- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet gerçekten var erkeklerdede var kızlarda da var her ne kadar insanlar bunu kabul etmese de var yani bilimsel olarak açıklanmış doğru uyarırsan çok güzel bir yere gidersin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKlitorisin, vajinanın içinde ki ağ. Parmağını sok yukarıyı okşa. Yani kalça tarafında değil de karın kısmında. Çok anlatamamışım gibi hissediyorum. Anladın mı?
114 Yorumla
Soran+1 yılYani anladım sayılır biraz 🙄🙄 Bi halt yediğimden degil ama ilerde lazım olursa diye soruyorum.
Cevap sahibi+1 yılwww.google.com/search
Hah buraya bastırcan kardeş, lazım olcak tabi
Soran+1 yılİçeri de hemen yukarıda yani. Lazım olacak aynen de bakalim
Cevap sahibi+1 yılBı de klitorisin yerini biliyonmu?
Soran+1 yılBiliyorum ama Orası neden o kadar önemli ki. Cok mu sinir var.
Cevap sahibi+1 yılİnsan vücudunun en çok sinir barındıran bölgesidir. Erkek vücudunda öyle bir şey yok. Fazla bastırırsan bonzai krizine girmiş gibi bir insan görebilirsin yani o derece hassas bir yer, inanamazsın yani daha ne diyim ajjsjsjsjsjs
Yorumlara da baktım da şöyle yaparsan kesin orgazm olur, böyle yaparsan kesin boşalır falan fasa fiso. Kadının orgazmı %30 erkek kaynaklı %70 kadın kaynaklıdır. Kendini keşfetmeye nelerden zevk aldığını bilmeyen bir kadını orgazm edemezsin.(ne kadar zevk versende bu böyledir)
Soran+1 yılBazı kadınlar ıslanma veya acı problemi yaşaması ondan mı kaynakli
Soran+1 yılBirçok konuda zayifmisim onu öğrendim. İnsana tecrübeli birisi lazım 😊
Cevap sahibi+1 yılZayıf olman çok normal tecrübesizmişsin. İnternette kadın vücuduyla ilgili yazan insanlar hep erkek ve %90 yanlış bilgiler. Kadınlar zaten hep orgazm taklidi yapıyor, Türk insanının cinsel hayatı düşük.
Islanma problemleri psikolojik olur genelde ama mesela vücudum susuz kaldığında bende ıslanamıyorum. Bazen hormon dengesizliği falan da yapıyor böyle şeyler. Tabi geçici durumlardan bahsediyorum.
Kalıcı bir durumda ya psikolojiktir ya da vajinal bir hastalığı vardır.
Soran+1 yılTecrübesizim evet. Tatmin etmek istiyorum partnerimi ama malum düşünceler var korkular falan
Soran+1 yılSenden çok şey öğrenecek gibiyim
Soran+1 yılTesekkur ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılYapacakların basit aslında. Eşin olur, sevgilin olur farketmez. Partnerine her zaman değerli hissettir, centilmen ol, kendinden taviz verme (bu da çekicilik için gerekli), zorlama, sabırlı ol, saygı duy, fantezilerle açık ol, partnerinin isteklerini asla küçümseme ve dalga geçme. Basitt
Rica ederim
Soran+1 yılAslında çok soracak şey var ama seni çok yordum kusura bakma. Tanımadan bana çok yardımcı olduğun için teşekkür ediyorum. burada çok uzadı muhabbet ve seni de çok oyalamak istemiyorum sagolasin
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yıltabi doğru. orayı bulup doğru hareketleri de uygularsa karşı tarafın boşalmaması imkansız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. öyl bşir nokta yok. bilim ispatladı. kadının merkezi klitoristir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Çok aramak lazım.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar