Cinsel Yaşam Eski sevgilimle seksting nasıl yapabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Se*ti*g yapmak istiyorum ne diyip konuyu açsam Eski sevgilimle seksting nasıl yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Direk yapsan yapar zaten bunu bu kadar neye dert ettin acaba 😂 buraya kadar sormuş. O yapmasa başkasına yaz oda yapar. 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Detaylı konuşmak gerekiyor bu konular burdan olmaz kesinlikle seni özledim vs başlayıp devam edebilirsin 0 0 Yorumla
systemdown12 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Konu sadece sexting mi yoksa tekrar eskiye dönme çabası mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sadece o ama şu an zaten konusuyiruz Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. eski sevgiliyle neden yani yeni insanlarla yap exden denemek garip 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl biraz deneyim ve arzularını sorgulamak için mi yapmak istiyorsun 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir canım istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl canım istiyor diyen bi kızın hayatı ve bazı zevkleri sınırlarıyla yaşanması gerekir gibi ve gizlilik güven amaçlı yaşanacaklar yüzeysel mi olmalı Yorumla Soran +1 yıl Onunla daha önce hiç konuşmadık bir arayada gelme miz İmkansız o yüzden sadece sanal istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha güvenli bulmana sebep onun uzak olması ve sanırım senin aslında arzunda belli gibi Yorumla Soran +1 yıl Evet sadece sanal olacağı için daha rahatım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu belli oluyor ama sen bedeninin açlığını güvene dayalı bazı şeyleri yaşamadan atamayacak gibisin Yorumla Soran +1 yıl O ne bee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl içinde alev gibi arzuların var bazen bu arzuların seni ele geçiriyor ve bu her şey yüzeyselde bedenine verilmesi gerekenler gibi Yorumla Soran +1 yıl Aslında istekli değildim taki o benden foto isteyene kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hmm sende severmiydin sana atılmasını Yorumla Soran +1 yıl Oda attı zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni görseli etkiledimi Yorumla Soran +1 yıl Evet ben onu hep yakışıklı buluyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya nude Yorumla Soran +1 yıl Oda hiç atmadı bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl buna çok isteklisin sanırım ve düşlerini bile çok etkileyecek bi görsellik Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ama onu hep istedim Yorumla Soran +1 yıl Şimdi de konuşuyoruz ama misafiri varmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen görsellikle arzularını biraz kabartmanın vede güvene dayalı yüzeysel yaşamanın arzusundasın yazamam bazı şeyleri ama Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha once hic yapıyor muydun yoksa ilk defa mi yapacaksın. Yeniden konuşmaya mi başladıniz 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl napıcan uğraşıp kolayca bulursun zaten yapacak birisini 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Göğüsleri göster o sazan gşbi atlar zaten 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Küçük Yorumla avcikaan +1 yıl Ne farkeder ya sen niyetini belli edeceksin ha adsm dolgun göğüs seviyordur onu bilemem Yorumla Soran +1 yıl Bana çok Seksi gelmiyor Yorumla avcikaan +1 yıl Basks bi tarafından zevk alsın o zaman Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ayaklarima masaj yaptığını düşünsene de 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Yanıyorum söndürelim mi yaz 0 0 Yorumla
Maviaris Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Gece bi mesajına bakarEskiden yaptınız mı hiç 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiç yapmadık Yorumla Soran +1 yıl Şuanda misafiri varmış Yorumla Maviaris +1 yıl O zaman sana ozelden detay verebilirim zamanın varsa Yorumla Soran +1 yıl Burdan yazabilirsin Yorumla Maviaris +1 yıl Adminler erotik konularda banlıyor o yüzden dedim Yorumla Soran +1 yıl Ne yazacağımı söyleyebilirsim Yorumla Maviaris +1 yıl Konuyu nasıl açıcağını buradan açık açık yazmamı engelliyor sistem Yorumla Soran +1 yıl boş ver o zaman Yorumla Maviaris +1 yıl Tamam bol şans sana Yorumla
eowyn-_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl halıya sürtüyorum de 1 1 Yorumla bestakinever +1 yıl shdjdjd çok iyi kullancam bunu Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. neden ayrildin 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. dm at ozaman :D 0 0 Yorumla
siyjesiieb Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl E çok kolay kanka 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla siyjesiieb +1 yıl Ya sana vercem bir iki taktik dene faydası olacaktır. Ama durmuyorum burada sana instaami versem yazarmsn Yorumla Soran +1 yıl Hayır burdan yaz ne yazcksan Yorumla siyjesiieb +1 yıl Noldu Yorumla Soran +1 yıl Bisry olmadı erkeksin Yorumla siyjesiieb +1 yıl E senin gibi Yorumla Soran +1 yıl Yok ben değilim ama sen çok belli ettiriyorsun kendini geliştirmelisin kocum Yorumla siyjesiieb +1 yıl Senj tanıyorum Yorumla Soran +1 yıl İyi Yorumla Soran +1 yıl S g Yorumla siyjesiieb +1 yıl Aslan dayım benim 😂😂 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Uyudun mu de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Direk yapsan yapar zaten bunu bu kadar neye dert ettin acaba 😂 buraya kadar sormuş. O yapmasa başkasına yaz oda yapar.
Detaylı konuşmak gerekiyor bu konular burdan olmaz kesinlikle seni özledim vs başlayıp devam edebilirsin
Konu sadece sexting mi yoksa tekrar eskiye dönme çabası mı?
Sadece o ama şu an zaten konusuyiruz
eski sevgiliyle neden yani yeni insanlarla yap exden denemek garip
biraz deneyim ve arzularını sorgulamak için mi yapmak istiyorsun
Olabilir canım istiyor
canım istiyor diyen bi kızın hayatı ve bazı zevkleri sınırlarıyla yaşanması gerekir gibi ve gizlilik güven amaçlı yaşanacaklar yüzeysel mi olmalı
Onunla daha önce hiç konuşmadık bir arayada gelme miz İmkansız o yüzden sadece sanal istiyorum
daha güvenli bulmana sebep onun uzak olması ve sanırım senin aslında arzunda belli gibi
Evet sadece sanal olacağı için daha rahatım
bu belli oluyor ama sen bedeninin açlığını güvene dayalı bazı şeyleri yaşamadan atamayacak gibisin
O ne bee
içinde alev gibi arzuların var bazen bu arzuların seni ele geçiriyor ve bu her şey yüzeyselde bedenine verilmesi gerekenler gibi
Aslında istekli değildim taki o benden foto isteyene kadar
hmm sende severmiydin sana atılmasını
Oda attı zaten
seni görseli etkiledimi
Evet ben onu hep yakışıklı buluyorum
ya nude
Oda hiç atmadı bende
buna çok isteklisin sanırım ve düşlerini bile çok etkileyecek bi görsellik
Bilmiyorum ama onu hep istedim
Şimdi de konuşuyoruz ama misafiri varmış
sen görsellikle arzularını biraz kabartmanın vede güvene dayalı yüzeysel yaşamanın arzusundasın yazamam bazı şeyleri ama
Daha once hic yapıyor muydun yoksa ilk defa mi yapacaksın. Yeniden konuşmaya mi başladıniz
napıcan uğraşıp kolayca bulursun zaten yapacak birisini
Göğüsleri göster o sazan gşbi atlar zaten
Küçük
Ne farkeder ya sen niyetini belli edeceksin ha adsm dolgun göğüs seviyordur onu bilemem
Bana çok Seksi gelmiyor
Basks bi tarafından zevk alsın o zaman
Ayaklarima masaj yaptığını düşünsene de
Nude at kfsdj
Neden yazmıyorsun bana ben o taktikleri biliyorum kiii
Yanıyorum söndürelim mi yaz
Gece bi mesajına bakar
Eskiden yaptınız mı hiç
Hayır hiç yapmadık
Şuanda misafiri varmış
O zaman sana ozelden detay verebilirim zamanın varsa
Burdan yazabilirsin
Adminler erotik konularda banlıyor o yüzden dedim
Ne yazacağımı söyleyebilirsim
Konuyu nasıl açıcağını buradan açık açık yazmamı engelliyor sistem
boş ver o zaman
Tamam bol şans sana
halıya sürtüyorum de
shdjdjd çok iyi kullancam bunu
Neden eski sevgilin?
Üstünde ne var de
Senin ona ihtiyacın yok ben varken
neden ayrildin
Şu an üzerinde ne var diye sor
Direk nude at
Amaç ne asıl amaç
uyudun mu yaz :)
dm at ozaman :D
eskıyse yapmaz
Gel taktik vereyim
E çok kolay kanka
Nasıl
Ya sana vercem bir iki taktik dene faydası olacaktır. Ama durmuyorum burada sana instaami versem yazarmsn
Hayır burdan yaz ne yazcksan
Noldu
Bisry olmadı erkeksin
E senin gibi
Yok ben değilim ama sen çok belli ettiriyorsun kendini geliştirmelisin kocum
Senj tanıyorum
İyi
S g
Aslan dayım benim 😂😂
Uyudun mu de
Seni özledim de
Üstüne atla direk