Kıskanırım diye düşünüyorum. Sevgilim yüz vermez ona yüzde yüz eminim de sorun başkalarının vıcık vıcık davranması zaten, yoksa birbirimizden yana şüphe yok.
Tanımların yanlış olduğunu düşünmüyorum, gay erkek ilişkilerinde genellikle duygusal olarak baskın ve bastırılan kısımlar genellikle var ama olmayanda var, iki tarafta baskın olabilir ama ben değilim. Pasifim diyebilirim, sadece cinsellik olarak değil duygusal olarak da düşünmek gerekli, tanımlar yanlış değil.
Bak çok doğru söyledin sanırım bu yüzden bana ondan oluyor o zaman :D heteroseksüel erkekleri daha çekici buluyorum teşekkür ederim bunu fark etmemi sağladın 💙😂
Ahaha ona şüphem yok :D 😂 bak kardeş bir heteroseksüel erkeğe dışarıda tanımadığım birine gayim lan ben diye haykırmak istiyorum lan o derece baskı hissediyorum üzerim de 😂 bir gay olmayan kişiye gerçekten acıkmak istiyorum 20 yıldır yahu seni sık boğaz etmeyim ama dışarı da sana kendimi açıklasam nasıl bir tepki verirsin reis böyle erkeksi adamım normal😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yaptırmam çünkü sevgilim onun da gay oldugunu ogrenirse adamı biraz pataklayabilir 🙄🙄
Sen gay mısın
Evet neden
Genelde gayların kıskanç olmadığını eş paylaşmaya açık olduğunu zannediyordum
O bahsettiğini yapan büyük ihtimalle partnerine gerçekten aşık değildir, Yani hiç rastlamadım böyle bir duruma erkek sinekten kıskanırız birbirimizi..
Hetero bir kızdan kıskanır mısın sevgiline dokunsa
Nası dokunsa, malafata falan mı yani yoksa öyle normal koluna falan mı
Yani yürüse bir nevi asılsa ama hoppala kavramıyor şeyini
Kıskanırım diye düşünüyorum. Sevgilim yüz vermez ona yüzde yüz eminim de sorun başkalarının vıcık vıcık davranması zaten, yoksa birbirimizden yana şüphe yok.
Son bir soru aktif misin pasif mi? Yoksa bu tanımlar yanlış mı
Tanımların yanlış olduğunu düşünmüyorum, gay erkek ilişkilerinde genellikle duygusal olarak baskın ve bastırılan kısımlar genellikle var ama olmayanda var, iki tarafta baskın olabilir ama ben değilim. Pasifim diyebilirim, sadece cinsellik olarak değil duygusal olarak da düşünmek gerekli, tanımlar yanlış değil.
Biz gaylar da da var kıskançlık durumu paylaşma nedir yahu bende kıskanırım ✌️
Daha içten ve narin davranacağından eminim:) elbette bir kadın alternatif olarak yoksa tabi :D
Bir gay olarak söylüyorum tahrik eder hamam da
bu cevap erkekler: Ya arkaya dolanı verirse? :)))
Gay erkek olarak yaptırmam
Tahrik mi olursun
Evet sonra o yapanı yatırır gerisini sen düşün işte sıkıntı olur hamam da :D ztn normalde hamama bile girmedim hiç
Sen yaptırır misin
İşini iyi yapıyorsa yapsın, pasif tüysüz biriyse daha iyi olur
Aktif ise :D bak ben aktif gayim ben severim mesaj yapmasını
Gay olduğu alnında mı yazıyor
Yaptırmam lan cekinirim
Neden :D
Eller meller şimdi 😂 olmaz
Ahaha bak bende gay bir erkek olarak gay olmayan erkeğe masaj yapmayı isterim eklemekten ziyade dokunması güzel oluyor gay olmayan bir erkeğe 🧐😂😂
Ulaşılmaz olan daha çekici oliyor 😂
Bak çok doğru söyledin sanırım bu yüzden bana ondan oluyor o zaman :D heteroseksüel erkekleri daha çekici buluyorum teşekkür ederim bunu fark etmemi sağladın 💙😂
Rica ederim banada direkt kadınlar çekici geliyor 😊
Ahaha ona şüphem yok :D 😂 bak kardeş bir heteroseksüel erkeğe dışarıda tanımadığım birine gayim lan ben diye haykırmak istiyorum lan o derece baskı hissediyorum üzerim de 😂 bir gay olmayan kişiye gerçekten acıkmak istiyorum 20 yıldır yahu seni sık boğaz etmeyim ama dışarı da sana kendimi açıklasam nasıl bir tepki verirsin reis böyle erkeksi adamım normal😂
Kanka zaten hassas bir toplumuz tanımadığın bir kisiye boyle yaklasman toplumun lgbt+ ya olan ön yargıları artar.
Yok zaten bro bunu yapmaya cesaret edemem utanırım lan 😂
Güzel
Sana göre güzel 😂
çekici bi tipse sorun yok :d
Fotodaki parlak nasıl
sen falan mısın o :D
Hayır fjfnr durduk yere taktırır kendine
Gaylari insan yerine koymuyorum
Sebep?
Pasif olursa harika olur. Yaptırdım öyle.
Tahrik oldun mu peki
@Bubenilgilendirir Oldu zaten bir şeyler.
evet yapabilir
Hayırr gdfg
Sapkın insanlarla işim olmaz
Hayır
hayir
Kesinlikle hayır