Cinsel Yaşam Sevgiliniz bakire değilse ne tepki verirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bunu size söylese soğur musunuz? Yinede birlikte olmak ister misiniz? Sevgiliniz bakire değilse ne tepki verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Soğumak derken , ne hakla? Güzel giden bir ilişkide ayrılmak için sebep olarak bunu göstermek büyük saçmalık olurdu. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim hoşuma gitmezdi sevdiğim adamın daha önce başkası ile yatmış olması Yorumla ZırhıPaslıKahraman +1 yıl O senin sorunun olurdu işte. Yorumla Soran +1 yıl sorun değil bn senin görüşün için sorun demedim. Tercih meselesi Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır sevgimi etkileyecek bir durum değil. Ama bakireyim diye yalan söylerse işler değişir. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalan söylerse nerden anlayacaksın ki zor yani Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Anlayamam evet ama bir şekilde öğrensem kırılırdım. Yalan söylenmesini kabul edemiyorum. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ayrılırdım. tabi hemen değil. önce soğumaya başlardım. sonra yavas yavaş uzaklasır ayrılırdım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seni sen oldugun icin seven bi adam icin bu olay fasafisodur 2 2 Yorumla gizli_sığınak +1 yıl sadece seni seven için fasafiso değildir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok saçma Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Karwkterine ve sevgime göre değişir. 0 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Benim için fark etmez ben daha önce yaşadım o da yaşamış olabilir ne farkım var 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl A belki ben kendi kendimi bozdum olamaz mı 1 9 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bakire olunuyor öyle ki Yorumla aichaa +1 yıl Kan gelmedi die bakire sayan olmuyor ama Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bakirelik demek cinsel temas yaşamamış saf temiz kişi demektir Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bilgisiz kişi çok Yorumla aichaa +1 yıl Ha karşı tarafa çok güveniyorsun yani kendi kendimi bozdum dese inancan Yorumla Board-Tennis +1 yıl Neden olmasın böyle yapan kişiler var? Yorumla aichaa +1 yıl Elbette var ama inanmayan da çok var o yüzden öyle söyledim Yorumla Board-Tennis +1 yıl Olasılık çok düşük ama kandırmak isteyen her türlü kandırır diktirir regl zamanına denk getirir veya anal yapıp ilişki yaşamadım der vs vs Yorumla aichaa +1 yıl Ok.. Yorumla
RolePlay-xx Takip Et Xper 5 Yaş: 103 +1 yıl Namus kafadadır bacak arasında değil, onu sorun edecek erkekte adam değil !!! 0 0 Yorumla
Kvothe96 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Soğurum evet 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki? Kendinde hiç yapmadiysan bir nebze anlarım Yorumla Kvothe96 +1 yıl Benim eşim bana özel olmalı çünkü evlenmeden başkası ile ileri derece ilişki yaşayan birini istemem Yorumla Soran +1 yıl Bunu söylediğine göre sende yapmamış olmalısın Yorumla Kvothe96 +1 yıl Evet karşıyım normal de böyle ilişkilere de zaten Yorumla Soran +1 yıl Tebrik ederim pek rastlamadım böyle düşünen birine. Bu soruyu karşımdaki adam için sormuştum bnde sogurdum Yorumla Kvothe96 +1 yıl Aslında benim gibi düşünen çok erkekte var ama bu sitede biraz zor rastlarsın.. alayı aşırı geniş burakilerin.. sapık bir çoğuda zaten Yorumla Soran +1 yıl Evet burada rastlamak zor. Yorumla
Bahriyeli69 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Dürüst olmak en doğrusu bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen sanırım söylemeye çekiniyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır karşımdaki adam için dedim bn sogurdum diğerlerinin fikrini merak ettim Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yağlı güreş yaparım 0 0 Yorumla
Makineciii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Ayrılırim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Makineciii +1 yıl Sogurum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Soğumak derken , ne hakla? Güzel giden bir ilişkide ayrılmak için sebep olarak bunu göstermek büyük saçmalık olurdu.
Benim hoşuma gitmezdi sevdiğim adamın daha önce başkası ile yatmış olması
O senin sorunun olurdu işte.
sorun değil bn senin görüşün için sorun demedim. Tercih meselesi
Hayır sevgimi etkileyecek bir durum değil. Ama bakireyim diye yalan söylerse işler değişir.
Yalan söylerse nerden anlayacaksın ki zor yani
Anlayamam evet ama bir şekilde öğrensem kırılırdım. Yalan söylenmesini kabul edemiyorum.
ayrılırdım. tabi hemen değil. önce soğumaya başlardım. sonra yavas yavaş uzaklasır ayrılırdım.
Seni sen oldugun icin seven bi adam icin bu olay fasafisodur
sadece seni seven için fasafiso değildir
Çok saçma
Karwkterine ve sevgime göre değişir.
Benim için fark etmez ben daha önce yaşadım o da yaşamış olabilir ne farkım var
A belki ben kendi kendimi bozdum olamaz mı
Bakire olunuyor öyle ki
Kan gelmedi die bakire sayan olmuyor ama
Bakirelik demek cinsel temas yaşamamış saf temiz kişi demektir
Bilgisiz kişi çok
Ha karşı tarafa çok güveniyorsun yani kendi kendimi bozdum dese inancan
Neden olmasın böyle yapan kişiler var?
Elbette var ama inanmayan da çok var o yüzden öyle söyledim
Olasılık çok düşük ama kandırmak isteyen her türlü kandırır diktirir regl zamanına denk getirir veya anal yapıp ilişki yaşamadım der vs vs
Ok..
Namus kafadadır bacak arasında değil, onu sorun edecek erkekte adam değil !!!
Soğurum evet
Neden ki? Kendinde hiç yapmadiysan bir nebze anlarım
Benim eşim bana özel olmalı çünkü evlenmeden başkası ile ileri derece ilişki yaşayan birini istemem
Bunu söylediğine göre sende yapmamış olmalısın
Evet karşıyım normal de böyle ilişkilere de zaten
Tebrik ederim pek rastlamadım böyle düşünen birine. Bu soruyu karşımdaki adam için sormuştum bnde sogurdum
Aslında benim gibi düşünen çok erkekte var ama bu sitede biraz zor rastlarsın.. alayı aşırı geniş burakilerin.. sapık bir çoğuda zaten
Evet burada rastlamak zor.
Öyle birini asla istemem
Ben bakir değilim ki bakire arayayım
Soyledi uzunca sure bizde yattik sonra ayrildik
Çok şaşırdım
Dürüst olmak en doğrusu bence
Sen sanırım söylemeye çekiniyorsun
Hayır karşımdaki adam için dedim bn sogurdum diğerlerinin fikrini merak ettim
Ayrılırdım
Ben bakirsem soğurum
Yağlı güreş yaparım
Ayrılırim