Cinsel Yaşam Cinsel içerikli sohbette bulunduğun biri ile ciddi bir ilişki düşünür müsün? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Çok merak ettiğim bir soru Cinsel içerikli sohbette bulunduğun biri ile ciddi bir ilişki düşünür müsün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden olmasın ki insan mutlu olduğu kişinin yanında olmalı konu ne olursa olsun buna da böyle bir yürek lazım var mı öyle bir yürek? 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bir kadını arzuladiysam nedeni elbette duygusallık vardır 0 0 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ciddi dsundugun biriyle de cinsel sohbet edeceksin , bisey degismiyor 0 0 Yorumla
Kimyacı1i Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Ayni sehirde isem, guzelliginden etkilendiysem olabilir 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Neden olmasin ki, evlinenler evlilik omcesi boyle seylerde bulunmuyor muki? 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece cinsellikle başlamışsa sanmam ama Bi duygu his varsa olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neden olmasın en azından beklentilerini, görüşlerini, zevklerini biliyorum 0 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Egerki uyum varsa. normal sohbet de edebiliyorsam tabiki neden olmasın 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Düşünebilirim. Bu benim için kötü bir iletişim değil. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet isterdim keyiflidir olurdu 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Düşünürüm neden olmasın 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ciddi düşündüğümle yaparım 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Düşünmem cinsell sohbet etmem 0 1 Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Hım evlendiginle cinnsellikte yaşamazsın sen Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Düşünürüm bir şey hissetmem önemli olan. 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Düşünürüm eğer aramızda çekim olursa 0 0 Yorumla
Kakrafon Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl niye ciddi düşünenler cinsellik yaşamıyor mu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu muhabbet heo olur ki 1 1 Yorumla Emre_22- +1 yıl Bence de, insan sevgiliyi arzular ve arada oraya kayar Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Neden olmasinki 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. düşünülebilir 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Olabilir tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Neden olmasın ki insan mutlu olduğu kişinin yanında olmalı konu ne olursa olsun buna da böyle bir yürek lazım var mı öyle bir yürek?
Bir kadını arzuladiysam nedeni elbette duygusallık vardır
Ciddi dsundugun biriyle de cinsel sohbet edeceksin , bisey degismiyor
Ayni sehirde isem, guzelliginden etkilendiysem olabilir
Neden olmasin ki, evlinenler evlilik omcesi boyle seylerde bulunmuyor muki?
Sadece cinsellikle başlamışsa sanmam ama Bi duygu his varsa olabilir
Neden olmasın en azından beklentilerini, görüşlerini, zevklerini biliyorum
Egerki uyum varsa. normal sohbet de edebiliyorsam tabiki neden olmasın
Düşünebilirim. Bu benim için kötü bir iletişim değil.
Evet isterdim keyiflidir olurdu
Düşünürüm neden olmasın
Sürekli bu sohbetse düşünmem
olabilir fb ye aşık olanlar var
Ciddi düşündüğümle yaparım
Düşünmem cinsell sohbet etmem
Hım evlendiginle cinnsellikte yaşamazsın sen
Düşünürüm bir şey hissetmem önemli olan.
Düşünürüm eğer aramızda çekim olursa
zamanla değişebilir konular.. duygular.
Olabilir. Olmaması için bir neden yok
niye ciddi düşünenler cinsellik yaşamıyor mu?
Neden olmasın ki zaten onunla o işi yapmayacak mısın evlenince
Yani ne evet ne hayır.
Dusunemem beni kullanabilir derim
Bu muhabbet heo olur ki
Bence de, insan sevgiliyi arzular ve arada oraya kayar
Evet neden olmasın
Neden olmasın ki
Neden olmasın
Neden olmasinki
Olabilir
düşünülebilir
Olabilir tabi