Bana tuhaf gelen tarafı erkeklerin daha fazla bunu yapması ve kim olduğunun öneminin olmaması? Gizlilik mi etkiliyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek olmayan ve hayal güçlerimizin sınır tanımadığı bir olay olduğu için bence çekici geliyor ve hani normal bir zaman da yapılan eylem değil kişilerin cinsel ihtiyaçlarını gidermeleri gerektiği an yaşadıkları olay olduğu için o an etkiliyor sonra belki de hiç bir mantığı kalmıyor :) Sadece seksting ' in bir çekiciliği bence yok görsellerle desteklenmeli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapılıyor da kim olduğu tabii ki önemli. Erkekler bunu daha fazla yapıyorsa bir o kadar da kızlar da bunu yapıyordur. Siri ile yapmıyoruz sonuçta, bizim de karşımızda kızlar oluyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşlatan erkek ya o bakımdan zeka küpü seni:)
- +1 yıl
Sana göre öyledir. Benim için başlatanlar kızdır ve burada hemen hemen hepinizin birçok fake hesabı var ya onlar üzerinden girip sanal seks yapıyorsunuz.
Soran+1 yılBüyüyü bozdun ya sen naptın öyle 😜😜
- +1 yıl
Bizleri kullanıyorsunuz, o güzelim organlarınızı rahatlatıp rahatlatıp engelleyip tüm erkekleri tadıyorsunuz sadece. :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
25Cevap
+1 yılAnonim olmak daha güzel sextingte. Özellikle iki istekli kişinin daha rahat ve samimi konuşmasını sağlıyor. Diğer türlü tanışıyor olsalar bu kadar rahat yapamazlar zaten. Anonim olunca her iki taraf ds isteklerini rahatlıkla dile getirebiliyor.
10 Yorumla
+1 yıluygun buluyorum reel olarak seks imkanım yoksa çok işime geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana boş bir eylem gibi geliyor ve gerekse ilişki yüzeysel sadece sevişmek bile olsa elde etme yoolarını kullanarak reel yaşamayı seçiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gizli olması bı etken değil erkek seviyor sa yapar yani sevgili si ile de yapar eğer birleşme yoksa en azından tatmin olmasıni sağlıyor
00 YorumlaHerkes ile yapmadım yapmam bir kızla yaptım sarışın çok tatlı yeşil gözlü bir kızdı ama sonradan vazgeçtim
00 Yorumla
+1 yılBenim icin önemli kimin oldugu. Bana zevk vermesi ve sadece bananait olmasi onemli.
07 Yorumla
Soran+1 yılHmm :)
- +1 yıl
Kimin oldugu derken herkesle yapmam demek :) ben biri olsun hep onla olsun isterim ama oda aynisini istemeli. Ve libidosu yuksek olmali
Soran+1 yılMesela şöyle de bir sıkıntı oluyor. Şimdi hem libidosu yüksek olsun hem bana Özel olsun demek tezatlk çünkü libidosu yüksek biriyle karşılaşınca özelim olur düşüncesi kalkıyor :)
- +1 yıl
Hayır yahu o kisi libidosu yuksek olunca zaten bana ait oluyor ve baskasina nden gideyim? Ayrica özelim olur düşüncesi kalkmaz çünkü güvendirirse bana ait olursa yeter. Ben ait olmak isterim ait olunca daha sehvetli oluyor
Soran+1 yıl:) :)
- +1 yıl
Tezatlık yok güven olmali yani
- +1 yıl
Swnin icinnasil olmalı peki?
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsanların kendini daha özgürce içinden geldiği gibi anlatabilmesi hem rahatlatır hem de daha çekici gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi orası öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saçma. Zevki yok bir kere. Özgüvensiz abazan işi işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlisinden bekarım kapalisindan açığına her türlüsüyle yaptım
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu sana ne kattı :)
Cevap sahibi+1 yılHeyecan
Por.. izlemek gibi düşün orada da kim olduğunun önemi yok
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) anlaşıldı
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutkulu ve hissedilebilir olması etkiliyor çoğu kadın beceremiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü çoğu kadına tuhaf geliyor ve değerli hissettirmiyor :)
Cevap sahibi+1 yılBunların çoğu s. ting yapmak isteyen kadınlar yalnız. Yatakta da böylelerse erkeklerin işi bozuk
Soran+1 yılHaha 😆
Manaiz bir olay, neyse
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa tanımadan etkilenmeden zevk almıyorum şahsen
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEe yani birsekilde ihtiyaç karşılıyor herkes
10 Yorumla Evet istiyorsan bana yazabilirsin. Beğenmezsen engellersin
00 YorumlaKanks bence kadınlar daha fazla yapıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılYapmıyorum hatta tabiri caizse yapamıyorum.
Soran+1 yılSaçma geliyor en sade ifade etmek gerekirse
Soran+1 yılTeşekkürler:)
+1 yılGörüntülü olursa güzel oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzel hissettirmek önemli iki taraf içinde.
00 Yorumla
+1 yılTercih etmiyorum.
16 Yorumla
Soran+1 yılHmm ilginç. Sebebi nedir?
- +1 yıl
Hayal kurmak bana göre değil.
Soran+1 yılYes be 💃🥳
- +1 yıl
Bu kadar heyecanlanacak bir şey yok. :)
Soran+1 yılHayır hoşuma gitti :)
- +1 yıl
Teşekkürler :))
Herkesle her şey yaşanmaz
00 Yorumla
+1 yılbuluyorum tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki kim olduğu değişiyor mu?
- +1 yıl
değişiyor etkileşim olmalı sonuçta hayal kurmak için bile bişeylerin zihinde canlanması lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGizem etkiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevkli. Reel zina yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma geliyor. Seksin zevki sevişmekten geçer
00 Yorumla
+1 yılZevkli keyifli bisey
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği