Dusunsene cocuklugundan beri masallar prensler iste ilk gece kabusu. Oyuncak bebeklerle buyuyerek cocuk yetistirilmeye programlanmak. Dugunde kucucuk cocuklar gelinlik elbise giyer. Hep evlilik hayali beyni hep mesgul eden bise. Eee enerjinin cogunuda beyin kullandigina gore. Evlenince o enerji hayal kurma dusuyo enerji harcanmiyo. Harcansada sevismeyle okadari harcanamiyo.
Cinsellik yaşadığı için kilo almaz, zamanlı zamansiz yemek yeme alışkanlığı baslar, gece makarnalar , film izlerken mısırlar vs,, hele bekarken ettigi dikkati evlilikte salarsa, kaçınılmaz sondur kilo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Dusunsene cocuklugundan beri masallar prensler iste ilk gece kabusu. Oyuncak bebeklerle buyuyerek cocuk yetistirilmeye programlanmak. Dugunde kucucuk cocuklar gelinlik elbise giyer. Hep evlilik hayali beyni hep mesgul eden bise. Eee enerjinin cogunuda beyin kullandigina gore. Evlenince o enerji hayal kurma dusuyo enerji harcanmiyo. Harcansada sevismeyle okadari harcanamiyo.
Cinsellik yaşadığı için kilo almaz, zamanlı zamansiz yemek yeme alışkanlığı baslar, gece makarnalar , film izlerken mısırlar vs,, hele bekarken ettigi dikkati evlilikte salarsa, kaçınılmaz sondur kilo
Cidden benimde kuzenim evlendi 1 ayda kocasiyla beraber kilo aldı sebebini hormonlara bağlıyorum
Genelde sürekli yemek yiyip içiyorlar ondan oluyor. İlk zamanlarda güzel vakit geçirmek istiyor insanlar
rahata kavustukalrı ıcın artık evlı alan almıs mantıgı
Ben cinsellik yaşayınca kilo almıyorum. Alakası yok.
unumu eledim yeleğimi astım psikolojisinden sanırım
Cinsellikle ilgisi yoktur. Boğaza ve hareketsizlige bakar.
Kadınlar yatakda ne olduğunu bildi için mutfağa dolaba gider bide kılo almaya sebep dir 🤣🤣
Evlendikten sonra değil doğumdan sonra alır da benim annem 51 kilo evlendikten sonra da ben doğduktan sonra da kilo almıyor
Seks yaparken oluşan enerji açığını sağlıksız şeylerle dolduran yeni evli türü canlıların kilo aldıkları saptanmıştır. Kdkdk
Alttan basınç iştah açıyorsa
yeni evliler bkunu çıkarıyor yeme içmenin
Hamilelik , rutin yaşam
Cinsellikle ilgisi yok onun
Kilo Almanın cinsellik le alakası yok canım
Cinsellik ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Olay rahatlık, gir çık değil
yemekten olabilr mi acaba
saliyolar kendilerini
Çevrende mi var yoksa sen mi kilo almaya başladın
İlk kez duydum
Yemekten (!) 🔥😂
Rahatlık batıyor
Aşk kayın doyururmus
Cinsellikle alakalı değildir herhalde
Eti cok yediginden :D
Yedıkcee alır
Hareket az ediyorlar ondan
Ne kadar aldın
Ayrıca evlendikten sonra sadece kadınlar değil çoğu erkek de aynı şekilde kilo alıyor 😃
Darısı sana kanki