Kafamı karıştırıyor. Bazen arkadaş gibi bazen de çok fazla cinsellik konuşuyor foto yolluyor hele son zamanlarda sürekli böyle. İlişki yaşamak içinse hiç oralı olmuyor ama elletiyor bazen, ben ileri gitmeye çalışınca itiyor beni sonra bir daha hiç üstelemiyorun
Güvenini boşa çıkarma ve bunu neden attığını sor atmasına gerek olmadığını soyle bnce
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç çıkarmadım güvenini boşa. Ya aramız çok samimi bu yüzden atıyor ama ben memnunum zaten. Duşa girdiğinde filan çıplak çekip atıyor bazen ben istiyorum. Geçen hafta otobüse bindik çok az kişi vardı en arkaya oturduk orada biraz elletti
Evet çok haklısın. İleri de gitmiyor hiç. Elleşirken ileri taşımaya çalışıyorum ama kız beni itiyor olmaz diyor. Şu ana kadar yapsak çoktan yapardık kaç kere gittim onun evine hep yalnızdık ama hiç vermedi neden sence kızların zihninden anlar mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Rahatsız oluyorsan açıkça dile getirmende fayda var diye düşünüyorum
Ben memnunum da insan neden duygusal bağlı olmadığı birine atar hep düşünüyorum yoksa her akşam şov yapıyor bazen elletiyor
Seni " yakın arkadaşı olarak" gördüğünü belirtmişsin ve bu kız napıyor diyorsun peki neden böyle davrandığını ona sormayı denedin mi acaba
Kafamı karıştırıyor. Bazen arkadaş gibi bazen de çok fazla cinsellik konuşuyor foto yolluyor hele son zamanlarda sürekli böyle. İlişki yaşamak içinse hiç oralı olmuyor ama elletiyor bazen, ben ileri gitmeye çalışınca itiyor beni sonra bir daha hiç üstelemiyorun
Eğer o kişiye karşı duyguların varsa belirtmelisin belkide o kişi kusura bakma ama seni kendi zevkleri için kullanıyor olabilir mi?
Duygularım yok beni nasıl kullanacak ki hiçbir şey yapmıyoruz
böyle diyen kız çok gördüm. başkalarina da atıyo inanma
Yok bu cidden doğru söylüyor. 10 yıllık arkadaşım yalan söylemez
Atıyorsa da umrunda değil sanki sevgilim. Ben zevkime bakıyorum
Senden cesaret alıp atıyormuş işte, kıza karşı tavırlarına bir bak.
Ne gibi bi tavır
Güvenini boşa çıkarma ve bunu neden attığını sor atmasına gerek olmadığını soyle bnce
Hiç çıkarmadım güvenini boşa. Ya aramız çok samimi bu yüzden atıyor ama ben memnunum zaten. Duşa girdiğinde filan çıplak çekip atıyor bazen ben istiyorum. Geçen hafta otobüse bindik çok az kişi vardı en arkaya oturduk orada biraz elletti
Kız seni kanka olarak gormuyor yalnız bunu bil. Senden hoşlanıyor
Hoşlanmadığına %100 eminim bana eski sevgilisini filan anlatıyor özledim filan diyor yani hoşlanma yok. Foto atıyor bazen de elletiyor
O zaman yine kanka olarak görmedigi kesin cinsel olarak yükseliyordur
Evet çok haklısın. İleri de gitmiyor hiç. Elleşirken ileri taşımaya çalışıyorum ama kız beni itiyor olmaz diyor. Şu ana kadar yapsak çoktan yapardık kaç kere gittim onun evine hep yalnızdık ama hiç vermedi neden sence kızların zihninden anlar mısın
Kankalık görevini yerine getiriyor
Mglvkrjcncnkclcjf
Seni azdırmaya çalışıyor kanka
Başarıyor da
Bence bir sevisin bi oral yap
Keşke
Keske diyecegini harekete gec sende nude at
Çok kez geçtim vermiyo kız kaç kere evine gittim yalnızlık ama vermedi itti beni
Gkusura bakmada sen isi bilmiyorsun
Alakası yok kanka
Aranıyor
Yaptığı sevgililerle hiç mutlu olamadı bana mı sarıyor diyosun
Evet
Ya ama her an konuşmuyoruz. Ne zaman foto atacaksa o zaman yazıyor. Bide paraya sıkışınca yazıyor son zamanlarda yazışmalar hep böyle
Fb olmaya çalışıyor bence
Elletiyor ama vermiyor fb olmak istese vermez miydi
Sen biraz ileri taşı elleten verir
İleri gitmeye çalışınca reddediyor sadece elliyorum bu yüzden
Seni istiyor bence
Dikecek seni