Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendi boyuna posuna bakmadan o kıllı bakımsız halleriyle kızların vücutlarını eleştiriyorlar ya a*mk bir de s! kleri sayesinde adam oluyorlar zaten dişlerini bile fırçalamıyor çoğu burdan a@m beğenmiyor aptallar
penisler zaten duz olmaz ki hepsi farkli asagi dogru olani var yukari dogru olan var saga sola eyimli olani var düz cikmaz vajinada da ayni kucuk olani var etli olani var dudaklari ice ya da disa donuk olni gibi cesitleri coksa peniste de ayni
görselcilerden uzak durun akıllı bilgili adam şekle renge bakmaz temizlik bakım ve sağlığa bakar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Artık hani buna takılıp saldıranların davranışları komik geliyor. O öyle diyince sen öyle olmuyorsun hem doğuştan gelen genetik nir şeyi yargılamak kimseye düşmez. Onun yerine karakterini yaptıklarını yargılarsın. Bu arada öyle kompleksim yok rahatım yanlış anlama olmasın.
nasıl bir pipi istiyorsun kobra mı piton mu hangisi vajinanı memnun eder ben kızlardan vajina istemedim ama sen kobrayı istiyorsun üstünde durduğuna göre
örnek diyelim güzel rahatlatıcı bir doğa varhuzur veren birde bunun tam tersini olduğunu düşün insan hangisini tercih iyi olanı diyelim çirkinsin yine güzel seni iyi hissetiren doayı istemez misin ya ben çirkinim tersini mi istiyorum der çirkinler güzel evlevlerde oturmasın ineklerle ahırda mı takılsın dediğin bumu ya da güzel arabalar binsein şık giyinmesin sadece güzel kızlar mı şık giyinsin dediğin buna benzer sen kusursuz musun hayır ama istersin çok iyi bir erkek tarfından sevilmek dürüst ol çoğu kız ister
ne yani pipim olağanüstü değil diye çekici bir vajina arzulayamam mı ki pipimin kötü olduğunuda düşünmüyorum seninki şuna benziyor brad pitt gibi görüntün yoksa hilton oteli tercih etme onun yerine lağım farelerin cirit attığı oteli tercih demek gibi bu insan hep iyisini ister dürüst olun ya sadece erkekler mi sanki kızlar kendilerini daha iyi hissetiren sksi tercih etmiyormuş ayaklarını bırakın sizlerde istiyorsunuz herşeyin en iyisini madem herşeyin en iyisini istiyorsun seksin niye en iyisini isteme hakkımız yok mu yani lüsk hayatı isteyelim ama iyi bir cinsel yaşam istemeyelim bunu diyorsun
E sen istiyosan ben de isterim kardeşim. Ama olmuyor işte iki taraftan biri kötü olunca o durum sarsıntılı oluyor. Ayrıca bak, isteyebilirsin elbette ben doğrudan buna da laf etmiyorum sadece kendisi de toplumun estetik anlayışına uymuyorken karşısındaki kadını buna göre bir kalıba sokup, yargılayıp, istemek başka bir mevzu. Yoksa yamuk penisiyle de insan güzel bir vajina arayabilir bu bir tercih meselesi. Olay buna uymayan kadınlara nasıl muamele edildiğidir yoksa kadın mutlu olsun üzülmesin diye git s*k demiyoruz.
mastürbasyon yapıyorum haklısın susi sende japon bir rahibesin sanırım bakire kız bu hanımkızımız evinde gizlice mastürbasyon yapmıyor değil mi gerçi belkide seninki otoban yolu gibi olabilir yoksa bu önüne gelenlenlere verenlerden misin bu kızlar daha istekli konu pipi olunca biri daha atladı
@susisui 31 çekmemi bu kadar istediğine göre azmış olan sensin belkide ağzına almak istiyorsun pipim çok değerli öyle her kızın agzına vermiyorum para üstüne versen seninkiyle ilgilenmem o kadar abaza varken beni bulması şaka gibi
Bu japon balığı birde rusu çağırdı galiba grp seks istiyor bu muhabbet çok iğrenç yere gitti konuyu kapatıyoum başka sorulara geçeceğim susi bana asılma sana o şeyi vermem çağırdığın rusa hallen
kusursuz vajina derdim yok. temiz bakımlı olmalı ki bu her insan için geçerli. yok rengiymiş yok dudakmış bunlar yaratılıştan ötürü önemli olan karşılıklı zevk
Sakinim bebeğim de ne alakası var burada ben mi apt*lım sen mi :D kendi organına bakmayıp kadınların her yerinin düzgün olmasını isteyen erkeklere sallıyorum gelip burada verdiğin örneğe bak :D tamam tüm erkekler senin olsun kış kış
Bir de "sizin" demişsin. Benim ne istediğimi nereden biliyorsun ayrıca sen bu "siz"den ayrısın galiba kadın değilsin ondan ötekilestirmissin :D yazık ahahsh
zaten asıl sorunda burada başlıyor ya :D partnerine saygı sevgi istek arzu ve haz vermelisin ki partnerin sadece cinsellik anlamında degil her konuda doyum noktasına getirmelisin işin bitince sırtını dönmek yerine önceliği partnerine vermelisin tatlı sözler iltifatlar ve nazik ama mutluluk verici temaslar dokunuşlar partnerini mest edebilir?
farzet ki karşında bi erkek var ve senden hoşlanıyor ama senin ona karşı duyguların yok ve seni baya seviyor ve sana bunu hissettiriyor da ve sen bu çocuga bir sans vermk istesen neyine bakarak bu sansı verirsin boyu posu gülüşü gözleri vs
birleşti birleşti hayırlı ugurlu olsun evlendik biz :D :D erkeğin maaşı kadının yaşı sorulmaz :D :D ben sana maaşımı söyliyim snden bana yaşını söyle :D :D
Kaçırdığın bir nokta var. Ben yamuk yarr*klara laf etmiyorum kendi yarr*ğı mükemmelmiş gibi karşısındaki insanı cinsel organına göre yargılayan veya onun mükemmel olmasını isteyen *mbitlerine sallıyorum. Yoksa ikimizin de birbirine ihtiyacı yok zaten 🥸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kendi boyuna posuna bakmadan o kıllı bakımsız halleriyle kızların vücutlarını eleştiriyorlar ya a*mk bir de s! kleri sayesinde adam oluyorlar zaten dişlerini bile fırçalamıyor çoğu burdan a@m beğenmiyor aptallar
Dimi bitanem ya dimi
Kendileri her gördüğü nesneyi sikip bakire kız arayan kisiler ne bekliyoruz ki fjjdjdjdjdkd
Evet en iyisi biz kızlar olarak beraber sebismeliyiz
Iyyy o da olmaz😀
penisler zaten duz olmaz ki hepsi farkli asagi dogru olani var yukari dogru olan var saga sola eyimli olani var düz cikmaz vajinada da ayni kucuk olani var etli olani var dudaklari ice ya da disa donuk olni gibi cesitleri coksa peniste de ayni
görselcilerden uzak durun
akıllı bilgili adam şekle renge bakmaz temizlik bakım ve sağlığa bakar.
Artık hani buna takılıp saldıranların davranışları komik geliyor. O öyle diyince sen öyle olmuyorsun hem doğuştan gelen genetik nir şeyi yargılamak kimseye düşmez. Onun yerine karakterini yaptıklarını yargılarsın. Bu arada öyle kompleksim yok rahatım yanlış anlama olmasın.
Ben de insanına göre muamele yapıyorum 🥸😛
En doğrusu,🙂🤝
Ama herkes içinden keşke 25 kalın olsaydı der ona ulaşırsan eğer kadınların gözünden tanrı olursun bence😅
Fazlasına gerek yok ya 😅
Fazladan olsun ki gözü doysun az geldi derse uğraşmayalım😅
Aaa ayıp
😅😅😅 peki ayıpları saklayalım o zaman mesaja yazarsınız😅
haha pisa kulesi iyiymiş benimki Eyfel herkes fotoğraf çektiriyor önünde ;)
Bir poz da ben vereyim mi
çekiyorummmm
Demek ki çoğu erkeğin o şeyini gördün bu şekilde deyince
Gördük
Demek ki üstünden geçen çok olmuş senin vajine artık 2. el bile sayılmaz değil mi
Sosyal medyadan gördüm kardo sormadan istemeden foto atıyonuz ya hani
Kimseye foto atmadım çünkü geçmişte kızlar foto istemedi onların içinden geçmemi istediler yine yapmadım
nasıl bir pipi istiyorsun kobra mı piton mu hangisi vajinanı memnun eder ben kızlardan vajina istemedim ama sen kobrayı istiyorsun üstünde durduğuna göre
ben bakirim kızlarlada işim yok
Benim derdim penisin güzelliği değil ki erkeklerin kendi organına bakmayıp harika bir organ beklemeleri :D
örnek diyelim güzel rahatlatıcı bir doğa varhuzur veren birde bunun tam tersini olduğunu düşün insan hangisini tercih iyi olanı diyelim çirkinsin yine güzel seni iyi hissetiren doayı istemez misin ya ben çirkinim tersini mi istiyorum der çirkinler güzel evlevlerde oturmasın ineklerle ahırda mı takılsın dediğin bumu ya da güzel arabalar binsein şık giyinmesin sadece güzel kızlar mı şık giyinsin dediğin buna benzer sen kusursuz musun hayır ama istersin çok iyi bir erkek tarfından sevilmek dürüst ol çoğu kız ister
Benim varmak istediğim noktayi anlamıyorsun
Bilgisayar oyunları oynayan 31ci cocuk😀
ne yani pipim olağanüstü değil diye çekici bir vajina arzulayamam mı ki pipimin kötü olduğunuda düşünmüyorum seninki şuna benziyor brad pitt gibi görüntün yoksa hilton oteli tercih etme onun yerine lağım farelerin cirit attığı oteli tercih demek gibi bu insan hep iyisini ister dürüst olun ya sadece erkekler mi sanki kızlar kendilerini daha iyi hissetiren sksi tercih etmiyormuş ayaklarını bırakın sizlerde istiyorsunuz herşeyin en iyisini madem herşeyin en iyisini istiyorsun seksin niye en iyisini isteme hakkımız yok mu yani lüsk hayatı isteyelim ama iyi bir cinsel yaşam istemeyelim bunu diyorsun
E sen istiyosan ben de isterim kardeşim. Ama olmuyor işte iki taraftan biri kötü olunca o durum sarsıntılı oluyor. Ayrıca bak, isteyebilirsin elbette ben doğrudan buna da laf etmiyorum sadece kendisi de toplumun estetik anlayışına uymuyorken karşısındaki kadını buna göre bir kalıba sokup, yargılayıp, istemek başka bir mevzu. Yoksa yamuk penisiyle de insan güzel bir vajina arayabilir bu bir tercih meselesi. Olay buna uymayan kadınlara nasıl muamele edildiğidir yoksa kadın mutlu olsun üzülmesin diye git s*k demiyoruz.
mastürbasyon yapıyorum haklısın susi sende japon bir rahibesin sanırım bakire kız bu hanımkızımız evinde gizlice mastürbasyon yapmıyor değil mi gerçi belkide seninki otoban yolu gibi olabilir yoksa bu önüne gelenlenlere verenlerden misin bu kızlar daha istekli konu pipi olunca biri daha atladı
Okumadan aynen
Bir 31 patlat da sinirin gecsin kankam🤣
@susisui Hskdkfmfvkdmd
@susisui 31 çekmemi bu kadar istediğine göre azmış olan sensin belkide ağzına almak istiyorsun pipim çok değerli öyle her kızın agzına vermiyorum para üstüne versen seninkiyle ilgilenmem o kadar abaza varken beni bulması şaka gibi
Bulasık sungerinden @исмаил yapmaya gitmistim galiba geldin miq
A.@m
Gerilmeyin benden size bir lipton ice tea
Ezik lan bunlar, bir 31ci dedik dolu şey yazmış iftira atmış tanımadığı insanlara. Özgüvensiz bir erkeksin bye
Bu japon balığı birde rusu çağırdı galiba grp seks istiyor bu muhabbet çok iğrenç yere gitti konuyu kapatıyoum başka sorulara geçeceğim susi bana asılma sana o şeyi vermem çağırdığın rusa hallen
31den beynin kuculmus senin s! kini kim napsın😀 yallaaaaa
kusursuz vajina derdim yok. temiz bakımlı olmalı ki bu her insan için geçerli. yok rengiymiş yok dudakmış bunlar yaratılıştan ötürü önemli olan karşılıklı zevk
Seni tuttum akrep
teşekkür ederim :)
Muah
sanada mucuk
Öpüstük mü simdi
olabilir :D
Yorumum budur
Sizin fakir olup zengin koca istemeniz gibi bir şey ne var bunda?
Noldu erkek misin yoksa
Sakin ol , sadece aptallığına dayanamayan hemcinsinim
Sakinim bebeğim de ne alakası var burada ben mi apt*lım sen mi :D kendi organına bakmayıp kadınların her yerinin düzgün olmasını isteyen erkeklere sallıyorum gelip burada verdiğin örneğe bak :D tamam tüm erkekler senin olsun kış kış
Bir de "sizin" demişsin. Benim ne istediğimi nereden biliyorsun ayrıca sen bu "siz"den ayrısın galiba kadın değilsin ondan ötekilestirmissin :D yazık ahahsh
Neden bu kadar sesli ağlıyorsun , sinirlendin galiba 🥺 kıyamam çana
Ah noldu verecek cevap mı bulamadın? "Kıyamam çanaa" itici şey. 😛😛😛
Bu kadar sinir sana zarar abla
Tabii canım. 😅
Ağlaman bitti mi kudurtmaya devam edicem ona göre
Saplaaaa😂😂😂
harıak vıjana derken goren de altın kaplama zannedecek
Değişik bir soru benimkide hafiften sağa çekiyor bu doğum esnasında olan bir durum sadece sezaryen doğumlar düz burundada öyle
eper penisim, tıpkı pisa kulesi gibi uzun, kalın ve tırtıklı olsaydı. dünya üzerindeki hiç bir kadının onun eğri olmasını dert edeceğini sanmıyorum :D
😂 hiç güleceğim yoktu yaa
küçükken yapılan hata bunların hepsi?
Bizimki de genetik napalim hayatım
genetik az vardır ama mastürbasyon yapılınca yanlış yapılınca sonucu ya boyuna ya da şekline gidiyor?
Penisinizden bahsetmiyorum vajinadan bahsediyorum
rahimde bişey olmaz ki en fazla kararma veya dudakların sarması dışarıya cıkması veya kırmızı sivilve cıkması başka sorun olamaz ki?
E tamam işte bebeğim erkekler zaten onun ayrımını yapıyor
:D :D :D ayrım yapanları bilmem ama bir çoğu nefes alsın yeter durumunda şu an :D :D :D
Bu düşünce tarzıyla sevişilen kadın mutlu hissetmeyecektir
zaten asıl sorunda burada başlıyor ya :D partnerine saygı sevgi istek arzu ve haz vermelisin ki partnerin sadece cinsellik anlamında degil her konuda doyum noktasına getirmelisin
işin bitince sırtını dönmek yerine önceliği partnerine vermelisin tatlı sözler iltifatlar ve nazik ama mutluluk verici temaslar dokunuşlar partnerini mest edebilir?
Evet kesinlikle çok doğru 👀
bende sana bir soru sorayım mı görüşünü düşünceni yorumunu merak ettim :D
Sor bakiyim
farzet ki karşında bi erkek var ve senden hoşlanıyor ama senin ona karşı duyguların yok ve seni baya seviyor ve sana bunu hissettiriyor da ve sen bu çocuga bir sans vermk istesen neyine bakarak bu sansı verirsin
boyu posu gülüşü gözleri vs
Kültür ve mizah seviyesi fiziksel olarak da tarzı ve gülüşü
bunlardan birisi eksik olursa?
o zaman büyük sıkıntı Hashdh
senin saçların kısa mı uzun mu?
Kısa
boyunda kısa olsun lütfen :D 1,50-1,60 arası :D :D
Ahaha neden ki
çiçek çikolata siparişi verecem ona göre :D
Maalesef 166yım :D
olur olur 3-5 cm lafı olmaz bende :D :D
Senin boyun kaç
1,81- 72 :D
merak etme biz senle evlencez :D :D
Hayırdır ne bu hız ahhsdhshd
dolar euro aldı başını gidiyor evlilik hayal olmadan evlenmek gerek :D :D seni de buldum bırakmam :D :D
Benim neyimi beğendin de bırakmıyorsun onu anlayamadım ahahs
saclarını ve boyunu :D :D benim için bunlar yeterli hatta fazla bile :D
E dışarı çık %75 böyle ahaha
:D :D :D
ben evlenince sacımı uzatırım
ben evlenince çalışcam
ben evlenince cocuk yapmam
bunları demeseler varlar bende biliorum :D
Ahahah ben direkt evlenmeyi düşünmüyorum hadi evlendim diyelim tüm maddelere ben de katılıyorum:D
sen gıcıklık olsun diye yapıyorsun naz yapma be :D :D ben evlenecem senle merak etme :D :D
Yok ben sana başka benim gibi bi hatun bulurum ahshdh
yok ya benim duygularım yok mu öyle önüme gelene aşık mı olacam ben :D :D :D
Ahaha o zaman bana neden takılı kalıyorsun
sevmek için görmeye gerek yok ki bazen konuşmasından bile etkilenir insan :D :D şu an sende oldugu gibi :D
Kaç yaşındasın bakim sen
seninle aynı :D :D merak etme :D
Kaç yaşındaymışım ki ben :D
benimle aynı yaştasın işte :D :D ayrıca iki gönül bir olunca yaşın ne önemi var ki :D
Benim yaşımı nerden biliyosun ahahdh Dur daha gönüller birleşmedi
birleşti birleşti hayırlı ugurlu olsun evlendik biz :D :D
erkeğin maaşı kadının yaşı sorulmaz :D :D
ben sana maaşımı söyliyim snden bana yaşını söyle :D :D
çabuk kaç yaşındasın söyle bana ahahsh
benim maaşım 24,750 :D :D
Ya banane maaşından be adam ahahsh
tamam söylüyorum ama nezaketten olarak ilk bayanlar buyursun sen söyle bende söylüyorum :D
Söyle bak gidicem :D
beni kendinle tehtid etme kadın :D :D 25
Şükür öğrendik ya shshdh
şimdi sıra sende sen söyle bakalım benim için yaşın önemi yok :D :D neleri seversin hangi yemekleri bilirsin bana bunlarla gel :D :D
Sen baya evlilik üzerine düşünüyorsun ya ahahs
ben senle evlenecem diyorum senin yaptıgına dediğğine bak :D :D :D
Sünnetçi yamuk kesmiş ne yapak
Yamuk kesmeyle ne ilgisi var ki bunun
Yamuk kesince o da yamuk oluyor 😂
Kestirmicektiniz baba
Iyi de bize sordular mi babasi
Sizinkini isteyen olmadı :D
Yaa tabi damacana s*ken de biziz zaten yokluktan :D
Diğerleri adına konuşmuyorum , kendimi tatmin etmek için senin kokuşmuş etten kuyuna ihtiyacım yok :D
Kaçırdığın bir nokta var. Ben yamuk yarr*klara laf etmiyorum kendi yarr*ğı mükemmelmiş gibi karşısındaki insanı cinsel organına göre yargılayan veya onun mükemmel olmasını isteyen *mbitlerine sallıyorum. Yoksa ikimizin de birbirine ihtiyacı yok zaten 🥸
Onlar ciddiye alınacak türden insanlar değil zaten aynı tiplerden kızlarda da var " ErKek dEdİğiN P3nİsİ eN aZ 20 cm oLmaLı " bunu sende biliyorsun
Evet erkek kadın fark etmeksizin yaşanılan bir durum bu ama kadın olduğum için penise dikkat çekmek zorundaydım gjkfkg
Bizim suçumuz mu bee yamuk penisli olmak :/ tabi atalarım orangutan olduğu için normal karşılıyorum
Hahaha bana göre mühim olan temiz olması ve verdiği zevk
Bu zaten çağımızın genel problemi
Öyleymiş
Kimse tipine bakmaz ama karşındakini asla beğenmez ve hep en güzelini ister
Düzgün insanlar lazım
Yok denecek kadar az kaldı o insanlar
Sen ne tür bi insansın dostum
Kendi halinde dünyadaki şeyleri amaç değil araç olarak gören biriyim
Sen adamsin yahu
He bide şey var benim için. Ben maddeye değil manaya bakarım
Kanca niyetinede kullanılabilir 🥳
Bi de o var
Gayet doğal istiyoruz:)
Sus sus kesss
Benzetme efsane sjsjssj.
:DDD
Yamuk s*klerine adriana lima arıyorlar
Ahahahah
Bence o kuleyi alacak vaginada önemli
Sana da mucuk pisa halt etmistir en çirkini bende
Pisa kulesi ne la 😂😂
Nerden biliyon sanki 🤦🏻♂️😅
Ahahaha çok komik
Vallahi oyleyimdir
Belli
Vajinanın harikası ne onu anlamadım
Pembe dar dudakları dolgun sarkık olmayan
Ben öyle birini bulmuştum yapamadım seviyordum şimdi başkası yapıyor en çok ta bu zoruma gidiyor ya
amciga gore mi sevgili oluyon
Evet tabi ki
vay mal
Niye öyle dedin şimdi
Pisa kulesi 😂
16 cm kalın