önce yapmıştım.. yorumdan devam şimdilik 😃
Soran+1 yıl@Bayj3380 eşimle evlenmeden önce yaptım başka bı karı koca ile. iki üç yıl önce bu eşime teklif ettim asla kabul etmedi.. benim eşim biraz değişik. baskasini asla istemiyo. hem de asla.. başka erkek olsa balıklama atlar 😂 neyse zar zor ikna ettim tamm sen bul yaparım dedi. ben de ben nasil bulucam senin tanışmam lazım vs dedim. yaz gelsin de bakarız ya buluruz heralde birini.
Cevap sahibi+1 yılKarı fena çıktı hahahaah
Soran+1 yılAhahahaahah 😂niye bee
Cevap sahibi+1 yılBen kocamı paylaşamam kızımm benden gizli yaptığını varsayıyorum ona bile sinirleniyorum aslaaa yapamam sahiplenen kadın tutuşu😂
Cevap sahibi+1 yılMaksadım aldatmak değildi aşırı hoşlandığım biriyle tanıştım vay be ne erkekler varmış dedim fırsata çevirmek istiyorum sadece hepsi bu 😃
Cevap sahibi+1 yılSoran la yaşlarınız daha yakın ben aradan çekiliyorum 🙃
Cevap sahibi+1 yılDeğilim ama olgun sevgisi de biyere kadar
Cevap sahibi+1 yılYaş sınırı 30 😂
Soran+1 yılGünaydın 😂 valla bilmiyorum benim için sorun değil üç günlük dünya güzel kızlar var falan canı isterse yapsın.. yapmıyo ama yapabilir.. ben bile tek eslilikten sıkılıyosam ona da değişiklik iyi gelebilir belki.
Soran+1 yılSen kendin yapmak istiyosun.. e adamda yapmak ister.. yapsa nolur ki
Soran+1 yıl@Bayj3380 yaş konusunda konusmussunuz da kaç yaşındasın sen?
Cevap sahibi+1 yıl42 imiş biraz muhabbet ettik kendisi ile, al hayrını gör tam senlik 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂yok bacım sağol bende var zaten 42 .. dedim ya kimseyle şu an biyle biseyler düşünmüyorum ben.. çok ekstra bişey olması lazım.. onunda burdan biriyle olmaz zaten..🤩
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum sanaaaaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKilo almış olabilir. Kilo oransal olarak etkiler
31 Yorumla
Soran+1 yılHayır eşim zayif
kilo aldıysa küçülür. ileri yaşlarda 60 civarı bu ileri yaşlar küçülebilir. aksı halde dolaşım yolu sıkıntısı olabılır. penis kafesi kullanıyorsa sürekli oda kucultur. bunlar harıcınde bır doktora gozıkmesı fena olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır penis kafesi kullanmıyoruz. ama arada ilaç aliyo onlar mı yaptı ki? Özellikle bir senedir hemen küçüldü diyebilirim
Soran+1 yılEngel değil ama zevk almıyorum o zevk aliyo ben almıyorum.
Soran+1 yılHicbisey farketmiyo maalesef..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle bişey çok nadir görülür Hormon azalması durumunda olabilir. Kilo alıp vermekten olabilir. Sikayet varsa üroloji veya androloji uzmanına danışın.
10 YorumlaMümkün bir durum değil gibi hastaneye gitmenizi öneririm
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma. İlk defa duyuyorum. Bence sen doymuyorsun. Kesmiyor seni. Sana kalın ve uzun bir tarak lazım :)).
05 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂önceden doyuyordum. ama kendi de farkında kuculdugunun
Soran+1 yılBeni nasıl takibe aldin sen😂
- +1 yıl
Eskidendir. Ya da başka sorudan takibe almışımdır ::)
Soran+1 yılHmm bildirim yeni geldi..🙂
- +1 yıl
Kabul et o zaman ;)
+1 yılnasıl ya ilk defa duyuyorum kaç yaşında kaç cm den kaç cm e düştü
02 Yorumla
Soran+1 yıl42 yaşında.. tahmini inik hali 10 falanken şimdi 5 falandır
- +1 yıl
garip
Cinsellik konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kilo almaya başlamış olabilir kasik bölgesi yaglanmiştir zayıflasin düzelir
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır zayıf zaten..
- Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkılo aldı mı? aldıgsa o bolgede yaglanma olr ve kucuk gıbı gorunur
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılküçülmez sadece kilo almıştır penis göbek çukuruna kaçar küçülmüş hissi uyandırır
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılDar pantolon camasir giymekten. Hatta camasir giymesin. Duzelir
00 Yorumla Erkekler kilo aldıkça peniste küçülme gibi bir durum söz konusu olur
00 YorumlaAmeliyat öncesi ürolojiye görünmek en mantıklısı, erkekte olan penisin küçülmesi gibi bir durum olmaz. Penisi besleyen damarlarda sıkıntıl olabilir.
00 Yorumla
+1 yılyani gözle görülür bi şekilde mi küçüldü.. çok değişik
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaa özellikle bu sene.. yani inik hali normalde 10 cm falandı şimdi belki 5 .. ereksiyon olunca da hadi olsun 13-14 ...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilo almış kasık bölgesini zayıflatsın eski haline döner
04 Yorumla
Soran+1 yılKilolu biri değil.. önceden kilosu vardı ama zayıfladı şimdi zayıf kilolu halinde bile penis boyu çok iyiydi.. şimdi yok.
Cevap sahibi+1 yılKomple erimiş ozaman demekki yağlı bir adammış
Soran+1 yılE napcaz.. hapla falan biraz iyi oluyo da her zamanda hap iyi değil napsak
Cevap sahibi+1 yılDikleşme sorunumuda var
+1 yılZamanla neden küçülsun ilişkiye girdikçe daha da büyür
011 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok fazla istekli ve ilişkiye de giren biri onda sorun yok ama artık olacak gibi
- +1 yıl
O zaman işin zor 4 seneye eşini baskalriyla aldatmaya veya kendini tatmin etmeye başlayabilirsin
Soran+1 yılvibratör var gerek yok başkasına.. sadece normal bı seks ve boşalmak için başkasıyla olmam..
- +1 yıl
Ne için olursun 😂
- +1 yıl
Konuşmak İstersen özele bekliyorum mesajını 😂
Soran+1 yılÇok ekstra biseyler olması lazım..
- +1 yıl
Ne gibi şeyler mesajda anlatsana 😂
- +1 yıl
Keşke seni taniyabilsem
- +1 yıl
23 yaşındayım sporcuyummm tanışmak isterim seninle derdine deva olmak istiyorum
Soran+1 yılYaş olarak çok büyüğüm senden..🙂
- +1 yıl
Benim zaten aradiğim o sorun yokh
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten çekiyor gibi oluyor ya. Benim de 19 cm gibiyken 16 cm oldu üzüyor. Esneme hareketleri yaptırabilirsiniz o bölgeye eşiniz için
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerçekten bizim sülale o konuda Şanslı ama bende ters tepti üzücü
Cevap sahibi+1 yılÇözebildiniz mi peki
Soran+1 yılHayır işte kendine penis büyütme ameliyatı araştırıyor.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum olmazsa nolcak peki..
Soran+1 yılBilmem. elimizdekiyle yetincez napalim 🙂
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum 20 cm olması kadınlar için fena iyi oluyo
Soran+1 yılYani böyle düşünmüyorum çok fazla ama sert ve kalın olması iyi bence.. ben öyle isterdim yani 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet bende halen eksilmedi o durum umarım devam ediyor olur hep.. yakışıklı çekici olmak da yetmiyor bi zaman sonra
Cevap sahibi+1 yılBu arada gerçekten eğlenceli bi kişiliğe benziyorsunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSertleşmiş hali önemli.
43 Yorumla
Soran+1 yılO da küçüldü ya..😏
Cevap sahibi+1 yılBilemem onu. eşimin büyük penisi ve sert.
Soran+1 yılŞanslısın 🤩
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşimin pipiside eskiye nazaran küçük
234 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin
Cevap sahibi+1 yıl@Soruphemençıkacağım 3 yillik
- +1 yıl
Gözle belli ki yoksa içinde küçük mü hissediyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Soruphemençıkacağım İlk zamanlar mesela pipisi daha çok uzuyodu. Simdi o kadar uzamiyo
- +1 yıl
Takip eder misin
Cevap sahibi+1 yıl@Soruphemençıkacağım hayır
- +1 yıl
Soracaklarim var
Cevap sahibi+1 yıl@Soruphemençıkacağım hayır teşekkürler
- +1 yıl
Merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Soruphemençıkacağım sorun burdan
- +1 yıl
İçinde sönüyor mu
Cevap sahibi+1 yıl@Soruphemençıkacağım o ne
- +1 yıl
İşte özele gel
Cevap sahibi+1 yıl@Soruphemençıkacağım gelmem. Anladim sorduğunu. Hemen değil ama kısa sürede kuculuyo
- +1 yıl
Icindeyken
Cevap sahibi+1 yıl@Soruphemençıkacağım cevapladim
- +1 yıl
Nevkadwr sürüyor
Cevap sahibi+1 yıl@Soruphemençıkacağım içindemken 1 dk dan az uzun oluyo pipisi. Sonra yavas yavaş kuculuyo
- +1 yıl
Yetiyor mu ki 1 dk
Cevap sahibi+1 yıl@Soruphemençıkacağım yetmiyo ama pipi kuculunce ne yapabiliriz ki
- +1 yıl
Onun elinde aslında
Cevap sahibi+1 yılTekrar büyümesi zaman aliyo
- +1 yıl
Takip etsene
Cevap sahibi+1 yılNasıl onun elinde
- +1 yıl
Gel artık anlatayim
Cevap sahibi+1 yılEtmem ya. Evliyim neden seni takip edeyim
- +1 yıl
Tekrar silersin
Cevap sahibi+1 yılGelmem
- +1 yıl
Çok istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOlmaz
- +1 yıl
Çok güzel olur
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
- +1 yıl
Gitme
- +1 yıl
Uyudun mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçülmez, yeterince sertleşmiyordur muhtemelen.
00 YorumlaCinsellik konusunda 10,8b cevap paylaştı. Zamanla sana yetmiyo olabilir mi
014 Yorumla
Soran+1 yılO kısım ayrı ama gerçekten böyle bı sorun var
Soran+1 yılBen 33 o 42
Soran+1 yıl10 yıldır evliyiz.. çok hareketli cinsel yasamimiz vardı.. taki işte bu sıkıntı oluşmaya başlayana kadar
Soran+1 yılEvet konuşabilirsin
Soran+1 yılGelsin cevap vermeyebilirisn
Soran+1 yıl10 yaş çok mu fazla? Eski eşim 28 yas büyüktü.. ona göre bu eşim yaşıma göre.. ve gerçekten güzel seks yapar ten uyumumuz var. ama bir senedir bilmiyorum noldu.. ha şöyle benim ona karşı hislerim yok gibi bişey ama beni hem çok seviyo hem de hep istiyo ama işte istemeyle olmuyo.. anal ne zamandır yapmiyoduk mesela geçen sevisme güzel ilerledi.. içinden birden indi ve geri olmadı..
Soran+1 yılİçindeyken* ve zaten küçük hemen çıkıyo
Soran+1 yılYa orası öyle çok haklısın..
- Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence senin vajina için genişlemiştir
07 Yorumla
Soran+1 yılTabiki olabilecek bişey ama eşimin de gözünün görebileceği şekilde bi durum var. ayrica o hala benden zevk aliyo.. ben seks sırasında bütün heryerini hissedebiliyorum.. genişlemiş olsa hissedemezdim (midem bulandı😂)
Soran+1 yılSence vajina nasıl genişler?
- +1 yıl
İçindeki vajina duvarı kaslardan oluşur bunları geliştiren spor hareketleri vardır bukaslar zayiflarsa idrar kacirmada oluşur çünkü idrarı vana gibi tutanda o kaslardir
- +1 yıl
Ama hissediyorsanızda
Kaslarda bir sıkıntı yok sanirim
Soran+1 yılBiliyorum ve yıllardır kegel egzersizi yapıyorum.. bu konular hakkında bilgim var 😃
- +1 yıl
Sertleşme problemi olabilir herzaman aynı boyutada yaklasamayabilir
+1 yılKaç cm ölçütun mu hic
06 Yorumla
Soran+1 yılYok ölçmedim ama şu an kalkık halı 14 falandır
- +1 yıl
Yetmiyor mu 14 cm sana
Soran+1 yılHayır yetmiyo.. sertleşme sorunu da var.. eskiden 18+ falandır şimdi yok..
- +1 yıl
Yaş kaç kocanın
Soran+1 yıl42
- +1 yıl
Daha erken şikayetlerin için. Ama yaş farkınız da varmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kilo aldıkça yag bezesi etrafı kaplar ereksiyon tam olmaz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılSertleşme sorunu vardır
00 Yorumla Sinir, stres, günlük hayatın yorgunluğu..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFazla kullanmıyor musun yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılFazla kullanmaktan olmaz mi?
Cevap sahibi+1 yılFazla kullansan sürekli aktif olur. Paslanmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle bir doktora görünmesinde fayda var.
05 Yorumla
Soran+1 yılGitmez ki
Soran+1 yılBı ameliyat bulmuş onu yaptiriyim diyo. penis büyütme
Cevap sahibi+1 yılGitmezse öyle kalırsınız.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı
Soran+1 yıl😂valla kalır mıyız noluruz bakalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalkik hali tam sertlesmiyordur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKuculemez tam sertlesip kabarmiyordur
Cinsellik konusunda 25,5b cevap paylaştı. Benim de küçüldü. Kilo aldım çünkü
00 Yorumlaküçülmez. muhtemelen eşin göbeklenmiş
00 Yorumla
+1 yılSana öyle gelmiştir
20 Yorumla
+1 yılbazen oluyor çözünmü var onun
03 Yorumla
Soran+1 yılNe peki?
- +1 yıl
özelden yazarsan anlatayım
- +1 yıl
beni al takibe anlatayım
Cinsellik konusunda 696 cevap paylaştı. Ameliyat olsun
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa duydum
00 Yorumla Anormal bir durum
00 Yorumla
+1 yılKilo almıştır o
00 Yorumla
+1 yılYok daha neler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSertleşme sorunu vardır
00 YorumlaCinsellik konusunda 749 cevap paylaştı. Kilo almıştır
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,1b cevap paylaştı. kücülmez
05 Yorumla
Soran+1 yılİlginç
Soran+1 yılHayır bariz belli ve kendi de farkında. geçen soyledim noldu buna böyle içine mi kaçtı dedim.. bilmiyorum bende dedi küçülüyor iyice dedi
Soran+1 yılHa bı de yamuldu..😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçülüyor maalesef covid aşıları küçülttü hep
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler