- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın buna karşı sıcak bakmıyorsa çok zor yani içinde olacak senin ikna etmen ile olacak bir şey değil kendisinin merak etmesi denemeyi istemesi lazım çünkü orada rahat bir şekilde zevk alması ya da almaması bile kadının kendisini rahat olmasına bağlı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorlama ya da söyleme bence söylemekte çok itici. Aromatik masaj yağıyla güzel bir masaj yap o bölgeye biraz daha odaklı ve özenli davranabilir ufak ufak yoklamalarla onu gevşetebilir açabilirsin. Hoşuna gidecek noktalardan etkilersen yavaş yavaş üzerinde gezdirir denemeler yaparsın. bir şey demeyecektir diye düşünüyorum. Ani hareketler çok riskli her şey yavaş onda da istek ve merak uyandıracak biçimde gelişmeli.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılZorla güzellik olmaz. Seks sırasında parmağınla anal kısma masaj yap. Arada hafif parmak sok zaten kız zevk alınca denemek istiyorum der. Anal sırasında da iyice kayganlaştırıp parmakla genişlet. Ondan sonra bırak kadın üzerine yavaşça otursun, sen kontrolü ele alırsan büyük ihtimalle canını acıtırsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılNe demek zorla mı yaa? Anal kadın için çok sağlıksız. İleri de tuvaletini tutamama riski var. Bir de tecavüz etmeyi planlıyor lanet insan.
28 Yorumla
Soran+1 yılEee benim isteklerim ne olacak peki
- +1 yıl
O kadının da straponla erkeği popodan becerme isteği varsa eğilecek misin?
Soran+1 yılyoktur
- +1 yıl
Oladabilirdi ve sorumun cevabi bu değil. Kadin senin seks objen degil. Birazcik insansan yapmazsin zaten.
Soran+1 yılkendi güzellikle sokulunca da seks objem değil o zaman bak ben 1 yıllık evliyim bugüne kadar hiç düşünmedim oradan ama canım çekmeye başladı ve birazcık hatrım için göze alabilir diye düşündüm hepsi bu
- +1 yıl
Hepsi bu falan degil. Sen 5 dakikalik zevk icin ileri de eşinin altina s*cmasini mi göze almasini istiyorsun? 🙂 Yoksa zorla (tecavuz) etmeyi mi? İnsan olun biraz
Soran+1 yılİlla kesin altına yapacak diye bi şey yok ilk ve son olacak 5 dakika sadece dediğin gibi
- +1 yıl
Senin gibi kalpsiz biri yavas yavas yapmayi ve once yalayip da hazir etmeyi akil etmeyecegine gore altina yapma ihtimali yuksek cunku senin gibiler ekstra zedeler. Vebal almak istiyorsan buyur.
- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks kadının rızası dışında ise, kadın tek celsede boşanma hakkına sahip kadınlara istemediği bir şeyi zorla yaptırma hakkına sahip değilsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılistese daha mı iyi olacaktı
+1 yılzorla yapmak dediğin tecavüz etmek demek ve bunu buraya yazıyorsun çekinmeden
15 Yorumla
Soran+1 yılbiz evliyiz
- +1 yıl
evlilik içi tecavüz diye bir şey var duydun mu hiç
Soran+1 yılİstese g. tden tecavüz olmuyo ama
- +1 yıl
e istemiyor ama
Soran+1 yılİkna olabilir
+1 yılZaten anal zor giriyor bazı kızlar benimkini alamıyor bile nasıl zorla yapacam yav
00 Yorumlaİğrençsiniz, hayvandan farkınız yok. Bir de “zorla mı yapayım mı? “ diyor. Sen önce bir psikoloğa git ya da gitmesen boşan, kadını bırak çünkü yazık olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal sevilmez mi ya
21 Yorumla
Soran+1 yılha yaşa ya çok görüyor
+1 yılAnal ilişki diye bisey yoktur
00 Yorumla
+1 yılAnal yolla yapılan ilişki haramdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar pisliksin ya karina uzuldum
01 Yorumla
Soran+1 yılyerimde olsan sende istersin anlatamam
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. İkna edemezsin ve bence hiç de gerek yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılZorla yap kurtul🤣
21 Yorumla- +1 yıl
Hay verdiğin akla
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılEtme, mrcburmu buna
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onu etkilemen gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltın ile
00 Yorumla
+1 yılKıvama getir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam