Cinsel Yaşam Erkekler neden cinsel bölgenin pembe olmasını istiyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bu pembe takıntısı neden Erkekler neden cinsel bölgenin pembe olmasını istiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İzledikleri videoların etkisiyle oluşan bir durum izlediği şeyleri herkesle aynı kıyaslamaya çalışmaları 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kapkara şeyi kim ne yapsın öyle isteseler gider zenci şey ederler fksjd 1 0 Yorumla
Bygoztepe Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Kararmış olmasın yeter pespembe olacak diye bir şey yok 0 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Siyah olmasın yeter kararmışsa midem kalkıyor oral yapamıyorum 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç fark etmez oranın rengini hepsini seviyorum 0 0 Yorumla
Cagataygndz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pembe olmasina gerek yok temiz olduktan sonra kadin da tutkulu olup enerjime yetissin yeter 0 0 Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Daha güzel estetik ben ayak tabanlarının da pembe olmasını isterim 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla kördüğümde ölecek kadar gözlerin bozuk umurumda bile değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim icin renginin cok onemi yok. Sadece ter koku olmasin benim için daha önemli. Senin icin sorun oluyor mu peki bu durum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bilmiyorum kararmış bana pismiş gibi geliyor. Psikolojik bir şey 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl kaç erkeğin istedğini gördün de bu sorun olarak sormak istedin 0 0 Yorumla
Fırat_NL Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Pembe takintisi yok. Ama daha temiz görünüyor olabilir. Ben dudakalri köyü olmasını tercih 3 0 0 Yorumla
Kızım_Bırak_Peşimi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ben istemıyorumkı bence onu ergen erkekler istiyodur 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yıpranmamış pembe oluyor 0 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Reş olsa daha güzel sjsjsjaj 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görsel haz ama hissettirdiği çok daha önemli 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şehir efsanesi 🍕 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
İzledikleri videoların etkisiyle oluşan bir durum izlediği şeyleri herkesle aynı kıyaslamaya çalışmaları
Kapkara şeyi kim ne yapsın öyle isteseler gider zenci şey ederler fksjd
Kararmış olmasın yeter pespembe olacak diye bir şey yok
Siyah olmasın yeter kararmışsa midem kalkıyor oral yapamıyorum
Hiç fark etmez oranın rengini hepsini seviyorum
Pembe olmasina gerek yok temiz olduktan sonra kadin da tutkulu olup enerjime yetissin yeter
Daha güzel estetik ben ayak tabanlarının da pembe olmasını isterim
Valla kördüğümde ölecek kadar gözlerin bozuk umurumda bile değil
Benim icin renginin cok onemi yok. Sadece ter koku olmasin benim için daha önemli. Senin icin sorun oluyor mu peki bu durum
cünkü penisimin kafası pembe pempeye pembe yakışır
Bilmiyorum kararmış bana pismiş gibi geliyor. Psikolojik bir şey
kaç erkeğin istedğini gördün de bu sorun olarak sormak istedin
Pembe takintisi yok. Ama daha temiz görünüyor olabilir. Ben dudakalri köyü olmasını tercih 3
Ben istemıyorumkı bence onu ergen erkekler istiyodur
Boktan bi takıntı s. et
Temizliği çağrıştırıyor
Kömür karası da seksten soğutuyor
Yıpranmamış pembe oluyor
Reş olsa daha güzel sjsjsjaj
Görsel haz ama hissettirdiği çok daha önemli
Daha hijyenik geliyormuş.
Önemli olan rengi değil
Yoo bence doğal rengi iyi
Mor isteseydik boyacıda çalışırdık
Kızarıyor ya girdikçe