Cinsel Yaşam Kalçalardan etkilenmeyen erkek var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Memeden yok sanırım. Ama kalçalardan etkilenmeyen var mıdır? Kalçalardan etkilenmeyen erkek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gökuflex Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim icin tam tersi ben meme seviyorum kalça ilgimi çekmiyor pek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu daha yaygın zaten Yorumla Gökuflex +1 yıl Kalça kalçadır sonuçta ama meme önemli avucunda hissetmek istersin geneli böyle düşünür Yorumla Soran +1 yıl Şimdi detay vermek gibi olmasın ama kalçanın temasından hoşlanan da çok erkek var Yorumla Gökuflex +1 yıl E ztn o da önemli ama her şekilde temas ediyor ztn büyük de olsa küçük de olsa genişliyor bir şekilde o yüzden çok sorun değil detay vermende problem yok benim için Yorumla
ewfegfwetwe Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl güzelse etkilenirler ama memeden etkilenmeyen varmış 1 1 Yorumla azgınbeat +1 yıl Memeden etkilenmeyen erkek gay dır Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. memeden etkilenmeyen neden yok? ben meme fetişsitiyim ki 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Memeye kiyasla kalçadan daha çok etkileniyorum hele ince belliyse 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bel ince değilse zaten kalçanın güzelliği belli olmuyor Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Her ikiside güzel etkilenirim Hele kalçalar az kalın olsun vurduğun zaman ses gelsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kalca dik ve dolgun duruyorsa güzel duruyordur. Ama daha çok vajinadan etkileniyorum 0 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Büyüklüğüne göre değişir herkesin etkilendiği dolgunluk farklı 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kalça her erkeği etkiler hele güzelse 0 0 Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Varsa gitsin topuklu giysin 0 0 Yorumla
Beyimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Kalçalarda olabilir dolgun olanı tercihimdir 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Memeden etkilenmiyorum. Kalcalardan evet. 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı. Kalça kırmızım çizgim 😄 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Güzel se tabi etkilenirim 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Etkilenir herkes 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkek değildir o zaman o 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kalça severim, bu arada Sen öğretmensin sanırım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizim öğretmen komşuyu arıyorum, kusura bakmayın:) Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha sorun yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sözün özü kalça çol etkileyici bence:) Sizin meslek nedir? Yorumla Soran +1 yıl Sağlıkçıyım ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel bi sektör, mental tatmini yüksek ama eminim çok yorucudur. Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ne yapacan 😉 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Merak Yorumla Mehmetterece +1 yıl Fazla merak iyi değil 😈 Yorumla Soran +1 yıl Bir zararını görmedim hiç Yorumla Mehmetterece +1 yıl Sen erkeklerde nerden etkilenirsin Yorumla
Maxp3yne Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Her kalca ve her memeden etkilenmiyoruz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel olanı kast ettim Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vardır elbet 1 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Ben varım 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yokkk 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoktur ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Benim icin tam tersi ben meme seviyorum kalça ilgimi çekmiyor pek
Bu daha yaygın zaten
Kalça kalçadır sonuçta ama meme önemli avucunda hissetmek istersin geneli böyle düşünür
Şimdi detay vermek gibi olmasın ama kalçanın temasından hoşlanan da çok erkek var
E ztn o da önemli ama her şekilde temas ediyor ztn büyük de olsa küçük de olsa genişliyor bir şekilde o yüzden çok sorun değil detay vermende problem yok benim için
güzelse etkilenirler ama memeden etkilenmeyen varmış
Memeden etkilenmeyen erkek gay dır
memeden etkilenmeyen neden yok? ben meme fetişsitiyim ki
Memeye kiyasla kalçadan daha çok etkileniyorum hele ince belliyse
Bel ince değilse zaten kalçanın güzelliği belli olmuyor
Her ikiside güzel etkilenirim
Hele kalçalar az kalın olsun vurduğun zaman ses gelsin
Kalca dik ve dolgun duruyorsa güzel duruyordur. Ama daha çok vajinadan etkileniyorum
Büyüklüğüne göre değişir herkesin etkilendiği dolgunluk farklı
Kalça her erkeği etkiler hele güzelse
Varsa gitsin topuklu giysin
Kalçalarda olabilir dolgun olanı tercihimdir
Yok her erkek etkilenir
İlgi alanım genelde göğüsler
1 ayak
2 meme
3 kalça
Memeden etkilenmiyorum. Kalcalardan evet.
Kalça kırmızım çizgim 😄
Güzel se tabi etkilenirim
Etkilenir herkes
Erkek değildir o zaman o
Kalça severim, bu arada Sen öğretmensin sanırım
Hayır
Bizim öğretmen komşuyu arıyorum, kusura bakmayın:)
Hahahahaha sorun yok
Sözün özü kalça çol etkileyici bence:) Sizin meslek nedir?
Sağlıkçıyım ben
Güzel bi sektör, mental tatmini yüksek ama eminim çok yorucudur.
Görmeden yorum yapamam
kızın en özel yeri kalçalarıdır
Küçük değilse etkilenmem.
Ne yapacan 😉
Merak
Fazla merak iyi değil 😈
Bir zararını görmedim hiç
Sen erkeklerde nerden etkilenirsin
Her kalca ve her memeden etkilenmiyoruz
Güzel olanı kast ettim
Vardır elbet
O kadar da etkinecek bir tarafı yok bana göre