Cinsel Yaşam Birisinin seni ateşe itmesini mi bekliyorsun yoksa sen ateşin kendisi misin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Birisinin seni ateşe itmesini mi bekliyorsun yoksa sen ateşin kendisi misin? Birisinin seni ateşe itmesini mi bekliyorsun yoksa sen ateşin kendisi misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ateş karşısında barut varsa anlam kazanır. Anlamlandıktan sonra ismin önemi yok 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben ateşin kendisiyim zaten. tek farkı bu ateşi fark edecek ve aynı şekilde yanmak isteyecek bir partner bulabilmek 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Dışım buz ama içim ateş. Buzu eriten ateşi yakalayabilir. Yanmak isteyen, ateşten korkmayan için büyük bir şans bana göre. 4 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kimse beni ateşe itemez o işler öyle kolay değil. Yalnızca ateşe bir odun atabilir 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤭 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl O "biri" varsa zaten, kor olmuşumdur lav lav.. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bir arkadaşımda HİV var. Bence ateşin kendisi o. Her zaman prezervatif kullanın. Kimin ateş olduğu belli olmaz bu hayatta. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntılı bir durum 🤧 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Ben ateşim ateşimde yanan kadınlar müptela oluyorlar 2 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben ateşin ta kendisiyim bunun farkına varması için beni keşfetmesi lazım.. 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben ateşim sanırım ama artık itilmek istiyorum. 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ben karşılıklı ateşlerle ilgileniyorum sadece 😂 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İkisi de değil ben sadece kaderime yazılı insanı bekliyorum 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ateş olabilmem için çıra lazım😂 2 1 Yorumla Soran +1 yıl @havacoksicakkk git başka yerde yaz engellerim bir daha yazarsan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu sondaki söz Hürrem’in repliği değil miydi? 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yooo 🙄 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ramazandan mi bilmiyorum. ama. bu ara hiç tık yok 1 0 Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Ateş benim 3 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dokunulursa yakarım 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ateş karşısında barut varsa anlam kazanır. Anlamlandıktan sonra ismin önemi yok
bendeki ateşi farketmesini.
Ben ateşin kendisiyim zaten. tek farkı bu ateşi fark edecek ve aynı şekilde yanmak isteyecek bir partner bulabilmek
Dışım buz ama içim ateş. Buzu eriten ateşi yakalayabilir. Yanmak isteyen, ateşten korkmayan için büyük bir şans bana göre.
Kimse beni ateşe itemez o işler öyle kolay değil. Yalnızca ateşe bir odun atabilir
🤭
O "biri" varsa zaten, kor olmuşumdur lav lav..
Bir arkadaşımda HİV var. Bence ateşin kendisi o. Her zaman prezervatif kullanın. Kimin ateş olduğu belli olmaz bu hayatta.
Sıkıntılı bir durum 🤧
Ben ateşim ateşimde yanan kadınlar müptela oluyorlar
Ben ateşin ta kendisiyim bunun farkına varması için beni keşfetmesi lazım..
Ben ateşim sanırım ama artık itilmek istiyorum.
Ben karşılıklı ateşlerle ilgileniyorum sadece 😂
İkisi de değil ben sadece kaderime yazılı insanı bekliyorum
Ateş olabilmem için çıra lazım😂
@havacoksicakkk git başka yerde yaz engellerim bir daha yazarsan
Bu sondaki söz Hürrem’in repliği değil miydi? 😂
Yooo 🙄
Hemde cehennem ateşi jsowmzöakxmd
Yakarım Romayı da yakarim
Allah yolundayım hocam ben
Birisi beni ateşe itsin🔥
Ramazandan mi bilmiyorum. ama. bu ara hiç tık yok
Itsin artik farketmez