FB arıyorum konustuklarim genelde sert seks sevdiklerini söylüyor. Bu sert seks dedikleri tam olarak ne oluyor? Sevisme olmuyor mu hiç eğer öyleyse hiç benlik değilmis ben sevişmeyi de seven bir kadınım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir çoğu yalan söylüyor. Ne sert ne soft , sevişmeyi bilmeyen veya üzerinde duymayanlara var. Sevismeyi bitmek bilmeyen bir tutku olarak görmeli insan. Onların sert seks dedikleri de birlikte geçirdikleri 15 dk. Sonrasında sevisme ve ilişki dahil , son saniyelerde güya kendililerinin girişlerde hizlanmalarından bahsediyor. Bir çoğu cinsel iliskkyasamamĵs kişiler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSert seks, önsevişmenin olmadığı seks değil. Partnere sert davranmak anlamında, duygusal, romantik değil de, hayvan gibi, daha vahşi bir şekilde yapmak. P*rno izliyorsan, hard seks diye arat, görürsün.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
1 ayBende fb ariyorum konusabiliriz sevisme olmadan direk hayvan gibi seks yapmak istiyoruz diyolar ama normalde once bi sevisme olmasi lazim kadını orada zaten yukseltmen lazim azdirman lazim ama bunlar sadece kendi seyinin zevkini alim cikim kafasindalar belliki
00 Yorumla
+1 yıluzun bir önsevişme sonrasında seks anında göğüsünü morartacak kadar somuruyorum ya da doggy yaparken çok tokat atıp kızartıyorum falan yani sevişme tabii ki var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsert demek hizli ve senin bedenini biraz hor gorup tokat atip sacini cekip biraz iskence biraz tecavuz tarzi bir seks
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSoft yumuşak sevişmeye başlayıp ilerledikçe hızı heyecanı değişen ilişkiye girdiğinde hareket agresif hızlı seri giriş çıkış hareket
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler bana sert davranmaya kiyamaz, en sertleri bile beni gorunce yola gelir bi prenses gibi davranirlar💅🏻
23 Yorumla- +1 yıl
alla alla kediye bak sen
Cevap sahibi+1 yılMiuww
- +1 yıl
diyorsunnn
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılsert demek sadece lafta var ama bunu yapmam yaşamak ikinizin elinde
00 Yorumla
+1 yılSert işte hard demek hem hızlı hemde acımadan hunharca yapmak can yakarak yapmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSert seks içinde sevişme elbette vardır.
Hard seks daha yoğun daha çılgındır.
Hazlar daha fazladır
Soft sexe göre daha hareketli ve serttir.
00 Yorumla
+1 yılsert seks birleşme anında yapılan sertlik yani abanmak hızlı bir biçimde girip çıkmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kasıkla vura vura, dibe gire gire yapmak benim için
00 YorumlaSertlikle bunun ne alakası var bende hard severim ama sevismeyi uzun tutmaya bayılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkegin kanırta kanırta s*kmesi demek
1112 Yorumla- +1 yıl
İster miydin öyle bişe
- +1 yıl
Sesli güldüm yeminle olamaz böyle bir yorum
Cevap sahibi+1 yılYalan mi oyle degil mi
- +1 yıl
Öyle haklısın ama hala gülüyorum böyle yorum yok çok net anlatmışın 🤣🤣🤣🥰🥰🥰🌹🌹🌹
- +1 yıl
@00betülll kişi kendisinin aynasıdır
- +1 yıl
@00betülll neyse
Cevap sahibi+1 yıl@00betülll kıskanma kiz senin de olur
- +1 yıl
Bir gün ama bir gün 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. fb arayacak kadar ilişkide ileri gidiyorsun ama sert sexin ne olduğunu bilmiyprsum öylemi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İçine girip hızlı git gel yapmak kalcana tokat
00 Yorumla
+1 yılDaha arzulu daha istekli diyelim
00 Yorumla
+1 yılDöve döve tahtaya çivi çakar gibi
00 Yorumla
+1 yılKaplangillerden misiniz?
00 YorumlaValla ben de fb arıyorum ama hiç denk gelmiyor be
00 Yorumla
+1 yılSert demek
20 Yorumla
+1 yılBildiğin sert işte
00 Yorumla