Çok seviyorum fake snap hesabı açıp onla sohbet ettim bi çok sey konustuk dedi sohbetin çok sarıyor işte ben de dayanamadım ben oldumu söyledim dedi ne gerek var öyle bişeye wp duruyordu yazabilirdin hayır engelledin dedim orada konstuk işte şokta oldunu onu bu kadar sevdiğimi beklemiyordu açıkçası değer vermeseydi wp ye gel demezdi wp ye gectik başta zamana bırakalım dedi çünkü ona çok aşık oldumu biliyordu beni ondan soğutmak için sevişme diye girdi olaya sırf onu unutmaj için baktı olmuyor sonra konusmaya devam ettik sen sadece beni sevdin senin sevgini haketmiyorum kötü birisiyim ben iyi değilim sen daha iyilerini hakediyorsun dedi yurtdışına çıkacak bi hafta sonra gel buluşalım sarılalım son bir defa dedi tamam dedim sonra kızgın mısın bana dedim evet dedi seni çok üzerim yapma öyle dedi üz bişey olmaz dedim sonra uyudu ertesi günün akşamı beni engelledi neden öyle yaptını biliyorum sevgimi hakketini düşünmüyor değer veriyor seviyor da ama kötü biri oldunu düşünüyor sms attım en son ona çok uzun ağlaya ağlaya yazdım anında okudu okur okumaz içki içip motorla hız yaptına yemin edebilirim aynı şehirdeyiz ama ikimiz de bu şehirden uzaklaşacaz kim bilir acaba karşılaşacak mıyız bilinmez ama onu çok seviyorum
+1 yılOl tabiki
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılOlunur duruma göre , ama olma. Bşr kere yapan hep yapıyor
21 Yorumla- +1 yıl
Severek ayrıldık
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılonun sana karsi duygusu hissi olmadigi icin seni bu konuda yarim birakabilir bunu dusunuyor olabilir
010 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
senin ona besledigin duyguyu o hissetmiyor
bu durumda da seni sevgiden mahrum ya da eksik birakacak buda seni uzer onu istemiyor
sana kisaca seni sevene git demeye calisiyor - +1 yıl
Öylw olabilir ama gidecek bir hafta sonra ve bana sarılalım dedi vedalaşalım
- +1 yıl
kendisini birinin sevmesi hosuna gidiyor bunu seni kirmadan yapmak istiyor seni belkide sevmeye calisiyor ama olmuyor bunun icinde sen en azindan mutlu ol diye son bir vedayi hak ettigini dusnuyor olabilir
- +1 yıl
Evet olabilir şey de dedi istesem senle sevişirim ama bunu yapamam sana asla sen istesen bile sadece sen beni sevdin dedi diğerleri değil zaten sonra engelledi vedalaşmak istemedi çünkü tanıyorum onu dayanamayacanı biliyorum bu duruma
- +1 yıl
evet hakli sen istesen bunu yapar zor degil sevismek ama daha sonra da kullanip gitmis gibi olacak
- +1 yıl
İlerde döneceğini düşünüyorum
- +1 yıl
donerse de sana olan duygusu ayni olacak onu kaybetmek istemiyorsan duygularini bir kenara koyup onunla arkadas olmaya calis
- +1 yıl
Ciddi ilişki kadını oldumu biliyor ciddi düşğnerek de gelebilir diye düşünüyorum
- +1 yıl
hayir oyle olmaz iste ciddi iliski istedigin icin daha cok senden kacar cunku o belliki evliligi ya da uzun iliskiye falan hazır degil ustune bu tarz uzun iliskiler guven ve sevgi gerektirir o sende var ama onun sana karsi ayni sekilde sevgisi yok tek kisilik iliski yasaayi kimse istemez işin sonunda sen aci cerkersin sanki sen sirf sevin diye yaninda olacak bir erkek hani ne onun hosuna gider ne de sen kabul edersin
+1 yılOlunur olurken de daha sert davranılır intikam için 😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Ben sevdiğim için olmak istedim intikam gibi amacım yok
- +1 yıl
Bugün sevdiğin için birlikte olursun yarın nefret ettiğinde içindekileri atamayacaksin
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Sevdiğin için birlikte olma zevkin için birlikte ollllll
+1 yılYol veririm ihaneti affetmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatana bye bye gelsin artık next
00 Yorumlaİntikam için olurim
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 YorumlaOlma boş ver
01 Yorumla- +1 yıl