Normalde tercihim Fransız öpücüğüdür ama imparator görselde tam tarzımı yansıtıyor :)
Türkiye

Japonya

Fransa

Kore

Amerika

Sizin tercihiniz?
Normalde tercihim Fransız öpücüğüdür ama imparator görselde tam tarzımı yansıtıyor :)
Türkiye

Japonya

Fransa

Kore

Amerika

Sizin tercihiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fransa diyorlarda çoğu da öpüşmemiştir :D
Allah ne verdiyse öpücüğü en güzeli bence. Hülya Avşar en güzel yıllarında öptürmüş. Şahsen güzel bir an
ordan fransayı alalım
bizim kızlar işi biliyor işte ama maalesef hepimizin içinde bi ibo var :)
ama koreli gibi de öpebilirdik, buna da şükür :D
İbo japonun yanında fransız kalmış yine :D
onu bir de asansörde ya da deneme kabininde yapacaksın ki, keyfine keyif gelsin :)
japonlar neyin kafasını yaşıyo ya
alayı böyle öpüşüyor, sadece öpüşmeyi değil sevişmeyi de beceremiyorlar.. doktora gidip soruyorlar, erkek kadının içinde sıkışıyor falan ..
bu adamlar akıllı değil miydi ya bunu nasıl beceremiyolar
ikinci dünya savaşında aşağılıkça işkenceler yapmış, bir imparatora tanrı gibi tapınmış adamlar.. çok akıllı oldukları söylenemez bence.. sadece kuralcılar; Almanların disiplinli olması gibi..
Türkiye güzel lan sdsjkjk
seninle olunca japon bile güzel :) yaşamadan bilemezsin ;)
Ben Fransa bileti alayım 😂😂
O kadar uzağa gitmeye gerek yok be, biz de fena sayılmayız 😊
Kore erkeğini kız sandım o ne Allah aşkına 👎👎
her tarzın bir alıcısı var ama bu uzakdoğulular öpüşmeyi bilmiyor, o net :)
Aynen
Ben türk isterim
daha önce bizden biriyle öpüştüysen bence bütün Türk erkekleri böyle öpüşüyor :) sizi görseldeki gibi altta olmak ekstra tahrik ediyor mu bilmiyorum ama o pozisyonun da benim için büyük artısı var..
Evet altta olmak daha güzel
eminim partnerine hayalimden ötesini yaşatıyorsun, şanslı olduğunu anlamıyor çoğu kez hemcinslerim.. umarım değerini bilir.. sen öpüşürken tırnaklarınla sırtını çizdiğinde o acının verdiği hazzı başka hiçbir şey yaşatamaz bir erkeğe.. yazarken elim titriyor :)
Bakireyim🥹🥺
hiç öpüşmedin mi peki? ilki unutulmaz olacak, benim gibi libidosu tavan biriysen bi de.. bütün hücrelerinde hissediyorsun o kasılmayı ve rahatlamayı..
Hayır öpüşme de olmadı :)
Eşimle yaşamak nasip olur artik
evliliği çok tavsiye etmesem de seks olmadan geçen her gün ziyan bence insan hayatında.. o yüzden o kutlu güne bir an önce kavuşmanı dilerim :)
İnşallah.😊
Neden evliliği tavsiye etmiyorsun bu arada
çünkü evliyim :) kafaların uyuşması güzel ama sekse çok önem veriyorsan ve ten uyumu yoksa evlilik işkenceye dönüyor maalesef.. evlenmeden önce sevgililerime mesafe koyan, evlenmeden ilişkiye karşı biriydim, şimdiki aklım olsa..
Fransız öpücüğü hoş
aynen katılıyorum.. alt dudak ısırması vardır bol bol, dil de kullanılır..
Bizim özümüz elbette imparator stili
Yozgat kiss çoh hojdır
Fransa iyidir
Amerika
İbo kiss tabikide
Fransa
Fransız tabiki