Karşındakini düşünerek yapılan seks mi yoksa bencilce yapılan seks mi daha tatmin edicidir

Karşındakini düşünerek yapılan seks mi yoksa bencilce yapılan seks mi daha tatmin edicidir

Kendi için yapılana neden bencilce denildi ki, karşı tarafa da o zaman bir kavram yüklenmeli mesela fedakarca falan gibi 😀 Sübliminal mesaj var burada 😂
Şu daha tatmin denilemez. Kişiler hangisinden daha fazla zevk alıyorsa o daha tatmin edici olur.
Mesela görseldeki durumu ele alalım, erkek o pozisyon ve durumdan zevk alıyorsa onun icin bu tatmin edicidir ister kendi için yapsın ister üzerine basan zevk alsın diye yapsın.
Fakat bundan zevk almıyorsa karşıdaki için yapmış olsa bile tatmin edici olmaz. Ya da tam tersi kadın üzerine basmayı erkek zevk alıyor diye yaptıysa ama kendi aslında zevk almıyorsa da aynı şekilde.
Tatmin edici seks uyumlu olandır...
Sana detayı değil başlığı soralım o halde. Seks bencilce midir değil midir?
Bence seks her iki taraf içindir aslında hem zevk almak hem de zevk vermek için ama benim için daha çok zevk vermek diyebilirim yani bir kadının cinsellik olarak benden etkilenmesi benim sayemde orgazm olması ya da mutlu olma düşüncesi bile beni mutlu ediyor bu yüzden de daha çok sevdiğim kadını düşünürdüm ben
İki tarafta bencil olursa tadından yenmez
Olması gerektiği gibi
Aynen öyle
Eig için teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Kendimi düşünmek zorundayım.. Zaten her insan kendini düşünür başta.. Zevk almak da zevk vermek de bir amaçtır aslında.. Sadece kendini düşünmek evet bencillik, sevişip boşalınca arkasını dönmektir ama bu bencillik.. Kendi zevkini düşünmek her zaman bencillik değil.. Ben zevk aldıkça zevk veririm..
Tabi ben aslında şöyle düşünüyorum.. Daha çok zevk verme odaklı.. Çünkü ben partnerime zevk vermeliyim ki o da aldığı hazla bana zevk versin.. Herkes aslında karşısındaki partneri düşünse zevkin en doruğuna çıkalacak da..
Nerdeee... Keşke herkes başta karşısındakini düşünse..
Teşekkür ediyorum 🌸
Cevap
22Cevap
bir çok insan ben merkezli yaşar :) her şeyi kimse kusura bakmasın paylaşan birisi çok nadirdir
Seks zaten en çok ben merkezli olan ya da olması gereken nokta değil midir?
paylaşmak hissi. o anı karşı tarafı da düşünmek..
daha da o hissi özel hale getirmez mi?
Karşı tarafın haz alması kişiye daha fazla haz verdiği için yapıyor olmasın?
Seks esnasında duygusallık var mıdır?
insanların düşüncesi aksine ben duygusallığın cinsellikte var olması gerektiğini düşünürüm
o duygusal anlamda hisseden insan daha fazla haz alır
Duygusllık öncesinde bence de şart hatta sonrasında da ama ya o an?
o anda lazım.. bana göre
Bunu o an dahil koruyabilen var mıdır bilemiyorum tabi
Ben %99 oranda kadın merkezli sevişiyorum. Kadının aldığı hazzı gördükçe benim zevk almam artıyor. Bi de bunun dışında her kadının farklı zevk ve orgazm teknikleri var. Bunları keşfetmek çok ayrı bi lezzet.
Karsilikli olmadi daaaa grupcular soruna ya da bu tezi ters dusurmuyor mu? 🤔
Ben herkes için seksin bencil olduğunu düşündüğümden. Bu konuyu bilemiyorum
Ben genelleme yapmadım bence dedim 😊 ve eninde sonunda herkes boşalmak için efor sarf eder işte bencillik orada açığa çıkar
Ben ilişkinizi analiz edemem üzgünüm
İki taraf da birbirini düşünürse zevkin doruğu yaşanır
Kadınımın gözlerinin içine baka baka onun boşaldığını görmek kadar zevkli bir seks yok... O acizliği, hazzı, tutkuyu görmem lazım
Kimileri cinselliği sadece kendi için bencilce kullanır kimileride aşkla, iki tarafında işine geliyor işte
Bencilce yapilan seks ne kadar zevk verir ki? İki dkda işini halleden adamdan bir s*kim olmaz
Her harukarda kendini tatmin edersin fakat bencillik olmazsa haksızlikta olmaz
Full partner düşünülür fenomen abla öyle oldugu sürece daha fazla haz alınır
Iki kisiliktir yani biz vardir ne sen ne ben sadece biz
Tabiki kendin için ama bu karşındakini düşünmeden yapacaksın anlamına gelmez
birlikte zevk alınırsa seks o zaman seks olur
Bencil seks karşı tarafa saygisizliktan başka bir şey değildir.
seks iki taraf içinde yapılırsa iki partnerde keyif alır yoksa tek taraf için yapılan seks fazla tat vermez
Karşı tarafla isteklerimiz doğrultusunda yaptığımız seks muhteşem oluyor iki tarafta zevk ve haz aldığı için daha uzun oluyor
Karşılıklı çıkar alışverişidir
Yine canevimizden vurdun😂
O iş bende 😂😂
Ah ahh bilmem mi😜
Kendim için değil diyen yalan söylüyor. Net. Bencillik
Bence kadının hissiyatı önde gelmelidir.
Görsele bayıldım 😻
2 si 1 arada olunca çok daha iyi 👍🏻
İki tarafında doruklara ulaşması lazım karşımdakini mutlu görmek isterim
Herkes kendini düşünmelidir😄
karsılıklıdır
Karşılıklı haz tutku zevk içindir.
Karşılıklı
Bencilce
bencılce olmalı
Bencilcedir