Sizce iç çamaşırının önemi ne kadardır? Neler görmek hoşunuza gider?
Ve iç çamaşırını çıkarmadan seks yapar mısınız mesela sütyen varken ya da külodu yana sıyırarak gibi?

Sizce iç çamaşırının önemi ne kadardır? Neler görmek hoşunuza gider?
Ve iç çamaşırını çıkarmadan seks yapar mısınız mesela sütyen varken ya da külodu yana sıyırarak gibi?

Güzel iç çamaşırı tabi biraz kudurtmak için etkili olabilir ama çıkacak bir şeyin o kadar da önemi yok. Temiz ve düzgün bir şeyler olduğu sürece her türlü iç çamaşırı tercih edilebilir. Yana sıyırıp sevişmek de güzel oluyor tabi. Yana sıyırıp sevişme olayı genelde aşırı *zgın olunduğu zamanlarda oluyor. Çok da tatlı oluyor.
aşırı azgınlıkla yana sıyırmak arasındaki bağlantıyı çözemedim
Şöyle ki artık kıyafetleri çıkarmakla bakit kaybetmek istemiyorsun. Kapıdan içeri girer girmez başlıyorsun sevişmeye. Önce tabi öpüşmeler sarılmalar okşamalar vs. Yatağa da geçince hemen çıkarılması gerekenler çıkarıp iç çamaşırlarını çıkarmakla uğraşmayıp yana sıyırıp direkt girip zevki doruklara çıkarmak. Anlatırken bile yaşar gibi oldum nasıl özlediysem artık. Duyan da uzun süredir yapmadı zanneder ama tabi her gün yapılsa da doyum olmaz ilişkiye. 🙈
Kimine göre çok önemli ve etkili kimine göre hiç önemli değil, olsa da olur olmasa da olur. Yani belirli bir standardı yok gibi.
Fakat satan yerler ve markaların epey popüler olması ilginin olduğunu gösteriyor.
Tahrik etme ve tahrik olma noktasında eğer kişinin bakışı bu şekildeyse önemli bir etkisi olduğu kesin. Hatta ve hatta bazılarının herhangi bir yerde görmeye bile tahammül edemeyip yasaklamaya çalışması bunun etkisini gösteriyor...
Sırf bunun için iç çamaşırlar alırım eşime. Ve o güzel iç çamaşırlar seksi daha güzel hale getirir. Çıkarılmaz tabi ki. Sıyırıp içine girmek daha seksidir
Erkekler giysili şekilde daha hoşlarına gidiyor, çıplaklık o kadar azdırmıyor onları. İç çamaşırlı yaptığım birkaç kez olmuştur, sevişmeyi zaten giysili sevenler baya var
Cevap
36Cevap
Önemi yoktur benim için. çünkü ben zaten kıyafet ile seks yapmıyorum ki asıl olay çıplakken gerçekleşiyor insanların artık öyle tuhaf fantezileri var ki yani iç çamaşırı rengine kalitesine bakıyorlar sanki iç çamaşırı ile sevişecekler. bu yüzden de benim için bir önemi yok.
ben partnerimin bakımlı olmasına istekli olmasına bakarım sadece. zaten partnerim her türlü hareketi beni tahrik ederdi ve etkilenirdim yani bunun için özel olarak iç çamaşırı giymesine gerek yok zaten.
Kesinlikle çok önemli, estetik görüntü yükselmiş isteği zirveye çıkartıyor. O güzel görüntüyü bozmadan hafifçe sıyırıp seks yapmakta ayrı bir keyif
Önemi tahrik ediciliği ile orantılı. Çamaşır tahrik unsurudur kimine göre. Ve evet, yana sıyırma, üstünden temas ya da sadece orası açık çamaşır mesela zirveye taşıyabilir zevki. Onu görmek dahi çok ıslatıcı. 🤤
Seksi seyler giyilmeli bence. Bu arada resim iyiymis
Ne gibi şeyler giymeyi tercih edersin?
İç çamaşırı her zaman önemli dir cinsellik için çünkü görsel olarak erkeği istediği renkler her zaman daha çok tahrik eder erkeği
İç çamaşır evet önemli kendim beyaz Calvin Klein boxer tercih ediyorum partnerim içinde kırmızı renkler hoşuma gidiyor ama tanga olunca çıkarmadan sıyırarak giriyorum
Çok uzun kalmadığı için gerek olmaz ama fantezi iç çamaşırları var bazı bölgeleri açık onunla farklı deneyim alınabilir tabi ki
Seksi çamaşırlar karşı cinsin arzusunu artırır.
Tanga , jartiyer veya kostüm gibi vs vs.
İç çamaşır her zaman çıplaklıktan daha seksidir
görsel sanatlar her zaman ön plandadır, yeterki kullanmasını bilene
Herhalde onemli goze hitap etmeli biz slip ile gelsek guzel mi olur 😂
İç çamaşıra pek takılmam. Oral Seksi çok sevdiğim için saatlerimi verebilirim
Sevişirken ok ama seks aşamasında bir şeye gerek yok
Erkekler için, içindeki önemli üstünde ne oldugu prk alakadar etmiyor
Abi bizi niye bu kadar iyi biliyorlar
Bence iç çamaşır öncemli bazen bi dantelli tanga çok azdırabilir
@Spartanyus maalesef birsğrğ süslü püslü iç çamaşırı aldım ama ne giydiğim pek önemli olmuyor ondan biliyorum 😂
Kesinlikle önemli renkli dantelli kıyafetler veya seksi gecelikler ayrıca çıkarmadan yapmakta extra heyecanlı
beachandsand aşırı çekici olur şehvetli olur uyarır kırmızılı siyah sütyen favorim
İç çamaşır çok önemli kadını yalayarak iç çamaşırı kendi elerimle çıkarmak isterim
Kesinlikle ten rengi olmalı
Jartiyer, kadının kadınlığını yükseltir
aşırı önemli. Tamamen çıplaklığı sevmiyorum karşı cinste
Ben detaycıyım ve çok önemli
Kalça bitimine kadar çıkarılmalı
Külodu değil de tangayı yana sıyırmak daha zevkli , özellikle dantelli olanından
Sana da bi kaç şey sormak istedim ama dm kapalı idi?
Yani iç çamaşırı olması güzel olur yani
Yani bence en önemli on sevisme icin
Çok önemli iç çamaşırı herkegi ateslwndiie veya cinsel soğukluk yaşatır
Kesinlikle %100 hersey camasirla baslio cok onemli ateslendirici camasir giymek gerek
Cok onemli bence sehvet ve haz acisindan
görsel şölen için güzel oluyor
Pozisyon çok iyi içim gitti
Yakışıyosa baya bi etki eder
Giymiyorum ki gereksiz bizim için
Kulodu yana sıyırarak 🥵
Erkeği tahrik eder
Hayir
Önemi çok tabiki
Nerden çıktı bu soru karşıma 😅
Bayavfazla
Evet önemli