Erkekler kara pembe muhabbeti yapıyo gerçekten saçmalıyorlar, cinsel organın rengi pembe olur diye bir algı mı var herkesin ten rengi farklı sonuçta bunun hakkında ne düşünüyorsunuz partnerizin bikini bölgesnin rengi çok mu önemli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet bende o bölgeyle dalga geçilmesine kızarım. Zencilerin arapların simsiyah, hindistanda oralar siyah yarıdan fazlası siyah bizdeki kızların bir kısmı beyaz bir kısmı buğday hafif koyu olması sorun değil önemli olan bol sulu olsun istekli olsun eşinin bosalmasini sağlasın pembe kırmızı sorun degil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin ki pembe mi sanki? Biz onlarinkini sorun yapmazken onlar sorun yapip duruyor. Gercekten erkeklerden ve sekilciliklerinden nefret ediyorum ve artik bu sekilcilikleri cok ileri gitmeye basladi. Esmer kizdan pembe genital bolge bekledikleri gibi 175 boyundaki kizdan 36.5 ayak istiyorlar. Nasil kafalar bunlar anlamiyorum. Ya genital bolgedeki kararmalar da cok normal. Hormonal bozukluk vardir, kararir, jilet, agda derken kararir, yas ilerledikce kararir, genetik olarak karadir, ic çamaşırı kullanimindan kararir herkesin pamuklu, lüks camasirlar alacak durumu yok ki. Yanlis ic camasirdan da olabilir. Yani bircok sebebi var ve sorun etmemek gerekiyor. Kolda kıl gorurler iyy, genital bolge kara olur ıyy, ayaar buyuk olur ıyy. Bir turlu begenmiyorlar. Bu da kadinlarin özgüvenlerini dusuruyor. Kendileri sekse odaklanabilirken kadinlar oramda kil var, oram kara, buram iyo degil, şuram catlak diye dusunmekten kendi koyveripte zevkini alamiyor ki. Bu beden algisi cok ileri boyutlari asti artik. eskiden genital karalik bu kadar konu edilmiyor ve kafaya takilmiyordu. Erkekler bunu dile getire getire sanki anormal bir seymis gibi lansettirmeye basladilar. Sanki hastalikmis gibi git doktora, rengini actir deme haddini kendilerinde bulur oldular. Bu hadleri vermeyin daha fazla erkeklere. Hep daha fazlasini istediler, isteyecekler çünkü.
154 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bu yazdıklarını okuyup biraz insan olurlar milletin psikolojisini bozdular
Cevap sahibi+1 yılInan bu tarz yorumlarima karsi cikan erkegi birak kadinlar bile oluyor. Aksam aksam kimsenin karsi gelislerini cekecek kafada olmadigim icin yorumumu goruslere kapattim. Yoksa ben goruslerimi acik paylaşırım ama ne zaman bu tarz yorumlar yapsam bazi kisilerden kadin erkek farketmeksizin linc yiyorum bildigin.
Bazilarinin işine gelmiyor doğruları soylemek, bazilarini aydınlatmak, gozlerini acmak islerine gelmiyor. Bu duzen boyle devam etsin diyen cok zihniyet var cunku.
Soran+1 yılYok anlamadığım tarafı hemcinslerimizin destek olması gerekirken bunlara yol açması tabi erkekler de cesaret bulup yargılamaya başlar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Aşagida bir kadin yorumu gordum erkekler degil kadinlar bunu konu ediyor ve sevmiyor sadece erkekler degil demis. Kismen hakli olabilir ama gecmisi düşünürsek ne zamandan beri kadinlar catlaklarina, bikini kararmalarina, gogus buyuk/ kucuklugune, ayak numarasina takıntılı oldu? Hangi kadinin geçmişte ayak boyutuyla ilgili sorunu vardi ki? Hangi kadin gecmiste catlaklarini bu kadar kafaya takiyordu? Kadini oyle mukemmel hale getirdiler ki bunlar kafaya takilir hale geldi.
Sosyal medya oyle bir yer haline geldi ki herkesin konustugu ve fikrini soyledigi erkekler kendi soylemleriyle kadinlar uzerinde fazlaca etki etmeye basladilar. Erkeklerin ayaga takintisi, fetisi olmasa ve bunu dile getirmeseler hangi kadin takardı ayaginin boyutunu. Önceden Allah boyle yaratmis deyip geciyordun simdi diyemiyorsun da. Git burnunu yaptır, memelerini büyüt o zaman diye bir de ahkam kesiyorlar.
Cok kotu bir caga denk geldik gercekten. kadinin bu kadar metalastigi, erkeklerin sekilciligine bu kadar girdigi baska donem var mi acaba?
Işin daha da kötüsü dedigin gibi bazi hemcinslerim var erkeklere kul kole olan, kendi hemcinsini erkeklere karsi kotuleyen, sirf erkekler beni hakli bulsun egosunu yasamak icin kendi hemcinsini harcayan kadinlar var. Erkeklerin attigi taşi büyüten kaya haline getiren de kadinlarin ta kendisi. En buyuk zararı kadinlar kendilerine ve hemcinslerine yapıyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞundan dolayı kadınlar boy mevzusu yaptıgı için erkeklerde bişeyler arıyordu renk mevzusunu buldular işte pembe olması gerektigini savunanlar var ama önemli olan rengi degil şeklidir bence şekli daha önemli benim için ama benim ki kırmızımsı pembe şeklinde bununla hava atmıyorum genelde begeniliyor ama ten rengi esmer de olsa vaciş pembe olabiliyor
04 Yorumla- +1 yıl
@alatir nasıl görmedin abla heryerde dalga geçiyonuz 20 cm altı yazmasın şöyle olmasın böyle olmasın falan filan diye burada bahsedilen cinsel organ bel gögüs mevzusu degil
- +1 yıl
@alatir yok ben çok gördğm pick me girller dışında burada bile yapıyonuz görüyorum ama renk menk mevzuları boş şekli önemli xbsjajha erkekler de ayılsı artık böyle şöyler ortaya atıp manipule ediyolar sizi ben egleniyorum xhajah 😃
Aslında söz edilen pembelik cinsel organın değil onun içinin rengidir. İğrenç bir erkek muhabbeti, bir p*rno kültürüdür. Olaya bu kadar sığ bakan birinden hızlıca uzaklaşın.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
99Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen partner martner anlamam ben es bilirim ama bu konuda sana katiliyorum. Gorunmeyen edilmeyen bir yer zaten ustelik kapali bir yer, normalmis ozel bolgenin teni normal ten rengine gore daha koyu olmasi zaten ama herkes sanki yeni dogmus bebek gibi bir ariyor ilginc bir sekilde. Kocaman yetiskin insan yaa bu bakimi jileti vs sure sure elbise hali ayakkabi gibi zamanla rengi degisir buna engel olamazsin ki, hee belki krem vs ile eski haline getirebilirsin onu bilemem kullanmadim da ama koyulasmasi anormal bir durum degil yani bunu demeye calisiyorum. Sanki esimle evlenip gerdek gecesi "aa organin cok koyu benim hayalimdeki renk boyle degildi bunu kesinlikle kabul edemem" diyip ilk gecede bosanacakmiyim, bu nerde gorulmus - abartmasin millet. Ne bicim takintilari var ya...
162 Yorumla
Soran+1 yılEn doğru yorum alkışlıyorum
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah🙏
+1 yılDalga geçilmiyor aslında kararan bikini bölgesi sevilmiyor. Bunu kadınlar da konu ediyor ve sevmiyor ama sadece erkekler değil. Burada her gün en az 5 soru okuyorum kararan bikini bölgesi için çözüm arayanlardan. Ayrıca erkeklerin de penis boyları üzerine aynı muhabbet dönüyor. Benzer şeyler bence.
80 YorumlaŞimdi bir şey diyecem sanki bunu diyen geri kafalilarin cinsel organı çok iyi çok kusursuz ya ve eminim bunu diyenlerin çoğu da p*rno izleyenlerdir. orada ki gibi hayal ettikleri için gerçekle yüzleşince de böyle dalga geçmeleri hiç hoş değil.
Şimdi bir şey diyecem hos olmayacak ama biz kadınlarda p*rno ki erkekler gibi büyük hayal ederken küçük olunca biz bir şey diyor muyuz bunlar gibi ya ve ve sanki elimizde olan bir durummus gibi de niye pembe değil demeleri sinir bozucu canımsın reglden dolayı pedler kararma yapıyor p*rno yıldızları gibi tampon kullanmıyoruz bu bir.
İkinci ne yazık ki bu tüy dökücü, ağda, epilasyon, jilet gibi tüy aldıklarimizdan da kararıyor ve üçüncü de havasizliktan kararıyor tamam mı umarım anlarlar canımsın akşam akşam sinir ettiniz beni böyle saçma kalıplara koyup dalga geçmelerini anlamıyorum siz ilk önce kendinize bakın ya bir bakın da ondan sonra konuş.61 Yorumla
+1 yılGerçek vajina rengi kahverengidir. Pembe vajina p. o. rno yıldızlarının vajina estetiği yaptırarak o şekile ulaşıyor bunu isteyen erkek versin kadına parayı isteğine o şekilde kavuşsun beyaz ve pembe renkli vajina estetikle mevcut onun dışında orijinali kahverengidir
70 YorumlaSoğuma sebebi benim için bu muhabbetin yapılması
84 Yorumla- +1 yıl
benim de eğri duruyor diye dalga geçiliyor
Soran+1 yıl@Şhrnnyağzdelikanlısı kimsenin haddine değil
- +1 yıl
Sahi itici mi çok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk erkeklerinde farklı değil. Kendi s*klerinin renklerine baksınlar önce. Bembeyaz tenli adamda renk olarak zenci y*rra çıkabiliyor.
72 Yorumla
Soran+1 yılAy güldüm 😄
+1 yılGörsel olarak koyu renkli vajina da penis de kötü gözüküyor bence ikisi de pembe olmalı kimse kusura bakmasın. İyi bakarsanız havalandırırsanız, kaliteli iç çamaşır kullanırsanız kararmaz ama bizim millet s*ctıktan sonra g*tunu yıkamaktan aciz
13 Yorumla- +1 yıl
@iyissker krem kullanabilirsin ya da renk açıcı lazer seansları var zaten
+1 yılbu muhabbeti yapan erkekler sadece p*rno izleyip bu yorumları yapıyorlar. genitalin gerçek rengini bilmiyorlar. pembe mi? dostum çok komiksin.
60 Yorumla
+1 yılÇok saçma ve kendilerini iğrenç bir konuma sokuyorlar bu şekilde. Bamya falan diye dalga geçen kızlar var onlar da aynı şekilde.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir benim icin cok önemli değil hiçbir zaman da sorun etmem sadece benim için onemli olan sey ter koku olmamasıdir diger şekilde sorun etmem. Senin için sorun mu peki
21 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Z kuşağının uydurduğu saçma bir olay bence.
50 YorumlaHayatımda böyle saçma bir konu görmedim pembe olayı tamamen sapıklık
Ben bir bayanın yerinde olsam direk konusmayı keserdim o kişiyle
31 Yorumla- +1 yıl
👏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş laflar, temiz olsun renk önemsiz, ayrıca pembe vajina slav, ingiliz kadınlarında oluyor, Türk olup pembe vajinam diyen bir kız bile çıkmaz buradan
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ortadoğu sonuçta göçmen falan da var ama bölge olarak tenimiz biraz daha koyu dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılBizim kızların öyle evet, ama dediğim gibi temiz olsun yeterli. Rus, ukrayna kızları o konuda çok iyi, pembe yani gercekten
+1 yılÖncelikle o kısım kapalı kaldığı için kokması veya kararması kadar doğal bir şey olamaz bu muhabbeti özgüven düşüklüğü yaşadıkları için yapıyorlar çünkü kendilerininki on santim falan maalesef
40 Yorumla
+1 yılMını bulanlar kılını arıyor boş ver jdjd
91 Yorumla
Soran+1 yılAlemsiniz ya hfghjj
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerde ahlak var mı ilk ona bak sen?
kadınlar onların ç*k boylarıyla dalga geçince daha çok ağlıyorlar, ama yine de bizden daha ahlaksız ve sapık olmayı iyi beceriyorlar
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖylelerine bakma bence hepsi 100 kilo p*rno izleyip kafayı yemiş manyaklar sadece. İstediğin kadar bakım yap sürekli kapalı bir bölge küçükte olsa bir renk farkı her zaman olur
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar önce yamuk s*klerine baksınlar
92 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah
- +1 yıl
Nerden biliyorsun yamuk değil ama
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞımarıklık işte. Sorsan kaç kişiyle oluyorum ondan seçiciyim der. Ama burada hala arayış yapar sonrada yok öyle yok böyle bahaneler
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani şimdi senin gibi bir kız görsel olarak herşeye bakarken vajinaya gelince onu es geçmesi olmuyor vajinadaki kararma kızın halt yemesinden kaynaklanıyor durduk yere olmuyor her şeye bakıyorsan vajinaya da bakacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok bu arada renginin bazı durumlarda olabilir ama genetikle de alakalı
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı önemsiz bir şey aklı başında biri de bunu sorun etmez
30 Yorumla
+1 yılBunun dalga konusu olduğunu ilk kez duydum aslında, aşırı saçma eğer böyle bir durum varsa, herkesin ten rengi , özellikle genital bölgesi kendisine özeldir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBaya dalga geçiliyo twitterda falan ergenler gerçi bunu yapanlar cinsellik ve organlar hakkında bilgisi olmayanlar
- +1 yıl
Ergenler, herşeye kolay ulaşır oldukları için değersiz onlar icin
- +1 yıl
Yukarıda bahsettim ama burada biraz daha açayım. Aslında p*rno pembe diye bahsedilen kısım vajina değil vajinanın içidir. Lütfen açık açık yazdığım için bağışlayın, örnğin "Show me the pink" denildiğinde p*rno modeli olan kızımız elleriyle tutup vajinasının dudaklarını ayırır ve vajinasının içini gösterir. Pink (pembe) denilen kısım budur. Bu bütün kadınlarda herhalde aynı renktir, siyahi insanlarda dahi öyledir ve aslında hangi renk olduğunun hiç önemi yoktur. Yeşil olsa ne olacak pembe olsa ne olacak. Ama bizim ergen ayılarımız bunu sanki vajina rengiymiş gibi algıladıkları için böyle bir efsane yayılmış olmalı. İnsan dış derisinin rengi pembe olur muymuş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar kendi yamuk s*klerine baksinlar once. Aw bulup da kıllısı kılsızı pembesi moru siyahi aramasinlar
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılHele şükür anlayışlı ve dogru söyleyen bi bayan cıktı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bende böyle düşünüyorum. Sanki her erkeğinkinin rengi aynı da biz dalga geçiyor muyuz shsh bu yüzden etkilenip boş yere rengini açmaya çalışıyor kadınlar
40 Yorumla
+1 yılBazıları dalga geçerek uğraşmayı sever , bu konuda sizin hassas olduğunuz bir konu olduğu bizim tarafımızca bilinen bir durum. Bu sebeple seni uğraştırmak için söylenen bir ifade
00 Yorumla
+1 yılÇokta önemli değil. Yani ben bir kadını severken vajinası pembe mi değil mi diye merak etmiyorum. Genital bölge havalandırılmalı, özellikle yaz aylarında
00 YorumlaDalga gecmem konusu bile olmaz benim acimdan. Uzun sureli patnerlerde sahit oldum bazen asiri koyulasiyor bazen acik renk aliyor. Tutupta bunu sormam kendisi sorsada farkinda olmadigimi derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu diyen kişilerin de testis bölgesi pembe değil nedense :D
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılki erkeklerde de var öyle bir şey , saçmalık yine her zaman olduğu gibi anca kusur arıyorlar 🤡
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelli bir sayidan fazla iliskiye giren insanlar sapiklasiyor. Ve gitgide daha gencini istiyor daha sonrasinda ise yok pembesiydi ayagi kucuguydu vs diyorlar. Kisaca bunu konu eden insanlar gordum ve gereksizin onde gideni tipler oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen rengine değil tadına bakarım :) temiz ve tüysüz olsun. Bal dök yala misali ;) dokmesem de baldır zaten baaaalll :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılkompleks yaptıkları s*k boylarına baksınlar onlar önce
21 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Zaten insan vücudunda başka hiç bir şeyin rengi sorgulanmıyor değil mi? Şaka mısınız, beklenti nefes alsın yeter denmesi yönünde sanki😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılİnan bu konuda konuşanların %90ı daha hayatında hiç görmemiş kişiler😁 Kızlarda akıllı olsun biraz🙂
00 Yorumla
+1 yılKonu buraya kadar gelip, iş sadece cinsellik yaşamaya kaldıysa inan renginin ve biçiminin hiç önemi kalmıyor.
00 Yorumla
+1 yılSiz boyu kalınlığı ile ilgili onem veriyorsunuz ya cokmu onemli
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
Rengi bizim içinde önemli değil aslında ama dudakları sarkık olmamali
Soran+1 yılPeki renginden kastın iç kısmı mı dış mı
- +1 yıl
Iç kismi dudakları önemli benim. icin
Pembe , beyaz isteyenler daha çok çocuk sevdiği için oluyor o kişiler az karayı görünce eleştiriyor ondan bilmiyorlar ki olgun kadının genitali nasıl olmalı saçma bir zihniyet oranın rengi ne işe yaradığını değiştirmiyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu benim annem bile söylüyor... Evlenmeden beyazlatma yaptır kocan öyle görsün diye ki aman aman bir renk farkı da yok. Olmayan cinsel hayatımdaki özgüvenimi zedeledi tek başına kadın...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabikide bu dalga geçilip alay edilecek bir konu değil ki
10 Yorumla
+1 yılOnemli degil kara olunca cok iliski yasamis saniliyo
10 Yorumla
+1 yılBeyaz ten ve pembe vajina her zaman öndedir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav yok böyle bir şey... hayatlarında cinsel organ görmemiş olanlar yok şöyle yok böyle diye konuşuyorlar. Ciddi ciddi inanıyor musunuz buna ya?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Evet çok önemli, pembe ya da beyaz değilse pek hoşlanmam
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin pipisiyle dalga geçerken çok eğleniyodunuz?
00 YorumlaMilletin şeyinin rengi bazılarını geriyor galiba ahaha.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEmin ol bu konuya erkeklerden çok daha fazla kadınlar takılıyor. Takılan erkek varsa da azınlıkta olan grz*ek takımından birisidir.
Sen takılma bu laflara, keyfini de kaçırma.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Buldukda rengini arıyoruz fark etmez kişisel olay bu karısılması lazim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. onemli tabi de istedigimiz gibi cikmazsa da aglamicaz yani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani ben hiç böyle bir muhabbete girmedim:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi şahsıma konuşayım renginin şeklinin önemi yok yalnız ıslanıyormu diye helalim olan birisiyle konuşurdum bunları birbirimizi tanıyıp öğrenirdik yoksa benim gibi erkekler ne bilsin rengini.
02 Yorumla
Soran+1 yılIslanıyor mu ne alaka
Cevap sahibi+1 yılBuradan öğrendik birisi yazmış sayfaya kadınlar ıslanmazsa cinsellikten bişey anlamıyorlarmış
+1 yılSiyah olması çok iğrenç görünür ve pis gibi kokar öğğğk
00 YorumlaPembe olup pembe kalanı görmedim. Ama çok koyu renk de itici olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılPembe olsa güzel olur ama koyu renk olunca da bişey olmaz yani çokta önemli değil
00 Yorumla
+1 yılherkesin penisi buyuk olmak zorundamı ki siz yapıyorsunux benim 18 cm
00 Yorumlabüyük küçük diye de kadınlar dalga geçiyo. yapacak bişi yok
00 Yorumla
+1 yılGeçenler Kendi g9 tünün karasıyla dalga geçsin
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet bence de lafı bile yapılamaması lazım önemli olan temizliği
00 Yorumla
+1 yılBu filimlerden gelen bir aldı avrupada kızlar hep beyaz tenli olduğu için ülke sınırlarımız içinde sayılı bu pembeliler. Çokta önemli değil aslında hepsi aynı tadı zevki veriyor. Sadece özeniyorlar
00 YorumlaBunu kadınlar soruyor ve şikayetçi bu durumdan
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026