Kizlarla da ilişkilerde bulunması falan. Daha önce denk geldiniz mi böyle seylere? Nasıl karşılardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin kapalı açık olması değil kişi bunun ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu bilerek bakarak anlayarak yaklaşırsa neyin doğru olduğunu görür
Sen dindarsan bulursun yok inancım yok dersen onu da bulursun ama yaptığının da doğru olmadığını bil çünkü iki emme dokunmayla oluyorsa yüreğin varsa erkekle de ol yoksa kolay yollara kaçma
04 Yorumla
Soran+1 yılKızlarla olmak kolaya kacmak mı? Erkek bulmak zor yani? Siz cinselligin bu kdr açlığını çekerken sizinle olmak cok daha kolay.
- +1 yıl
Ee olsana o zaman madem o kadar kolay bul hadi
Soran+1 yılEvlenmeden istmiyorum.
- +1 yıl
Ama kızlar yalasın istiyorsun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıllise sonda sınıfta bir kız vardı bunula her akşam facede saatlerce yazışır sohbet ederdik laf dönüp dolaşıp bir gece masst* yapıp yapmamaya geldi ve kendisi nasıl yapılacağını bilmediğini ve kuzeninin ona öğrettiğini ve hatta kuzeniyle birbirlerine yapmışlar zaman zaman, istersen ben de sana yaparım demiştim o zaman bişey demedi konuyu kapattık sonra bir akşam konuşurken çok fenayım bana yarın yapsana dedi ben şoook, sonra bu kıza yaptım kendi ellerimle sadece masst* yaptım o da bana yaptı. sonra kuzenine söylemiş kuzeni de gelmek istemiş ve bir cumartesi öğlenden sonra iki kıza aynı anda masst* yapmıştım sonra da onlar bana hatta kuzen daha fırlamaydı o oral bile yapmıştı ve üstelik kuzeni kapalı bir kızdı. 2 yıl kadar üçlü şekilde birbirimize yapmaya devam ettik, sonra benim arkadaşım olan kız üniversite için uzak bir şehre gitti, biz kuzenle başbaşa kalmıştık ve devam etmiştik hep hatta ileri seviyelere ulaşmıştı ilişkimiz sevişmeler felan... ilk buluşmamızda onlar kız kıza birbirine yaparken ben de onları izlemiştim çok tuhaf bir histi ama çok hoştu kızların o halleri ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Çok üst düzey bir fantezi yaşanmış ahahsh
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer kapalı insanı bilinen anlamda kapalı görülmesi saçma zaten saçını kapatan başka kapanan başka bu ayrımı aynı gibi görüp.
Ne varsa bu kapalılarda var asıl bunlardan korkacaksın diyorlar bütün kapalıları rencide edip.01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bu soruda kapalı açık değil de bir kızın biseksüel olması tuhaf mı daha mantıklı geliyor.
Kapalı bir kızın deyince yukarıda belirttiğim kesimlerle polemik ve sataşma amaçlı tartışma başlatmış oluyorsun.
Bir kız kapalı olup bunu aksesuar olarakta görerek kapalı olup istediği her şeyi yapabilir. Veya gerçekten kapalı olup layıkıyla kapanabilir.
Tuhafmış gibi lanse etmek öyle kızlar başka evrenden gibi yaklaşmak mantıklı değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı bir kızın sigara içmesi bile tuhaf karşılanıyor bu ülkede. Sanki günahı işlerken taktığı türbana hakaret ediyor. Günah açık yapıldığı zamanda günah. O arkadaş en azından bir günahı işlemeyerek saçını kapatıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
30Cevap
+1 yılBiseksüel olması elinde olmasa da bunu faliyete geçirmesi elinde. Yani kızlarla yakınlaşmaması lazım.
215 Yorumla
Soran+1 yılKim karar veriyor ki yakınlaşıp yakınlaşmamasına?
- +1 yıl
Allah?
Dine göre sormadın mı? Yoksa neden kapalı diye belirtesin ki
Soran+1 yılSize gore?
- +1 yıl
Ben de biseksüelim ve kızlara olan isteğimi olabildiğince bastırıyorum. Son karar senin elbette ama bence sen de bastırmaya çalış. Elbette erkeklerle konuşmak da günah ama eşcinsellik daha günah dine göre ve ben de dindar sayılmasam da müslüman olduğum için kendimi frenliyorum
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için. Kızlara olan ilginiz mi daha fazla erkeklere mi?
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Erkeklere daha çok ama kızlar da çekici geliyor
Soran+1 yılDuygusal anlamda ilginiz yok o zaman cinsel. Bir de kapali kızlara o gözle de bakmazsiniz heralde.
- +1 yıl
Kapalı bir kızın başka bir kızla sevişmesi bana garip gelir açıkcası. Son karar onun ama içimden de tuhaf bulurum ne yalan söyleyeyim. Kapanmak vs nefse daha ağır gelen bir şey. Onu başarıp da cinsellik için Allahin lanet okuduğu şeye yönelmesi garip gelirdi. Ama dediğim gibi kendi tercihi.
Soran+1 yılKişi kapanınca melek kesilmiyor ki. O da insan. Ayrica o olayı da gözünde o kdr büyütme lütfen. Bir zaman sonra tamamen tarzın haline geliyor. Ne renk taksam nasıl bağlasam konumunda oluyosun. Din Allah iman kitap gelmiyor yani? Sana sorum suydu kapalıları çekici bulur musun?
- +1 yıl
Ben merhametli insan seviyorum. Dinimiz de merhameti buyuruyor. Eğer dindar biri gibi merhametliyse severim ama kalpsiz birini sevemiyorum. Ama genel olarak dindar insanları seviyorum. Tabii düzgün kapananı. Mesela ben açık bir kızım ama kapalı olup da benden daha dedikoducu olanlar var. Düzgün kapalılar bana çok tatlı geliyor ama sevişme anlamında arzulamıyorum pek. Dostca seviyorum.
Soran+1 yılO gözle bakmamanın sebebi biseksüelliği ona konduramamandir. Biseksüel ya da lezbiyen oldugunu bilsen belki o gözlr bakarsin.
- +1 yıl
Nefsim elbette ister ama kendimi daha cok tutmaya calisirim. Sonucta basinda ortusu varken onunla o tarz hayaller kurmam biraz dine hakaret gibi. Cunku siradan bir giysi değil o örtü. Tabii nefsimden dolayı bir kaç kez aklıma kapalı kızlar geldi ama çok hayal etmemeye calıstım
Soran+1 yılAnladim canim. Kendini iyice de gunahlar hissedersin muhtelemen
- +1 yıl
Umarım bir gün ben de kapanmayı basaririm 😅 Pek dindar yasamasam da bir tarafim oraya agir basiyor.
Soran+1 yılNasıl mutlu oluyorsaniz oyle olsun.
+1 yılHayır neresi tuhaf, xxx sitesinde kapalı birileri Türk yayın yapıyor şey yayını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle hissetse bile o tarz ilişkilerden uzak durmalı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye kapalı kızların açıklara göre kısıtlayıcı şeylerimi var neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalıyım biseksuelim
56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen konuşuruz
Cevap sahibi+1 yıl@NormalDegil1 işine bak be
Cevap sahibi+1 yıl@NormalDegil1 soran arkadaş yazmıyor sana noluyo
Soran+1 yılIkilem yaratmiyor bu durum? Kızlar bu durumdan çekinmiyorlar mı?
Soran+1 yılYok ya. Herkesin kendi hayati.
Cevap sahibi+1 yılEvet herkesin kendi hayatı yaşadım ve güzel bir şey
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen öylesin herhalde var mi yasayan seninle birseyler yasayan
04 Yorumla
Soran+1 yılIlgini çekiyor sanirim böyle kizlar
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen konuşurum
Soran+1 yılTesekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılTkp edebilir misin
+1 yılYıkın şu tabuları, isteyen istediği gibi yaşasın şu cinselliği
10 Yorumlalafta kapalı olanları gördüm duygum lez olanı bisex olanı ama gerçekten kapalı olupda bunu yapanı duymadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok da değil çünkü kapalı kızlar çok tutkulu oluyor, biseksüel kapalılar da tanıdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim öyle bir arkadaşım vardı hem benimle hem kızlarla sevişiyordu yanımda shshsh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben cok denk geldim gayet normal hala görüştügüm var
38 Yorumla
Soran+1 yılNerde denk geldiniz bu kdr.
Cevap sahibi+1 yılreelde yurtda okulda Şu an var yani
Soran+1 yılÜniversite de misiniz
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılBunu nasıl dile getiriyorlar
Cevap sahibi+1 yılyanı deatylı cıkıyım gızlıden takıp at
Soran+1 yılYorma kendi iyiydi boyle
Cevap sahibi+1 yılpeki
+1 yılBenim kız arkadaşım böyleydi her şeyi yaşadık
00 Yorumlavar duymuşluğum filanda var kapalı olması cinsel arzuları yok demek değşl sonucta
00 Yorumla
+1 yılHayır nesi tuhaf olabilir ki
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir kaç kız tanıdım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kaç tane kızla oldun da?
00 Yorumla
+1 yılsorun yok normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel dürtünün kapalılıkla alakası yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı flörtümün olmasını çok istiyorum
00 Yorumla
+1 yılDenk geldim ama bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılLezbiyen dersen daha iyi olur buna 🤷♂️
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değil sonuçta onunda istekleri var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden tuhaf olsun ki tercih meselesi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onun hormonları ile alakalı kapali açık farketmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil ama insan bu çiğ süt emmiştir
05 Yorumla
Soran+1 yılÇiğ süt emme lafıni zararlı kişiler için kullanmazlar mı?
Cevap sahibi+1 yılYok kötü olan şeyleri de yapana da denir yani illa başkasına zarar vermesine gerek yok
Soran+1 yılEşcinsel olmak kötu mü?
Cevap sahibi+1 yılDeğil mi?
Soran+1 yılDeğilm
+1 yılBen kapaliyim biseksuelim
22 Yorumla- +1 yıl
deneyım var mı
- +1 yıl
Sanane bundan
Tuhaf doğru değil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani biraz tuhaf evet
00 Yorumla