Dinen yanlış doğru onu tartışmıyorum dini kısmını değil de cinsellik isteyen erkek şöyledir, cinsellik isteyen sevmiyordur kafanız neden var? Aksine cinsellik aşkın temelidir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbazı hemcinslerinin cinsellik yaşamış, bakire olmayan kızlara bakış açıları, sarf ettikleri sözlerden haberin yok sanırım ayrıca sadece erkekler de değil genel olarak toplumda yaygın bu görüş ve böyle yetiştiriliyor kızlar da. erkekler kadar rahat olamıyor o yüzden kadınlar
03 Yorumla
Soran+1 yılOndan da bahsetmiyorum biliyorum ama şey algısı canımı sıkıyor çocuk sevismek istedi eee kullanıyo beni
Cevap sahibi+1 yıltamam işte tamamen bahsettiğim bakış açısından kaynaklı böyle yorumluyor kızlar da
Soran+1 yılBakış açısında kızlar assağılanıyor diyosun erkekler kullanıyo diye mi düsünüolar bu sebepten?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
+1 yılYani ben de severim cinsellik de yani cinsellik aşkın temelidir mi sjshsıanab ben şimdi bütün jigololarla aşkın temelini mi attım sjabajavajaabbs
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım, cinsellik dediğin şey boş sikis degildir afedersin ama onlar isinde genel olarak aşkın parçasıdır evrimsel olarak bilimsel olarak ne anlatıyorsun? Aşk dediğin şey üreme içgüdünden kaynaklanıyor mesela?
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılEvet aslında normal bişey ama bazılarının bakış açısı farklı sevgilime teklif ettim evlenmeden olmaz dedi bende ayrıldım
00 Yorumla
+1 yılKadınlar güvenemiyor. Ve etik değil zaten evlilik dışı cinsellik.
03 Yorumla- +1 yıl
Güvensen gerçekten çok güvensen ne yapardın? Doğru söyle.
- +1 yıl
Her şeyin bi zamanı var
- +1 yıl
Bak yorumların cidden hoş. Sana bazı şeyler sormam gerek. Umarım beni yanıltmazsın. Takip edebilir misin?
+1 yılAslında herkes sevişse kimsenin psikolojik sorunu kalmayacak 😂
00 YorumlaSana özel bsi yk ama hemcinslerin dedig yaptg şeylerden de mi habern tk
00 Yorumla
+1 yılYok on yargi yok sadece sevismeye degecek bir fb. Guvenecek partner bulunmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"seviştiyse evlenmez, bakire değilse evlenmem" bunları hemcinslerin söylüyor :D
04 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
Soran+1 yılArkadaşım sorduğum şey o mu? Benim için de önemlidir ama şöyle söyleyim ben daha önce hiç sevismedim eğer sevismezsem sevismemis birisi ararım çünkü zayıf hissederim memnun edemem falan tribine girerim. Eğer sevişmiş olsam bile cok fazla hasır nesir birini istemem mesela sabah aksam afiyet
Cevap sahibi+1 yılne alaka daha önce sevişen de "bakire isterim" diyor. seçme hakkı olsa bakire seçer
Soran+1 yılO boomerlerin sorunu kankam, yeni nesilde çok yok dağ ayısı tipler siz eskiye takıldınız.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne