Her insanin basina gelebilir sonucta. anlasamamis ayrilmis ve tek basina cocuk büyütüyor. O kadinda mutlu olmayi hak etmiyormu? Karsisina cocugu olan erkekte cikmis, ama amac yine cinsel ihtiyac. Kadinlara bastan "ben iliski istemiyorum sadece seks istiyorum" diyip dürüst davranmak varken, neden ümit verip, kuyrugu sikisinca kacan cok oluyor onu anlamis degilim. ya da su " ailem karsi cikar" digen erkekler... u lan o kizla bol vakit gecirirken ailen yokmuydu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Ben tüm kadınlardan uzak duruyorum çocuğu olsun olmasın tabi bir kadına yaklaşmak isteseydim çocuğu olandan çekinirdim çocuğu varsa evlidir diye düşünürdüm bir sebebi bu olurdu 2. si o çocuğun üvey babası oluyorsun üvey ne demek gerçekten babası değilsin onun çocuğu beni kendi gözlerinde nasıl konumlandıracak yabancı biri bu yani çocuklu bir kadına ilişki yaşadında direk baba figürüde oluyorsun onu geçtim o çocuğun gerçek bir babası var babası çocuğunu görmek isteyecek üvey babası ile gerçek babası gözgöze gelse bir çocuğun iki babası var ve sen sahte olanısın bu insana nasıl mutluluk verebilir tabi ki o kadında mutlu olmayı hak ediyor ama o adamında hislerini anlamalı çocuğun gerçek annesi sensin diğeri üvey sahte babası olacak belki çocuk gerçek babasını sevecek eğer seks istesem ya da seks isteyen ya da tek gecelik isteyen kadınlarla takılırım aile kurmak isteyenle değil aile kurmak isteseydim o tarz kadınlarla ilişki içinde olurdum ben zaten KS de belirtiyorum kadınları kandırmıyorum ben aşk istemiyorum bir kadınla ilişki içinde olacaksam gönül eğlendirmek o niyetle olurum tercih edende ona göre tercih etsin beni diyorum ne kadar dürüstçe söylüyorum hiç bir kızlada bol vakit geçirmedim hep tek tabanca takıldım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. bu kadın ya da erkek için zaten sorunlu durum her insanın başına gelir evlenip boşanma kimse zaten boşanmak için evlenmez evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmadığı için sorun yaşanıyor ama şimdi insanlar sadece yatak için dostluk arkadaşlık kuruyor ve kimi kadın evlilik düşünse bile fazla kıskançlığı ve kuralcı olması ilişkiyi sonlandırıyor bazen bekarlik sultanlık diyorum 2 ci evlilik için sağlam adım gerekli
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılboyle kadın var mı acık ve net olan sasırtıcı
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet var ve bu yüzden yalnizim. Çahma olmadigim icin
- +1 yıl
pekı bulundugun yerde bırılerı yok mu boyle acık sozlu senın gbı yalnız vs
Soran+1 yılBenim bulundugum mahallede ( almanyada) cok yobaz var, diyecemde yobaz dedigime bakma kadini baska kocasi baska... . Hayir maalesef tinlayan yok. Tinlamasinlarda kimseden birsey beklemiyorum.
- +1 yıl
almanyada mı yasıyosun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Gercekten daha zor kadin icin yurtdisinda belli donem yasadim cidden zor bisi sorcsm bu arada
Soran+1 yılBen 35 senedir burdayim bana birsey zor gelmiyor aliskinim 😀😬😬
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHaklı bir paylaşım
42 Yorumla
Soran+1 yılTskler
- +1 yıl
bu zamana kadar hiç evli kadına vaad vermedim, en başta söyledim niyetimi , bence en mantıklısı bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeğin işi gücü olmadığında "ama olabilir iş bulamamıştır" demez kadın ama kendine gelince erkeklerin her şeyi kabul etmesini her şeyi hakettiğini düşünür. erkekler içgüdüsel olarak kendi döllerine çocuklarına sağlayıcı olmaya programlanmışlardır, seni kabul etse yasal olarak üstünde hiçbir hak iddia edemeyeceği birine kendi çocuğu gibi sağlayıcı olmak zorunda kalacak. bunu kendi çocuğuna yapmak varken neden başkasının dölüne yapsın? sen kendi açından bakıyorsun erkek açısından bakmıyorsun. evet kadın 28-30 bandını geçtiğinde, çocuğu olduğunda diğer erkekler tarafından eş adayı olarak görülmezler, tıpkı 20li yaşların başındaki işsiz güçsüz erkekleri kadınların istememesi gibi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende evlenip ayrılmışsın, o da evlenip ayrılmış, çoluk çocuk var.
Adam belki aynı hatayı ikinci kez yapmam ne gerek var diyip, seni de aynı düşüncede biri olarak zannetti. Senin de evliliğe sıcak bakmadığını düşündü. Bol bol vakit geçirirken sen ailesinin sebin var olduğundan haberi olduklarını mı zannediyorsun?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılaklı olan kaleyi içten fetheder
çocuklu kadınlar çocuğu ile veya çocukları ile ilgilenen erkekleri daha ön planda tutarlar
ancak bu gösteriş amaçlı olmamalı içten gelmeli samimi olmalı00 Yorumla
+1 yılBen çocuklu kadınlarla da yaptım hatta 3 hafta oluyor 23 yaşında biri ile olmustu.
Ben baştan derim sadece cinsle iliski falan diye. Kabul eden gelir.018 Yorumla- +1 yıl
Çocuklu kadınla yatarsın ama ilk te söylemen gerekli sonra caymaktan sa
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 ilk defa da söylüyorum zaten yoksa olmaz.
- +1 yıl
@denizlili1adam ilk defada söylemek çok iyi kadınların bilmesi gerek helal olsun sana
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 eyv. Bro
- +1 yıl
Çocuklu kadınlar evliyken doymuyor mutlu olmuyor ondan başka erkek ilgi gördümü sevgi dolu oluyorlar
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 yani elbette doğrudur. ilgisizlik kötü oluyor onlar için.
- +1 yıl
@denizlili1adam ilgi görmeyince nolacak kendisini dışardan ilgi bulmayaca çalışacak
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 aynen kanka bende isters e ilgi gösteriyorum. Tabi başka karışık olaylarda. Var fantezi arayan tipler
- +1 yıl
@denizlili1adam ilgi gösterceksin ki gerektiğinde senden kopmaz ozaman başka karışık olaylar derken fanteziler falan
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 cucklud swinger grup takılanlar da var onlardan bahsettim.
- +1 yıl
@denizlili1adam cucklud Swinger grup yapanlarda var hemde çok
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 ciddi anlamda çok var. 3 yıl cucklud yaptım ben bi çocuğun kız arkadaşıyla, çocuk bizi izlerdi 31 çekerdi. Grup yapardık falan.
İstanbul'da biri vardı , kız arkadaşı vardı. Kiza kelepçe takip yapmıştık , - +1 yıl
@denizlili1adam grup yapmak bile heyecanlı olanlar var
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 cidden öyle , kızı yatirdim domalttim Şi**yorum bu kap esiginden bizi izliyor 31 çekiyor 😅 o zaman daha çok hirslaniyorum daha sert yapiyofim kız bagiriyodu yavaş hayvan diye fjjfdjkfk
Grupta önlü arkali tost harika oluyor. Bı ara yanlislikla çocuğu gondikliyodim djdjdj - +1 yıl
@denizlili1adam ☺️😅☺️😅☺️😅
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 cidden dikkat etmek lazım. Ben kıza giriyodum bu da yaliyodu önden bı çıktım penisim çocuğun agizna girdi 😅😅
- +1 yıl
@denizlili1adam kıza giriyosun oda yalıyodu demişin önden nasıl çakıyosun penis nasıl çocuk ağıza giriyor anlaşılmayan çok saçma😅😅😅😂😂😂
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 kanka çocuk alttan anal tarafı yaliyodu ordan oldu ama bence kasıtlı yaptı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış bir kadınla vakit geçirirken ailem var diyorsun da ciddiye binincemi kadından uzak duruyorsunuz çocuklu boşanmış kadından uzak durun ozaman
00 Yorumla Sadece bu konuda değil boş yere ümit verenlerin abv
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
maalesef toplumumuzun hala aşamadığı durumlar var
05 Yorumla
Soran+1 yılIyide bu insanlar almanyada, burada dogmus büyümüs adam
Soran+1 yılBu birazda aile yapisina bagli bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar söylemeyince ya da yalan söyleyince niyetleri anlaşılmaz sanıyorlar.. çok aptalca.. bazı kadınlar da yalan olduğunu bilse de söylenilene inanıyor ya da kendini kandırıyor.. iki taraf da dürüst olmalı..
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir, ben mesafe koymaz kabullenir hemde aşık olurdum mesela.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çocuk olunca kadınlar daha az gorusebiliyor çünkü sorumlulukları çok fazla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılYoo cocuklariyla sorun yasarim belki diye dusunuyo
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk sevmeyen biri olarak; başkasının çocuğuna bakmam, bakmak zorunda değilim. Artı olarak çocuk başlı başına hem manevi hem de özellikle maddi zarar demektir. Elalemin çocuğuna para yediremem, zamanımı harcayamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten sevgiliysenz yatarsuniz ama kullanmak niyeti uzucu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olmuyorlar amaçları belli ama belli etmiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı insanların duyguları yok, öyle bir şey yaşadıysan eğer üzüldüm.
Çocuklu kadın ile ciddi düşünmek büyük bir sorumluluk ama.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılHakediyor tabiki ama çekiniyor insan
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden cekiniyor
- +1 yıl
Toplumsal baskı, çevredeki evlenmiş boşanmış kadınların durumu v. s
+1 yılProblem cocuk degil belkide senin huylarindir
06 Yorumla
Soran+1 yılCocugun yasi büyükmüs.. bahaneye bak, 10 yas oldugunda isteyecen 12 oldumu red mi edecen
- +1 yıl
Sacmalamis boş ver. Kadinsin erkekler her zaman kadinlara muhtactir.
Soran+1 yılBende bunu diyorum iste.. cocuk öyle ya da böyle büyüyor engelleyemezsin. Hem büyüdügünde olgunlasir annesinin mutlulugunu ister. Kücük oldumu kiskanir
- +1 yıl
Buyuguncede kiskanir ama cok fazla belli etmez
Soran+1 yılBuda cocugun yetistirilme tarzina bagli. Benim oglum 13 yasinda ve benim mutlulugumu istiyor, biz arkadas gibiyiz ayni tarz müzik dinleriz mesela ya da giyim tarzimiz ayni
- +1 yıl
Masallah ne guzel. Ama sen yinede hayatina girecek erkegin dikkatli olmasini sagla
+1 yıldoğru haklısın kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapalım elin çocuğunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Bence erkekler dürüst değil
00 Yorumla
+1 yılSanırım değişik bir psikoloji
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru söyledin
00 Yorumla
+1 yılHaklısın seks kadının en doğal hakki
00 YorumlaKiyamam üzülme istek atarmisin
00 YorumlaNe derler korkusu ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olurken ne derleri düsünüyor muydu acaba
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yooo
00 YorumlaKorkuyordur. Belki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz