Rahatim. Günlük hayatta da üstünde ne kadar az ve bol kıyafet o kadar rahat. Hatta yazın dalgınlıkla çok sadece şort ile takıldığım anda kapı çaldığında kapıyı o şekil açıp elinde kısır veya pasta börek ile bekleyen teyzelere mini kalp krizi gecirtmisligim var.
çok açık olacağım özür dilerim ilk milli maçıma çıkmak için malum yere gittim ve haliyle soyundum (çoraplarıma kadar) ordaki abla bana dedi ki "ne o len nikahamı alacan gerdeğemi giriyoruz?"
meğer şip şakmış orada işler ve bir kaç ay tutuk oldum ama sonradan açılınca arap atı gibi ne ar kaldı ne utanma
Gayet rahatım. Kaldı ki seksin en tatlı ve zevkli yanlarından biri bence bu. İki insanın, anadan doğma gibi çırılçıplak kendilerini birbirlerine sunması.
Sevgilim olan kişiyle ön sevişme falan hiç yaşamadım şu ana kadar. İlişkiye de girmedim. Bu yüzden utanırım. Eşim olan kişiden bu yüzden anlayış beklerim. Madem ben kendimi bunca zaman ona sakladımsa o da biraz sabırlı olmalı. Zaten zamanla alışırım. Geçer.
Hayır tabi ki de utanmam. zaten sevgilimden ya da eşimden neden utanayım ki. amaç zaten sevişmek :D yani zevk almak olduğu için aksine çıplaklık için can atardım partnerim de aynı şekilde. genelde özgüveni olmayanlar utanabilir belki de ya da ilk ekz yapanlar
Utandırmaz aksine çıplaklığın en güzel kombün olduğunu daha önceki sorularımda bulunan sanatsal fotoğraflarımda yer veririm hatta bir çoğu çıplak yapılan yoga görselleridir her nekadar birlaçtanesi bu sebepten kaldırılsada sanat boyutuna farkındalık katmaktan vazgeçmeyeceğim
Asla utandırmaz. Partnerler arasında sevgi varsa ruh uyumu varsa, ten uyumu da olmalı ve bunu anlamanın en güzel ve kesin yolu utanmadan birbirimize sınırsızca dokunabilmektir. Bundan zevk almasını bilmek gerekir. Keyifli geceler… 😎🥰🤗
Ergenliğimden bu yana çıplak uyurum. Yalnız yaşamaya alışık olduğumdan da çıplaklık bana hep normal gelmiştir. O yüzden utandığım bir husus olamaz. Ailem depremden korkusuna oğlum çıplak uyuma, giyin falan diye mesaj atarlar arada ama ben enkaz altında kaldıktan sonra kimse benim çıplak ya da giyinik olduğum detayına takılmayacaktır. O yüzden yaşasın özgürlük! :D
Sevişirken çıplak olmaktan utanmak kadar saçma nir şey yok bence. Biriyle sevişebilecek kadar his, duygu ve yakınalığa sahipse insan neden utanmalı ki. Ayrıca çırılçıplak yapılmayan sevişme de sevişme sayılmaz.
İnsan sevdiği biriyle olunca neden utansın ki? Ben utanmam. Ha insanın kendine güveni yoksa ya da ilk defa birbirlerlerini görüyorlarsa belki o zaman utanabilirler.