Merhaba. diyelim kafedeyiz hangi hareketlerle belli edersiniz erkekle yatmak istediğinizi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba. diyelim kafedeyiz hangi hareketlerle belli edersiniz erkekle yatmak istediğinizi?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Koluna dokunur yanlislikla olmus gibi, dudaklarına bakar
Temas eder sürekli ellerini bırakmaz sıkı sarılırken öpmese bile boynunu koklar
İlk buluşmada hiçbir kadın öyle düşünmez. Ülkede kaç kadın ölüyor böyle olaylardan.
ben soruyu yanlış anlattım. aslında birkaç buluşma sonrası yazssam daha mantıklı olurdu haklısın.
Birkaç buluşma sonrası içinse ya çok yakışıklı veya çekici olman lazım fizikten ya da esprili, ağzı laf yapan biri olmalısın. Sana karşı bir şeyler hissederse belki düşünür.
tamam diyelim öyle biriyim. hangi hareketlerle bunu belli eder.
Ne bileyim daha samimi davranır, sürekli temas etmek ister eline koluna bence. Eve davet edersen, hemen gelir veya bir buluşma ayarlarsanız ve bu sefer sen söyle yeri de ona, o da daha yalnız kalabileceğiniz bir yer seçerse belki o da bir ihtimal. Böyle direkt hareketlerle değil aslında, bu kadar basit değil. Belki laf arasında söyler bir şeyler. Belki hiç söylemez. Bazı kadınlar adam ısrar etsin veya önce o teklif etsin ister. Bazısı da ben ona öyle bir izlenim mi verdim hemen niye atladı der😅 yani bu kadına göre değişir aslında. Erkekler gibi değiliz tamam mı :)) acele etme bence.
bir kadın 2 kere evine davet etti. benden hoşlandığını da söylüyor. zaten o yazmıştı ilk başta. ilk gece hatta onlarda kaldım. ama ne öpmek isteyince öptürüyo ne de sevişmek istiyo. daha erken diyor. normal mi bu. erkense neden evinde kalıyorum.
Belki zaten ilk mesajı ben attım, evime de ben davet ettim ama bir şeyler hemen olmasın biraz da ağırdan satayım, biraz da sen koş diyordur. Belki birkaç buluşma sonrasında farklı davranır. Seni gozlemliyor şu an.
tabi bunun sonrasında bana yanlışlıkla arkadaşımla seks yaptım diyince çıldırdım. kavga ettik. biraz kıskandım bu durumu. sonrasında yazmadım. ama aklıma takıldı bu kadın manyakmı. benden etkilenmediyse neden evine çağırdı.
Şimdi normal bir kadın üç dort ay takilmadigi biriyle cinsellik düşünmez zaten. Böyle hemen oluyorsa zaten bir anormallik vardır.
o arkadaşı uzun süredir tanıyormuş ama içkiyi fazla kaçırmışız falan dedi tabi ben inanmadım. zaten kavga ettikten sonra ben yazmadım o da yazmadı. iletişim koptu. yani anlayamadım
Hayırlısı olsun
Acamam
tm tşkler
Suratına bakıp dudaklarımı yalayarak
bunu yaptınmı gerçekten hiç
Ona yapmamı gerektirecek kadar beni yükselten bir erkekle hiç karşılaşmadim :(
ben hemen duygularımı belli ederim. benimle karşılaşsan yapardın belki
Ensene vurursa
gülelim mi buna)))
ilk buluşmada da ne bileyim yani
farketmez sonraki buluşmalarda da olabilir
Sen açık ve net söyle yani hisselerini