Güncellemeler
+1 yıl
resmen depresyona girdim ya kendimi mok gibi hissediyorum düşündükçe , kendimi bir pislik gibi hissediyorum başkalarıyla boşaldıktan sonra.
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese Teşekkür ederim..
Eşimle 25 yıllık evliyiz, 14 senedir çalışmıyor , erreksiyon yok yani. İş seyahatine diye İstanbula gitti geldi valizini ben toparladım, boşaltırken içinden bir dosya çıktı, açtım, dosyada urologdan şeyini çekmiş testler yapılmış falan. Bana hiçbir şey söylemedi ama. Sorduğumda anlattı bundan sonra tedavi olacağım falan dedi, 14 senemi bekledi bunun için? 2 hafta sonra yine rendevusu var tedavi olacakmış.
Ben derken pek umursamıyor gibiydi, şimdi genç kız buldu falan triplerine girmeyin. Ben sexizlikten kudurdum geceleri odada kendi kendime yapıyorum , bazen başka erkeklerle telefonda boşalıyorum hep acaba onumu fark etti diye düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ee oda başka kadınlara gidiyor. İkinizde birbirinizi aldatıyorsunuz yani anlamadığım şey madem mutlu değilsiniz ayrılın zor mu😏
okuduğunu anla, kalkmıyor nere gidicek?
Boşansana diyorumm neyi bekliyorsun
boşanmak öyle kolay olmuyor
Seks ile boşalmak seninde hakkın ama iyi dayanmışsın fakat şunu söyliyim boşanmak kolay olmasa da en sağlıklı çözüm. İlerleyen dönemde telefon seksi de seni kesmeyecek ve cinsel yoldan da aldatacaksın
14 senedir hiç aldatmadın mı, bi de niye ereksiyon yok
yazdım ya aldatmadım aldatmadım sonra telefon Seksi yapmaya başladım son bir senedir
Düşünmüş de olabilir, farkına da varmıştır. Fakat 14 sene sen erkeksiz nasıp durdun.. Bu da can
durdum ama sonradan kudurdum yani umursamadığı için başkalarıyla boşaldım telefonda dalan
Bunu yapmak cidden zevkli biliyorum fakat kocan tedavi olursa gerçeğini yaşarsın tekrar
soğudum ama
Kuş örterse ısınırsın tatlı milfim
öyle olmuyor işte o işler
İşin içine salt cinsellik girince, dayanamazsın..
tamam.
Uzatma diyosun, peki senin düşüncen ne
yok öyle bir şey demiyorum, senin aşağlayıcı sözüne karşılık vermemek için tamam dedim
Aşağılayıcı bir niyetim yoktu.. Afedersin yanlış anlaşıldım
yok alışığım, Kadın yaparsa şerefsiz oluyor erkek yapınca aslanım..
Hiç alakası yok, bana yazsana bi dk
yok
Rica ediyorum lütfen
hayır
Sana önemli bir şey diyeceğim belki
burdan de diyeceğini
Bekliyorum
yık dedim ya
Gelir misin, içini rahatlacak diyeceklerim var tatlım
hayır yahu anlasana
Naynn tatlım naynnn, burada kapında sabahlarım gerekirse
Tamam anladık hastalık bu da seni düşünüp oral ya da eliyle biseyşer falan yapsa en azında ihracını karşılar seni de düşünmek zor olmamalı
yok yapmıyor, yapsada elle klitorisi okşar gider oda 3-4 ayda bir tatmin bile olamiyorum 5 dakkada bitiriyor
Söyle boşalmadım devam et de etmiyor mu
ben açık konuşabilen biriyim bu konuları yani diyorumda of çorba mı karıştırıyorsın, o ne öyle beş dakka, bu kadarcık mı falan.
Ona rağmen yapmıyor çözemedim ya
Başka biri varda sana mı yalan söylüyor oral falan yapınca da bi Hareket yok mu
başka birisi yok yüzde bir milyon söyleyebilirim. Tamda dediğim gibi olay kendisi ne yapmaya çalışıyor çözemiyorum
Bu düzen böyle devam edemez ya zor bir durum telefonda rahatlamak da cözüm değil real gibisi var mı ya konuşmayı denediniz mi
reale geçersem iyce dağılır gider, konuştum kaç kere ama yoruldum bende yani konusunu bile açmıyorum. Yanıma gelirse istemiyorum itiyorum
Anladım peki konuşarak 3 cü bi kişi istediğini söylesen kızar ya da kabul etmez mi onunda bilgisi olarak
demedim hiç sormadımda soramamda zaten nasıl diyeceğim istememde ya
Anladım 16 sene olmuş düzelmez artı diye düşünüyorum başka biri artık şart diye düşünüyorum çünkü yapacak bisey yok
İstanbul da mı yaşıyorsunuz
14 sene tedavi olmamış ama birden olası tutmuş garip. Acaba genç birine aşık falan mı oldu arzuluyorum vs
14 sene az değil
14 yıldır durup şimdi tedavi isteme sebebi neymiş sordun mu?
sormadım en aşağıda yazdığım geliyor aklıma
Onu fark etse tepki vermez miydi?
vermez galiba, çünkü terk etmemden korkuyor sanırım
Oda mantıklı değil bunca zaman gitmemiş kadın neden gitsin ki?
bilemiyorum gerçekten, kalkmadığı için belki eksik görüyor kendisini
Ama bak 14 yıl görmemiş şimdi bir şey tetiklemiş ama ne
Kaç yaşında bu arada?
bilemiyorum işte bende şaşırdım ne olabilir diye düşünüyorum, 49 ama yeni değil bu 14 bilemedin 16 sene oldu
Anladım bunca zamandır sen nasıl dayandın? Belki arkadaşları falan gazlamıştır biri kafasına vurmuştur senden gizlediğine göre de çekinmiş kendini eksik görmüş gibi.
ama neden gizlesin ki? ben zaten biliyorum durumunu, bazen şaka yaparak diyorum zaten kalkmıyor nasıl si ke ceksin beni diyorum kuş ötmüyor başkasını mı bulsam falan adam umursamıyor gibi
hm değişik eşin hiç boşalmıyor mu yani sertleşme olmasa da boşalma da mı yaşamıyor o nasıl boşaldı bugüne kadar?
boşalma yaşıyor ben hep ona saxo çekiyorum öyle boşalıyor
O sana oral yapmıyor mu ve değişik bir ilişki ilgi çekici de geliyor yaşananları öğrenmek.
şöyle söyleyeyim, evlisiniz yıllarca elle ve dille boşalıyorsunuz ama hiç vajinaya sokmuyorsunuz.. Nasıl hissedersiniz?
Eşime karşı eksik hissederim o zevkten mahrum kalmak da can sıkıcı yani okşarken o ıslanan vajinaya girmemek çok zor bir şey.
işte bende içimde hissetmek istiyorum, üzerimde bir erkeğin ağırlığını istiyorum ama yok
Az da olsa sertleşemiyor mu oraldayken hızlıca alsan içine zaten hemen boşalırsın bu açlıkla.
hayır hiç kalkmıyor bir mm bile oralde bile iğreniyorum artık
42 yaşında bir kadın dişiliğinin isteğinin zirveleri 14 yıldır girilmemiş vajina seninle o anı yaşayacak erkek düşünmesi dahi çekiyor..
nasıl yani?
şu an bile isteklisin buna eminim ıslanıyorsundur sık sık 14 yıldır hasretsin ve senle ilk o anın yaşatacaklarını biliyorum ben.
azgınım evet ama bir şey yapacağımdan değil aklımın köşesinde hep arada gelip gidiyor
Tahmin ediyorum bak ben sen gibi uzun yıllar ilişki yaşamamış 2 kadınla yaşadım bu deneyimi ikisi de farklı ama aynı yakın tepkiler verdi sende öyle verirdin bunu bildiğimden çok çekici.
o kadınlardan farklı olurdum
Nasıl farklı olurdun?
neden açık ilişki teklif etmediniz kendisine? size bunu yapmaya hakkı yok bence. en azından sadece tensel olarak başka erkeklerle yapmalıydınız bunca sene.
Benim 1 saat sürüyor bazen geçiyor bile kız arkadaşımla en az 3 saat yataktan cikmayiz keşke evli olsam
zor durum 14 sene ıns senın ıcın tedavı oluyordur kız kıza yatılmaz aynı yatakta
Olabilir çaktırmadan yap yapacaksan 😂
neyi?
Kaçamakları
kaçamak yaptığım telefon seksi
Tamam işte onu diyorum bende adama çaktırmış olabilirsin
bir şey demedi ama
Yani farklı tepkiler de verebilirdi ama adam biraz yetenekten mahrum olduğunu bildiği için bilemedim
bende bilmiyorum beni sevmediğini düşündüm ayrılmak istedim hatta 3 ay gelmedim ama geri getirdi beni
Ama seviyor belliki
sevdiğinden eminim ama dediğim gibi seven erkekte biraz elindeki kadına sahip olur
E tabi elinden geleni yapması lazımdı 14 sene ne awk 😂
Genç erkekleri sevmiyor olgun kadınlar. Kocanız ondan yapmıştır..
Beni tercih ederseniz mutlu olma imkanı biraz olabilir
sen ne okuduğunu anladın mı acaba
Ya demek istedim ki yakışıklı hafiften kaslı 1.80 boyunda bir gencim ben. Acaba olgun kadınlar sever mi çekiciyim de
Şansım yok gibi hiçbiri kabul etmedi
kendime si ki ci aramıyorum
Sırdaş olurum o halde olur mu?
Yani sadece arkadaş da olur
Üzücü. Ama yapacak bir şey yok en doğrusu böyle partnersiz devam etmeniz sanırım
Geçmiş olsun tekrardan..
''burayı yıkarlar''
nasıl
Bu konuda nasıl yardımcı olabiliriz ki sana? Yazdıklarımızı kocan okuyamayacak, kendine ceki düzen veremez. Yazanlarda anca sana telefonda yeni mastürbasyon malzemesi olur
burdakilerrle yapmam o işi