Cinsel Yaşam Vajinadaki dolgunluk nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 çok kilolu değilim ama kilo verirsem oradan da azalır mı Vajinadaki dolgunluk nasıl geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
crazy-_-man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kilo verimek yeterli olmaz sadece oraya özgü Spor yapman lazim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl oraya özgü sporlar mı var Yorumla crazy-_-man +1 yıl Tabiki de Yorumla Soran +1 yıl mesela neler var Yorumla crazy-_-man +1 yıl Diğer taraftan gel Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl benimki de öyle nasıl geçer bilmiyorum orası boğumlu et sanki kaç kilosun sen 3 4 Yorumla Soran +1 yıl 60 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende 60 farklı olsaydı anlardık kiloyla mı alakalı ama bence bu değişmez ameliyatları var ben olmak istiyorum çok çirkin çünkü Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum belki vücut yapısı öyledir ama önceden öyle değildi Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Bence çok güzel neden sevmiyorsunuz anlamıyorum :) Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dolgunluk sıkıntı değil, sarkık olmasın yeter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadın hastalıkları uzmanıyım dolgun vajina daha sağlıklı olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl estetik açıdan sevmiyorum Cevap sahibi +1 yıl Estetik açıdan da iyidir Soran +1 yıl ben beğenmiyorum Cevap sahibi +1 yıl Peki ama partneriniz beğenir önemli olan o Soran +1 yıl hayır önemli olan kendimin beğenmesi Cevap sahibi +1 yıl Estetik olabilirsiniz
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dolgunluk güzel oluyor bence ama nasil bir dolgunluk ki senin begenmedigin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kilo verdiğin oranda azalmayacaktır, eski sevgilimden biliyorum. 0 0 Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bırak şeftali gibi dursun daha güzel😋😋😋 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. etli vajinan vardir ondan 0 0 Yorumla
Kayhannnnnn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Dolgunluk derken nasıl görünüyor yani :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl anlatıcam ki şimdi Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Keşke görebilseydim çok merak ettim Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yağ dokusu var onu eritmelisin 0 0 Yorumla
LovePiston Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Çok severimmm 0 8 Yorumla Soran +1 yıl ben sevmiyorum Yorumla LovePiston +1 yıl oral yapılmasını seviyor musun Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla LovePiston +1 yıl Off bayılırım seninkine, etli ve dolgun Yorumla Soran +1 yıl tamam kanka sus şimdi Yorumla LovePiston +1 yıl :D :D Yorumla LovePiston +1 yıl Kanka dedin ya zaten tüm isteğim gitti :D Yorumla Soran +1 yıl gitsin diye dedim Yorumla
Kızım_Bırak_Peşimi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl İyi degılmı nesı kötü 0 17 Yorumla Soran +1 yıl ben dolgun sevmiyorum Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl Yanlış düşünce Yorumla Soran +1 yıl ben sevmiyorum Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl Neden asıl cok begenmen gerekır Yorumla Soran +1 yıl hoşuma gitmiyor Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl Neden işte Yorumla Soran +1 yıl ne bileyim neden hoşuma gitmiyor işte Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl Yanlış dusunuyosun ama burdsn anlatamam Yorumla Soran +1 yıl tamam sen öyle düşünmeye devam etti kadınların nerdeyse hiçbiri sevmez Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl Kadınlar guzel olan herseyı sevmez zateb Yorumla Soran +1 yıl güzel değil çünkü Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl Oras zaten estetık bır yer degıldırkı kimsede degıldır burdan anlatamıyorum işte Yorumla Soran +1 yıl kimsede değildir derken? Yorumla Soran +1 yıl siz kendizinkine ne kadar takılıyorsanız bizde takılıyoruz Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl Ben takmıyorumki takılmayacak kadae ıyı ve senınkıde oyle olmasına ragmen takıyosun Yorumla Soran +1 yıl tamam kanka kendi görüşün Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl tamam ya sen anlamayan bellı Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Iyi kafana takma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ben sevmiyorum Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Ben seviyorum Yorumla Soran +1 yıl ama benim Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl maalesef 🤑🤑🤑 Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Benim olsun yaa🥰 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dolgunuk derken 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Azalmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Libidon yüksek 1 4 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında dolgunluk hoş duruyor niye istemiyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl hoşuma gitmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka sen böyle anlatınca yükseldim ya djsjshshshs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kilo verimek yeterli olmaz sadece oraya özgü Spor yapman lazim
oraya özgü sporlar mı var
Tabiki de
mesela neler var
Diğer taraftan gel
benimki de öyle nasıl geçer bilmiyorum orası boğumlu et sanki kaç kilosun sen
60
bende 60 farklı olsaydı anlardık kiloyla mı alakalı ama bence bu değişmez ameliyatları var ben olmak istiyorum çok çirkin çünkü
bilmiyorum belki vücut yapısı öyledir ama önceden öyle değildi
Bence çok güzel neden sevmiyorsunuz anlamıyorum :)
Dolgunluk sıkıntı değil, sarkık olmasın yeter
Kadın hastalıkları uzmanıyım dolgun vajina daha sağlıklı olur
estetik açıdan sevmiyorum
Estetik açıdan da iyidir
ben beğenmiyorum
Peki ama partneriniz beğenir önemli olan o
hayır önemli olan kendimin beğenmesi
Estetik olabilirsiniz
Dolgunluk güzel oluyor bence ama nasil bir dolgunluk ki senin begenmedigin
Kiloyla alakası yok. Benim aleti görsen bune dersin.
Kilo verdiğin oranda azalmayacaktır, eski sevgilimden biliyorum.
Bence biz erkekler için farketmez genetiktir
Bırak şeftali gibi dursun daha güzel😋😋😋
etli vajinan vardir ondan
Dolgunluk derken nasıl görünüyor yani :)
nasıl anlatıcam ki şimdi
Keşke görebilseydim çok merak ettim
Neden geçmesini istiyorsun
Dış dudakları sarkık değilse güzel duruyor
Yağ dokusu var onu eritmelisin
Çok severimmm
ben sevmiyorum
oral yapılmasını seviyor musun
evet
Off bayılırım seninkine, etli ve dolgun
tamam kanka sus şimdi
:D :D
Kanka dedin ya zaten tüm isteğim gitti :D
gitsin diye dedim
İyi degılmı nesı kötü
ben dolgun sevmiyorum
Yanlış düşünce
ben sevmiyorum
Neden asıl cok begenmen gerekır
hoşuma gitmiyor
Neden işte
ne bileyim neden hoşuma gitmiyor işte
Yanlış dusunuyosun ama burdsn anlatamam
tamam sen öyle düşünmeye devam etti kadınların nerdeyse hiçbiri sevmez
Kadınlar guzel olan herseyı sevmez zateb
güzel değil çünkü
Oras zaten estetık bır yer degıldırkı kimsede degıldır burdan anlatamıyorum işte
kimsede değildir derken?
siz kendizinkine ne kadar takılıyorsanız bizde takılıyoruz
Ben takmıyorumki takılmayacak kadae ıyı ve senınkıde oyle olmasına ragmen takıyosun
tamam kanka kendi görüşün
tamam ya sen anlamayan bellı
Iyi kafana takma
ben sevmiyorum
Ben seviyorum
ama benim
maalesef 🤑🤑🤑
Benim olsun yaa🥰
sanmıyorum
Dolgunuk derken
Dolgun vajina her erkeğin hayali
Azalmaz