Cinsellik Şu an yapıp yarın abdest alsam orucum olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Şimdi yapsam mst. Yarin oruçlu olacam ve yarın abdest alsam olur mu Güncellemeler+1 yıl Neyse ya tadım kalmadı uyuyayım en iyisi 😂 Güncellemeler+1 yıl Yapmicam yorum yapmayın artık Şu an yapıp yarın abdest alsam orucum olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Abdest almadan yarına yaparım demekle olur mu sence orucun kabul olmaz imsaktan önce banyo yapman gerek 2 2 Yorumla Coloney0606 +1 yıl Gunes dogana kadar yapsada olur. tabi nekadar erken abdest olursa okadar iyidir Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl @Coloney0606 imsak vaktine kadar alınmalı sonrası olmaz Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 5,7b cevap paylaştı. bence alın abdest diye adlandırdığınızızira abdest yani cinsellik sonrası duş tamamen ter gözeneklerini açmak bedensel rahatlık için alınır daha huzurlu istirahat edersiniz 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnsanlar dine duydukları saygıyı kendi hayatlarına da duysalardı her şey ne kadar güzel olurdu. 0 0 Yorumla
Spartanyus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Lan hırt olur kıza niye cevap vermediniz hevesini kırmışsınız bak yapmadan gitti 0 0 Yorumla
Teacherisback Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl mastürbasyon yap ve duşa gir. Bunu düşünmek çok mu zor? 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Merhaba, cunub olmak oruca niyetlenmeye engel değildir, 0 1 Yorumla cesaretyada +1 yıl Uyu 😅 Yorumla
nabaysun Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Abdest almadan niyet edilir mi yap sonra git abdestini al 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Hayır mastürbasyon yapıp imsaktan önce abdest alman gerek 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sence olur mu mantikli mi 0 0 Yorumla
sdky60 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 73% +1 yıl Acele etme ikinciden sonra yekün alırsın🤫 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı. İmkanın varsa bırakma yarına derim 0 0 Yorumla
Başkabirisi35 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bende öyle yapcam şu an yapcam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Abdest yarın olur mu Yorumla Başkabirisi35 +1 yıl Olur evet sorun olmaz Yorumla JMaynardKeynes02323 +1 yıl Herhangi bir sorun olmayacagina dair bir bilgin var mi yoksa öyle olabilir diye kendin mi fetva veriyorsun Yorumla
Uyesjs Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Okadar istekli misin ya sjs 0 1 Yorumla Uyesjs +1 yıl Sanal biliyor musun Yorumla
Devilcrafty Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Yarına bırakma sende 0 1 Yorumla Devilcrafty +1 yıl mastürbasyon için ödünç gönderebilirim istersen 😂 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapınca al 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl olur olur 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kimsede gelmez mi birisi de dese ki yanayrum hade gel alla alla Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapma ne gerek var 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçtim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende 4 aydır mastürbasyon yapmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Nasıl dayanıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çekmiyorum ki istersen özelden konuşalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylerim sana Yorumla Soran +1 yıl Burdan söyle iste ne özel merakınız var ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var tabi özel merakım özelden olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ağrıyor bazen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Abdest almadan yarına yaparım demekle olur mu sence orucun kabul olmaz imsaktan önce banyo yapman gerek
Gunes dogana kadar yapsada olur. tabi nekadar erken abdest olursa okadar iyidir
@Coloney0606 imsak vaktine kadar alınmalı sonrası olmaz
bence alın abdest diye adlandırdığınızı
zira abdest yani cinsellik sonrası duş tamamen ter gözeneklerini açmak bedensel rahatlık için alınır daha huzurlu istirahat edersiniz
İnsanlar dine duydukları saygıyı kendi hayatlarına da duysalardı her şey ne kadar güzel olurdu.
Lan hırt olur kıza niye cevap vermediniz hevesini kırmışsınız bak yapmadan gitti
mastürbasyon yap ve duşa gir. Bunu düşünmek çok mu zor?
Merhaba, cunub olmak oruca niyetlenmeye engel değildir,
Uyu 😅
Abdest almadan niyet edilir mi yap sonra git abdestini al
Hayır mastürbasyon yapıp imsaktan önce abdest alman gerek
İmsaktan önce abdest alman gerekiyor oruç tutacaksan
İmsak vakti çıkmadan güsül abdesti alman gerek
Sence olur mu mantikli mi
Çok karıştırdın bence
Acele etme ikinciden sonra yekün alırsın🤫
şuanda bende öyle düşünüyorum
İmkanın varsa bırakma yarına derim
mastürbasyon yap duş al uyu
en sonunda heves mı kalmadı dıyorsun :D
Şimdi al
sakıncalı diye biliyorum
Bende öyle yapcam şu an yapcam
Abdest yarın olur mu
Olur evet sorun olmaz
Herhangi bir sorun olmayacagina dair bir bilgin var mi yoksa öyle olabilir diye kendin mi fetva veriyorsun
Olmaz öyle
Sorun olmaz
Hiçbir şey olmaz
Bir şey olmaz
Okadar istekli misin ya sjs
Sanal biliyor musun
Olur
Olmaz
Yarına bırakma sende
mastürbasyon için ödünç gönderebilirim istersen 😂
Yapınca al
olur olur