İlişkide yüksek libidolu birine denk gelme oranı kaç?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Açıkçası ben duygusal bir şeyler hissettiğim adama everest kadar yükselirim. Öyle gecelik adam aramam bu yüzden herkese de yükselmem ama sevdigim varsa onun icin seyi yapar onun penisine halatla bağlarım kendimi
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle bi kız tanıdım. Bu beyni şartlamakla alakalı ama bi şekilde öyle yapıyosunuz. Normalde konusunu açmayan kız ilişki ilerleyince geceden sabaha kadar esir alıyodu beni
Beyni şartlamakla alakalı değil canım benim. Kadınlar duygusal varlıklar ya hani? Bu erkeklerin asla anlayamadığı bir olay ya hani? Beyinle duygular mı yönetilir awk o içgüdel bi duygusallık. Motor olan abaza kadinlar duygu muygu aramıyor zaten
Ya aslında bu pek tabii cinslerle, toplum normlarıyla ve baskıladıklarıyla, genel anlamda da erkek kadın fark etmeksizin kişilerin karakteriyle alakalı diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Açıkçası ben duygusal bir şeyler hissettiğim adama everest kadar yükselirim. Öyle gecelik adam aramam bu yüzden herkese de yükselmem ama sevdigim varsa onun icin seyi yapar onun penisine halatla bağlarım kendimi
Böyle bi kız tanıdım. Bu beyni şartlamakla alakalı ama bi şekilde öyle yapıyosunuz. Normalde konusunu açmayan kız ilişki ilerleyince geceden sabaha kadar esir alıyodu beni
Beyni şartlamakla alakalı değil canım benim. Kadınlar duygusal varlıklar ya hani? Bu erkeklerin asla anlayamadığı bir olay ya hani? Beyinle duygular mı yönetilir awk o içgüdel bi duygusallık. Motor olan abaza kadinlar duygu muygu aramıyor zaten
İnsan vücudunda gerçekleşen herhangi bir şeyin kararını beyin verir diye biliyorduk biz ama neyse
Duygusallıktan bahsediyoruz. Madem o kadar beyinle yonetiliyor duygular erkeklerin bu kadar duygusuz olmasi beyinsiz olmaları ile mi alakalı
Olabilir : D
Ya aslında bu pek tabii cinslerle, toplum normlarıyla ve baskıladıklarıyla, genel anlamda da erkek kadın fark etmeksizin kişilerin karakteriyle alakalı diye düşünüyorum
Duygusuz yaptıgım seksten zevk alamıyorum. Zevk alamadıgım seksten karşı tarafa da zevk veremem
Yani
😘
Duygusuz öpücük atma ben de zevk alamıyom. p
Kalpli öpücüktü o?
şakaydı
kalpli, duygulu muydu yani. d
Çok az, kadınlar zaten sönükler resmen ve üşengeçler fazlasıyla.
O yüzden kadınlarda böyle birisine denk geleceğimi sanmıyorum
Uzak değil de çekimser