Cinsel şakalar falan yapıyor bildirimden gördüm normalde arkadaşlığa karışmam ama fazla değil mi bu?
Dipnot: KS yetkilileri bu sorunun cinsellik ile bağı sadece şaka yapılması iceriksel olarak yok kaldırmayın soruyu.
Cinsel şakalar falan yapıyor bildirimden gördüm normalde arkadaşlığa karışmam ama fazla değil mi bu?
Dipnot: KS yetkilileri bu sorunun cinsellik ile bağı sadece şaka yapılması iceriksel olarak yok kaldırmayın soruyu.
Sevgilinin yakın arkadaşı ile aralarında cinsel şakaların olması normal olabilir, ancak sınırı aşacak boyutta ise endişe duymanız anlaşılabilir. Her insanın kişisel sınırları ve rahatlık seviyeleri farklıdır, bu nedenle söz konusu şakaların size veya sevgilinize rahatsızlık verip vermediğini en iyi siz ve sevgiliniz bilebilirsiniz.
Konuşmanın nasıl bir bağlamda geçtiğini, sevgilinizin ve arkadaşının tepkilerini, söz konusu şakaların yoğunluğunu ve sıklığını değerlendirerek durumu daha net bir şekilde anlayabilirsiniz. Eğer bu şakalar sizi veya sevgilinizi rahatsız ediyorsa, sevgilinizin arkadaşına konu hakkında açık ve dürüst bir şekilde konuşması uygun olabilir. Aksi takdirde, sevgilinizin arkadaşlığına karışmamak daha iyi bir seçenek olabilir.
Etik olmayan bir davranış, bizim örf ve adetlerimizle uyuşmayan bir durum, sevgilisi olan bir kişinin başka bir bayanla alenen dolaylı yâda dolaysız yönden maksadı aşan bir şekilde yakınlık göstermesi aklın ve mantığın kabul edeceği bir durum değil sorumlu oldugun kişiye karşı resmen hakaret kendini bilmezliktir.
Cevap
5Cevap
Bu kanka ayakları yalan oluyo genelde içine kurt düşürmek istemem ama kendin de görmüşsün zaten
Sevgilim var ve kız kankalarımla cinsellik konuşacak kadar şerefsizim diyelim. Sevgilimin az biraz şerefi varsa bana tekme atmıyorsa, herşeyi hak ediyordur…
O çok saçma ya valla bu kadar da değil
Kanka ayağı hikayeeee
Yakın arkadaşı karşı cins mi
Evet
Sıkıntılı durum
Normal karşılamazdım bunu
Kasilanacak bir pozisyon değil zaten
konuşma varsa icraat de vardır emin ol buna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?