Biriyle tanıştım bı iki ay sonra evli olduğunu gördüm sosyal medyada tanışmıştık. Evli olduğu kız benden daha fizikli bence.
Her türlü sohbet ediyorduk seviyordum da ayrica o da bana aşık gibiydi benimle sırf konuşacak diye işten hemen gelip başka bişey yapmadan benimle konuşuyordu güzel sohbet ediyorduk sextingte bazen ediyorduk beni çok begeniyordu.
Şimdi cinsellik için kullanmış diyeceksiniz farkndayim da karısının da fiziği güzel ten rengimiz bile aynı resmen kadınla ve genç bunlar.
Evleneli de çok olmamış karısıyla sevmeye seviyor belli ki evlenmek istemiş sonuçta.
Ancak bu aldatmak resmen neden karısıyla seks yapmak varken benimle konuştu.
Çok saçma değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Genç erkekler mi aldatio sadece 40 küsur yasnda adam bile oynasma derdind
anladıgım kadaryla senden cok kucuk senın olgunlugun ılgısını cekıyor bu olabılır ya da cıdden evlı degıl ya da gercekten karısı ıle cınsel hayatları kotu sunu soylıyıym yenı nesıl kadınların seks yeteneklerı ıstek arzuları cok berbat
Eşi her zaman yapmıyor olabilir, istediği gibi geçmiyor olabilir, canı farklı kişileri istemiş olabilir veya sana karşı özel çekim var
Buluşma oldu mu
Buluştuk bişey yaşamadık kısa sürdü
Aldattığına da değmemiş, dişil enerjisi yüksek, çekici biri misin
Ben tamam deseydin o cinsel biseyler yaşamak isterdi bence
Evet disil enerjim yüksek
Aktif cinsel hayatın var mı
Hayır
Özel konuşalım mı
Aldatmanın sevmeye alakadı yok hala neden birbirine bağlayıp duruyorsunuz.
Neyle ilgisi var
Tamamen biyolojik yani üreme dürtüsü ha yapıp yapmama ayrı bir durum.
Eşinden aradığını bulamama, tatmin olamama, her istesiğini yaşayamama
Ge. bersin ya pislik
Eşin mi aldattı yoksa
Eğer öyleyse sende aynını yapıp kryfine bakacaksın, sanalda istediğin birlikteliği ve zevki yaşayıp intikam alacaksın gizlice. İçin ferahlayacak
Eşim değil hayır.
Ne biliim giydirmişsin hakareti o nedenle dedim
Sende yapıp rövanş alıcaksın öyle durumda
Aşırı haketti çünkü ona içim sogumuyor karısı varken onunla da seks yaparken benimle mastürbasyon yapmış ben de safım inandım bu mala
Hmm evliyken seninle yaptı demekki, istemişsin sende ama boşalmayı, sanalmı yaptınız
Profilin gizli olmasa öz. elde. n yaz. ardık bunları
Evli kadınlar daha çok aldatıyor tv lerde görüyoruz
Bence erkeklerin aldatmasina kadınlar göz yumuyor diye TV lerde erkeklerin aldatmalarini görmüyoruz
İnsanın tek eşli bir canlı olmadığını ne zaman kabul edeceğiz acaba...
İnsanlar demeyelim hayvanlar tek eşli değil biz hayvanlar aleminde olsakta farklyz
Kanka, bunu sen mi tercih ettin? İnsanlık tarihi aptalca hatalarla dolu... Tek eşlilik teoride var zaten şu an sadece. Bu yüzden de "aldatma" kavramı ortaya çıkıyor... Yani, biz tek eşli değiliz sadece tek eşliliğin dayatıldığı bir koşulun içine doğduk.
Bir düşünürsen bunun sadece ikili cinsel veya duygusal ilişkiler için yaratılmadığını görürsün...
Ona bakarsan kadınlar da çok eşli olabilir erkekler gibi. Ben 3koca istyorum ya meselaaa
Bu nasıl bir bakış açısı ya? Ben yorumlarımda cinsiyet vurgusu yaptım mı? "İnsan" dedim zaten... İstediğin kadar eşin olsun bana ne...
Sana 5 partner yazıyorum 3 kesmez xD
Aldatmalar normal yani
Mevzu ile aranıza mesafe koyup düşünürsen daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsin. Suçu yaratırsan birileri suçlu olur... Bugün günde 10 bardak su içmenin suç olduğunu ilan edersen bu "suçu" susayan birileri muhakkak işleyecektir...
Mevzuya kadın erkek ilişkisi üzerinden yaklaşmayın. Her şey inşadır, inşa edilen şeyi kabul etmek veya etmemek biz insanlara kalmış.
Aldatmanın insan doğasında normal oldgnu düşünen birine ne soylenebilr ki 🤦🏻♀️ insallah böyle bsi yasarsn ve normal karşılayacak duruma olabilirsin.
İki kişi arasındaki akitin bozulmasının normal olduğunu savunmuyorum. 28 yaşına gelmiş bir insan olarak söylediklerimi anlayabilecek kapasitede de olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden açıklıyorum zaten...
Sanırım farklı kadınlar tarafından 10 defa aldatıldım. Bu sadece benim bildiklerim... Sonra bu mevzu üzerine düşünmeye başladım. Emin ol ilkinden sonrasını olgunlukla karşıladım. Fakat burada konuyu kişilerin yaşamına indirgediğin için büyük olayı kaçırıyorsun.
Merakını giderdiğime göre senin düşünmeye kapalı, sadece karşındaki insanlar ve kişiler üzerinden yaşamı kavrayış şeklini sorgulama beceresine sahip beyninden uzaklaşabilirim...
Yazdgn yorumun gönderin ne oldgnu anlayacak kapasitedeym merk etme.
Koca bir insanlık tarihi üzerinden ve tasarım hakkındaki çıkarımlardan... "Eee senin başına gelince" diye yorum yapacak birinin yazdığımı anlama ihtimali düşük olsa gerek. Kişileri kim konuşuyor burada awk?
Git ne yaşıyorsan yaşa bana ne? Kendi yaratmadığın, kendi inşa etmediğin ahlak kurallarına, normlarına sarıl mutlak doğrularmışçasına... Tarihin bir döneminde bir toplululuğun uydurduğu benimsediği bir davranış şeklini de canhıraş savun sonra ortamlarda xD
Ben olayın felsefesindeyim. Ötesinin bana faydası yok zaten...
Bn senin yazdgn şeyi yorumluyorum. İnsan tek eşli canlı değil demişsin Gelmişsin olayn felsefesinden diosun. İşine geldg yeri konuşmayı pek sevion
Beni taniyormus gbi boş ithamlarda bulunacagna müslüman ülkede yasadgmzi idrak et. Çok normal bisey diosun aldatmayı
"Başına gelirse" diye çığır açıcı yorumun sana kalabilirdi bence. Sen benim yazdığım üzerine konuşmak istiyorsan, bunun ne zaman icat edildiğini konuşabilirdik mesela ya da aile kurumunun mevcut sistemi tekrar tekrar yeniden üretmesi üzerine konuşabilirdik. Konuyu sadece s2şe ve aldatma kavramına indirgediğin için yazdıklarımın büyük bölümünü ıskalaman benim hatam veya ifade kabiliyetinden yoksun olduğumu değil senin kavrayış kıtlığı çektiğini gösteriyor. İyi günler dilerim.
İnsanın tek eşli canlı olmadg ni vurgulayan bı insanın nasl bir kafası oldg gayet aşikarken gelip burada yaptg boş söylemden başka şey değil .
Başına gelirse demedim inşallah yasarsn dedim.
İkisi arasndaki farkı idrak edemeyecek kadr misn
Kanka insanlar ilişki modeli üzerine kitaplar yazmışlar... Bak satır veya paragraf demiyorum, kitaplar diyorum. Sen gelmiş burada "Nasıl bir kafası olduğu aşikar" diyorsun... Neye dayanarak? Üç satır yazıya mı? Kafa yapısı aşikar demen dahi tartışma veya fikir alışverişinde bulunma arzusu yerine içinde düşmanlaştırma barındırıyor hguahahahaha
Senin yazdklarin ne barındırıyor benim yazdklarm düşmanlık barındırıyorsa. Dedgm laflardan anladgn anca bu kadar olur zaten şaşırmamak lazm
Tamam balım, yeter sal artık...
Vakit kaybısn zaten
Öyleyimdir 🖤
Değişiklik istiyor çünkü o zaten elinin katında istediği zaman onu yapabiliyor
Bunun için birilerinin duygularını kullanmak ne kadar doğru
Yaptığı doğru demedim yanlış. Seni kullanmış. Devam ediyor musun konuşmaya.
Hayır bıraktım p, içi
O da beni bıraktı tabi
Hmm eşini nasıl gördün ki
Yan yana gördüm
Çevrenden biri miydi sanaldan değil mi
Aynı şehir
Nasıl tanıştınız ki
Müthiş bir aldatan insan artışı var. Sadakat naraları attıkları için hiçbirini göremezsin maalesef..
Aynen nokta atışı yaptın o da sadakatten bahsederdi
Maalesef dikkat etmek lazımdır. En çok herhangi bir konuda naralar atanlar aldatma potansiyeli en yüksek kişilerdir. Dikkat etmenizi tavsiye ederim🙂
Teşekkür ederim 😇 haklsn
Rica ederim hayırlı günler 🥲
Demek ki karakteri buna uygun herkes için genelleme yapılamaz
Vereni s*kerler gecerler evli olsun ne varki hersey fizik degil hersey yatakta degil evli olunca aldatmaya yasak mi var
E yatağında karısı hazır bekliyor onu sanalda işi ne
Demek ki karisinda bir sorun var ya da bir sınırlari var
Acaba öyle mi. Bana keşke senin gibi kıvrak olsa demişti ben evli olduğunu öğrenmeden önce agzmdan bu cümleyi kaçırmıştı
Demekki sendeki cevherler karisinda yok ne yazik ki bazi esler bayanlar arzu ve isteklerde yetersiz ve sınırları oluyor
Bazilarina oral yapilmayi sevmiyor vesayre hangini yazayim ki
Ama karısı bayağı seviyor bence her sabah sevişerek uyandryordur
Karısı da küçük ondan
Oralla kaldirirmidir ki ya da bir bayan oral yapilarak uyanmak istermi ki
Ne alaka bu soru
gencı yaslısı yok bence ama farklı kısıler farklı tenler yanı yasak olan tatlı gelır ınsan oglunaaa
Ne iğrenç bı iş bu
ewt ya doyumsuzluk ya da erken evlenınce hala genc heyecanı bıtmıyor
Pişmanlıktan sürünsün
yakalanınca olur
Memnun kalmıyorlar p*rno gibi olacak sanıyorlar
İstek varsa iki tarafında neden mutlu olamasın ki yatakta
Istek ile memnuniyet farklı şeyler
Peki sen ne yapmaya düşünüyorsun hala istiyor musun
Onu biraktım o da bıraktı
Bunu zamanında bende yaşadım sen neden niye diye sorgukuyorsun anlamadığını biliyorum sana anlatmak istediğim şeyler var eger yazarsan instaa vereyim yazz bana bi
İnsta ver burdan olur
Kullanicibensen bu instammm yazz sen bekliyorum
Tamammmmmm
Bana msjjjj atan sen misin m ile başlayan?
Evet
E tamam yazsana deli 😂
Önce bir dön kendine bak derim
Baktım
yaşlılar aldatmıyor mu
Onlara da hak vermek lazım tabi
onlarında pipisi var gülüm
Mantık yok erkekler penisiyle hareket eder
Yaşınızı de erkeğin de yaşını sorabilir miyim
27yiz ikimizde
Farklılık heyecan.
Karısıyla da yapıyordur, farklı tat arıyorlar
Sanal muhabbeti seviyordur
Bı insanın duygularıyla oynamak hoş degil
Aranızda ne muhabbet geçti bilmiyorum, ikiniz de birbirinizden zevk almışsınız
Ben onun gibi zevk amaçlı komusmuyordum
Ama evli olduğunu bile bile konuştun
Tkp atar mısın bana
Nerden çıktı evli olduğunu bilmiyordum ki
Evli olduğunu ne zaman öğrendin
2ay konuştuk ve sonra işte
İstese evli olduğunu senden gizlerdi bile bile görmeni istemiştir
Hayır ben buldum onu o şekilde o benimle vakit geçirmeyi seviyordu
Emin olabllirsin o ogrenmemi istemedi evli oldugunu
Peki evli olduğunu öğrenince neden bırakmadın
Sana bir şeyler sormak istiyorum tkp eder misin
Takip etmek için baktm profiline kapak foton beni benden aldı 😅😅
Kapak fotom çok güzel değil mi ya 😆
Harika 😅
Daha fazlası da var hadi bekliyorum
Ahahsh aynen devamı brazzers ta
Ahahahw Brazzers da kesmez 😆 daha iyileri var
Karsını s. k. erken seni hayal etmiş.
Evet o da öyle dedi
Seninle hiç seks yapmadı di mi?
Yapmadı nudeleştik
Demek ki a. m. ını düşünürken karısına giriyordu ama aslında girdiği senin a. m. ındı
Ne farkeder ki karısını * sonuçta. Bir de ben inanmyorum yok seni hayal ederek sktm demesine. Karısıni severek evlenmiş onu istyor arzuluyor demekki ki evlenmiş
Umduğunu bulamamıştır senin a. m. ın kadar güzel değildir onun a. m. ı.
Sen mastürbasyon yaparken birilerini hayal etmyor musun?
Pişman mısın?