Tv lerde ve burada çok görüyorum evli kadınla beraber olan erkek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet veya evlilik durumu herhangi bir insanın ilgi çekmesi için belirleyici bir faktör değildir. Bir kişinin ilgi çekmesinin birçok nedeni olabilir ve bunlar kişinin kişilik özellikleri, yetenekleri, görünümü, davranışları, ilgi alanları gibi faktörlere bağlı olabilir.
Bununla birlikte, bazı insanlar evli kadınların ilgi çekici olduğunu düşünebilir çünkü evlilik durumu, o kişinin başka birine bağlı olması ve diğerleri tarafından erişilemez olması gibi faktörleri içerir. Ancak, bu düşüncenin yüzeyde romantik veya seksüel bir çekim olmaktan ziyade, ilgi çekici olma konusunda genel bir merakla ilgisi olabilir.
Sonuç olarak, insanlar neden evli kadınların ilgi çektiği konusunda farklı görüşlere sahip olabilir, ancak bu durum bir kişinin ilgi çekmesi için tek veya ana faktör değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek için çok farketmez aslında evliymiş bekarmış ama evli kadının en önemli özelliği onun sadece seks istemesidir. Evet erkek bilir ki o kadın ondan sadece seks isteyecek ve asla askıntı olmayacaktır. Bir erkek için en değerli şey kendisine sunulmuş bir kadın vücududur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
51Cevap
+1 yılilgimizi çekmesinden ziyade en azından kendim için konuşursam evli kadınların çoğu mutsuz ve tatmin olamıyorlar bu noktada zaten gözlerinden anlaşılıyor o tatmin olamamış hali evli kadınlar değil aslında ilimizi çeken bir kadının tatmin olamamamış mutsuz umutsuz o halini yok etmem mutlu etmek tatmin etmek birisinin yapamadığını biizim yapabiliyor olmamız ve sürekli o noksanlık duygusu ile bize geliyor olması mesele
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Ben tam tersini düşünüyorum. Yanlış anlamayın konu sizi eleştirmek değil. Evli ya da bekar kadınların bazıları özellikle evli adamlarla ilişki kuruyor. Ben bizzat İzmir'de diğer şehirlerde ve TV lerde gördüm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyanı bunun bır sebebı yok aslında sonucta bnde evlı gıbıyım ama bırlıkte evlı oldugum kısı de evlı hayatlarımıza karısmıyoruz bu yuzden ılgı cekıyor sanırım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. ya o vardır ona yürümüştür. yoksa evli olsun vs diye bir erkek ozel istekte bulunmaz bence genel olarak diyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Kocan mı ben mi söyle seni srtük ahhh uhh sensin erkeğim kocamdan daha iyi düzüyorsun srnsin aahhhhh eveeettt 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Evli kadın işini bilir hamile kalmaz kendini korur her posizyonu açık olur açıyor falan demez daha birsuru sebeb ve en önemlisi başına bela olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılTatmin olamadıkları ve çok ateşli seviştikleri için
00 Yorumla Evlice sıkıntı olmaz tecrübe var bekaret dert değil eşi yetmiyor seninle coşuyor
00 Yorumla
+1 yılEvliler tecrübeli ve bilgili çünkü hoşuma gidiyor evlilerle olmak ama çıtırlar saha fena
00 Yorumla
+1 yılUmutsuz ev kadınları kolay lokma oluyorlar sanırım bilmiyorum
00 YorumlaEvli kadın ilgimi falan çekmez. İlgisi çeken varsa da onun annesini s..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olması bence herhangi ekstra bir durum sağlamıyor
00 Yorumla
+1 yılIlgi çekmek değilde daha mantıklı ve ne istediğini biliyorlar çoğu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben o kadar ilgilenmem sonuçta evli ama tecrübeli olduğu için olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmak zevkli, e kadın kensinş tanıyor, ateşi var, o da seks istiyor, bir de yatakta iyi oluyorlar, hayor yok sözlüklerinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü başına dert açmaz diye düşünülür. Kocası var neticede. Ayrıca verir uğraştırmaz , istediğim zaman kullanır atarım diye bir arkaplan düşüncesi var bu tarz pislikkk erkeklerde.
Yoksa kim napsin elin sıktığini
34 Yorumla- +1 yıl
Bence yanılıyorsun bu herkes için geçerli değil evet düşündüğün gibi adi insanlar var ama gerçekten gönlünü vermiş seven insanlarda var
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet20045824 normal sağlıklı erkek başkasını sıktigina bağlanıp aşık olamaz. Sizinkisi aşk değil şehvet. O kadın size vermese n. h onunla uğraşırsınız
- +1 yıl
Çok güzel cevap.
- +1 yıl
Elin suktiğinin demen beni şaşırttı. Ama sen haklısın erkek umursamaz çünkü kızlık vs durumu yok kadın farklı tarafa çekemez çünkü kendi evliyken başkasına gidiyor. Tabi birde erkekler o tarz kadını daha çok doruklara ulaştırır ve kadında kocasının tatminsizliğini gölgede bırakma çabasına girebilirler ve kadını kendilerine bağlamaya çalışabilirler.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenlik olaylar değil ama yasak olan şey cazip geliyor diyorlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. onlarla seks yapmak daha kolaylarına geliyor çünkü sadece o iş üzerine olduğu için duygusal aşk falan düşünmedikleri için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü açık kapı 🙄🙄🙄 ve kendileri tatmin olamadığı için yanıyor
00 YorumlaEvli kadına aşık olmuştur kadınında evliliği mutsuzsa beraber olma ihtimalleri artar o yuzden size tv de çok gelmeye başlamıştır.
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası bunun sebebini daha görmüş geçirmiş olmalarına bağlıyorum. Ergen tripleri olmuyor. Daha ciddi oluyorlar.
Bence yani..00 Yorumla
+1 yılOnlar balık etli olduğu için çok hoşlanıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılevli kadınlar sekste sınır tanımıyor daha ateşliler
00 Yorumla
+1 yılmutsuz insanalrın buluşma anı deriz ona iki mutsuz ikişinin birbirini bulması
00 Yorumla
+1 yılyasak ve mutsuz olursa sana daha cok ılgı duyar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha arzulu daha istekli ve ne istediğini bildikleri icin
00 Yorumla
+1 yılHeyecan ve doyumsuzluk diyelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha rahatlar o yüzden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sorunsuz Çünkü istediği belli Çünkü seçici
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan seven kadın heyecanı artırır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ben hep kaçarım evli kadınlardan
00 Yorumla
+1 yılKaçamak ilişki hoşuma gidiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılGizlilik olayı var ya heyecanı artırıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Heycan arıyor kocadan sıkılmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha rahat olduğu düşünüldüğü içşn
00 Yorumla
+1 yılYok ben boşanmışlarla oluyorum
00 YorumlaElin sıktiğini demen vayyy dedirtti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık kapı politikası...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZahmetsiz iş hem tecrübe var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık kapı.. gir gir çık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha heyecanli oluyo evli misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim çekmiyor
Genç bekar seviyorum00 Yorumla
+1 yılHepsi fantezi
00 Yorumlasen evli misin
00 Yorumla
+1 yılyasak oldugu için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adrenalin :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılDeneyimli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sebep var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ne istediğini bilir
00 Yorumla
+1 yılÇekmez
00 YorumlaDeneyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende evlisin galiba
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz