Beni sadece cinsellik için isteyen ve arayan kızla ne yapmalıyım?

Kızla 3-4 aydır konuşuyorum normalde snapten takipleşiyorduk sonra konuşmaya başladık sürekli konuşuyorduk beni arıyordu her gün defalarca konuşuyorduk geceleri uyurken beraber uyuyalım diye beni arıyordu sonra kız bana yükseldiğini söyledi beni düşünürken yapmış kaç defa sonra bi zaman sonra beni sadece bunu yapmak için aramaya başladı her yükseldiğinde beni arıyordu hep seni düşünüp yapıyorum dedi ben telefondayken bile anlıyordum benle birlikte olmak istediğini söyledi kaç kere ama o İstanbul'da ben zongulaktayım aslında bende İstanbul'da yaşıyorum ama şu anlık uzaktayım 1.5 ay sonra geri dönücem o yüzden onunla görüşemiyorum aklıma o geliyor sonuçta iyi arkadaş olduk her şeyini biliyorum devamlı konuşuyorduk son 1 aydır onu arasamda hep meşgul çalıyor mesajlara bakmıyor sadece o isterse iletişim kuruyoruz dün beni aradı eskiden her gün konuşuduk 1 ay önceye kadar şu an 15-20 günde bir arıyor mesela en son 20 gün önce aradı açamamıştım yazdığıma da bakmadı bunu ona söyledim dün aradığında ama ne dediğini tam hatırlamıyorum geçiştirdi galiba ve bana neden hiç aramıyorsun nerelerdesiniz beyfendi falan diyor garip davranıyor 1 aydır falan mesajlara bakmıyor aradığım zaman meşgul çalıyor bilmiyorum bu kız ne düşünüyor
Beni sadece cinsellik için isteyen ve arayan kızla ne yapmalıyım?