Libidom erkek arkadaşıminkinden daha yüksek, işinin yorucu olması sebep mi?

Merhabalar, ne yazik ki libidom yuzunden iliskimde bazi sorunlar yasiyorum. Erkek arkadasimdan cok daha fazla istekliyim ve kendimi tatmin olmus hissetmiyorum. Ben yatakta istekli bir sekilde beklerken o bilgisayarda oyun oynamayi veya baska bir sey yapmayi tercih ediyor, cunku dedigine gore anca boyle dinleniyormus. Gercekten can acitici bir durum, kendimi degersiz hissettiriyor. Oysa cevremdekilere gore gayet cekici, guzel vucutlu birisiyim. Ben 20 yasindayim ve erkek arkadasim 27 yasinda, 7 aydir beraber yasiyoruz ve ikimiz de birbirimizin ilkiyiz seks olarak. Bana sundugu sebep isinin cok yorucu olmasi, 24 saat mesai yapiyor, ve yeterince uyuyamamasina ragmen her gun istisnasiz egzersiz yapmasi. Dedigine gore enerjisi kalmiyormus. Ancak benim durumuma gelirse, benim de bu konuda yapacak bir seyim yok, gercekten de libidom yuksek ve onu aldatmak da istemiyorum cunku birbirimizi seviyoruz. Lutfen yardimci olun, en ufak tavsiyenin bile yardimi dokunabilir, ne yapabilirim bu durumda? Libidosunu nasil yukseltebilirim?

Libidom erkek arkadaşıminkinden daha yüksek, işinin yorucu olması sebep mi?