Ben 25 eşim 40 yaşında son zamanlarda sorunlarımız olmaya başladı yatak odası da etkilendi hiç istemiyor yatağa gelince hemen uyuyor 1 aydan fazla hiç bir şey olmadı aramızda bakımsız değilim spora gidiyorum düzenli yüzüm de güzel o gelmediği için bende gitmiyorum ne olacak böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaş farkından kaynaklı bir şey yok o yaşta bir adam günde en az 2 posta atar işin içinde başka psikolojik şeyler olabilir. Bunlar işlerinden kaynaklı olabilir. Son yaşadığı cinsellikte ters birsey olduda tekrar olursa korkusu nedeniyle kendini geri çekiyor olabilir. İş yerinde biri var ona enerji harcıyor olabilir. mastürbasyon yaparak bosalmaya alıştiysa o durumda etkiler. Bu alternatifleri degerlendir ona göre bireylerde söylemek mümkün çocuk olunca onlarda düşünmek gerekir onların analı babalı büyümesi önemli düzelmesi dilegiyle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBıkmıştır belki senden. Belki de tanker boş. Tankeri dışarıda boşaltıyorsa sana bir şey kalmaz. Tahrik et kendin çabala biraz da. Herşeyi kocandan bekleme.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Adamla sohbet ediyormusun , hayatım bir derdin sıkıntın var mı diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Saçma yani bende 40 yaklaştım her gün artıyor azgınlık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Yaş farkı neden bu kadar çok 40 yaş seks için biraz geç olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaş itibariyle de biraz yavaşlaması normal açıkçası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun iki nedeni vardır ekonomik problemler yaşıyor olabilir ya da seni aldatıyor olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen tam arzu dolusun ve 3035 arasi olsa iyi olur du hayat enerjisi de onemli aslinda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 677 cevap paylaştı. Is hayatında sıkıntılar olabilir. Artık ilgisini çekmiyor olabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikten uzak evlilik bitmeye mahkumdur. Sen istediğini söyle başka yolu yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte vs sorun varsa isteği etkiler
Sen ilgilenmeye çalış yine , keyfini yapacak kişi. Sensin:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSpor salonundan bul birini cıtir bayansin catır catır s*ken biri cıkar illaki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. 15 yaş küçük biribi bulmuş böyle yapması normal değil sağlığında bi sorun vardır
00 Yorumla
+1 yılSizin yataginjzdan bize ne ya yeter ya sıkıntı varsa aranızda çözün yeter ya vozemiyorsaniz psikologa gidin yeter ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleeee o kadar yaşlı dedeyle evlenirsen normal. yaşına göre birini bul şöyle 23 25 26 28
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi misin? Onun yaşından dolayı sıkıntılar olabilir
040 Yorumla
Soran+1 yılİşinde sorun yaşıyor ondan olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılTabiki de o da çok etkiler
Soran+1 yılÇok erken yatıyor çocukla benimle zaman geçirmez
Cevap sahibi+1 yılSen de onunla birlikte yat ve konuş durumları
Soran+1 yılKonuşkan biri değil çok az konuşur
Cevap sahibi+1 yılSen konuş o seni dimnlesin ve durumu anlat ona
Soran+1 yılAslında sorun cinsellik değil olmasada olur fajat çok soğuk oldu ona üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum dediğim gibi onunla konuşmalısın ona her şeyi anlatmalısın. Çünkü o senin kocan ve çocuğunun babası
Soran+1 yılDinlemez 8 yıllık eşim tanıyorum. onu çok kırıcı davranıyor sözleri davranışları
Cevap sahibi+1 yılİster dinlesin ister dinlemesin sen sıkıntılarını anlat, sen böyle yapınca çok üzülüyorum hayattan soğuyorum çocuğumuza bu sevgiyi yansıtamıyorum de.
Soran+1 yılNe desem boş
Cevap sahibi+1 yılSen dene şansını. Sevmek sevilmek herkes ister ama sen evli olduğun için eşinden ilgi de beklersin her zaman seninle ve çocuğunla ilgilenmesini istersin
Soran+1 yılÇocukla ilgilenmez herşeyini ben yaparım öğretmenini bilmez çocuğun üstüne kpss çalışmamı bekliyor
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun kaç yaşında mesaj yoluyla konuşabilir miyiz
Soran+1 yıl6 olacak yakında. Burdan daha iyi
Cevap sahibi+1 yılMaşallah kocaman olmuş eşinle cidden severek mi evlendiniz ve eşin ne iş yapıyor
Soran+1 yılGörücü usulü evlendik eşim memur bende ön lisans mezunuyum
Cevap sahibi+1 yılEşini ve çocuğunu adam edecek eğitecek kişi sensin bunu unutma
Soran+1 yılEşim baştan beri böyle çocuğum konusundaki çok hassasım herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum onun için eğitimine önem veriyorum
Cevap sahibi+1 yılAferin sana eşin baştan beri böyleyse değiştiremezsin onu ve mutlu olmak için kendine başka bişeyler bulmalısın, başka birileri değil.
Soran+1 yılBaşka birileri olmaz kendime yakıştırmam sosyal biriyim çocukla çıkar gezeriz piknik oyun yerleri kitaba düşkünüm psikoloji eğitimi alıyorum bi yandan
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel hep böyle mutlu ol çocuğunun ismi ne
Soran+1 yılİsmi kalsın yaşına göre akıllı efendi. Siz evli misiniz
Cevap sahibi+1 yılHayır evli değilim
Soran+1 yılHayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ama konu ben değilim sizsiniz ve konuyu değiştirmeyelim lütfen
Soran+1 yılYıprandım eşim yalnız kalmak istiyor galiba aileme gidicem kaç günlüğüne
Cevap sahibi+1 yılHemen pes etme dik dur ve ailene gitme. Sen dik dur ve ailen nerede
Soran+1 yılAilem uzak bana yalnız kalmak iyi gelir ona'da
Cevap sahibi+1 yılSen ayrı odada yat ve ilgilenme onunla. Ailenin yanına gidersen hem aileni hemde çocuğunu üzmüş olursun. Çocuğuna annelik ve babalık görevini sen yapacaksın
Soran+1 yılAilem neden üzülsün ki kaç günlüğüne kalır gelirim çocuğu görmek onlara da iyi gelir torunlarını özlüyorlar
Cevap sahibi+1 yılTamam ama ailene belli etme bu durumunu
Soran+1 yılEtmem tabiki benim sorunum bu
Cevap sahibi+1 yılSende hiçbir zaman üzülme ve o güzel yüzün solmasın
Soran+1 yılTeşekkürler sağolun
Cevap sahibi+1 yılGüzel gözlerinden yaş akıtmayacağına dair söz verir misin bana
Soran+1 yılDikkat ederim. İyi günler size teşekkürler tavsiyeniz için
Cevap sahibi+1 yılBişey değil ama bir daha konuşmayacak mısınız
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılPeki Allaha emanet olun ve istemeden yanlış bir şey söylediysem hakkınızı helal edin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu tamamen kadının yapacağı şeylerle düzelecek bi durum
00 Yorumla
+1 yılBaska biri olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Yaş farkı etkilidir. Ve bence artık etkileyemiyorsun. ya da gercekten pili bitti. Doktora gitmelisiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapma sende dünyanın sonu degil yaptıklarına say
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen git ona sen iste durduk yere o rl yap misal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılGittikçe isteksizleşir
00 Yorumla
+1 yılSana yetmiyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yıldırdıri azalt biraz
00 Yorumla Zaman zaman olur bu şeyler erkekler de robot değil
00 YorumlaYaş farkı çok fazla..
00 YorumlaBüyük sıkıntılar bunlar ,:( oluyor hep ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah sabır versin sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlaç içir adama canlansin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sıkıntılar çözülürse düzelir
00 Yorumlayaş farkı fazla adamda istek azalmistir
10 YorumlaBir derdi vardır adamın
00 Yorumla
+1 yılAbla konuştun mu hiç peki onunla bu durumu
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı çok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası vsrdir
00 Yorumla
+1 yılYaştan dolayı ereksiyon olmuyor sanırım
00 YorumlaYaş farkı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Aldatacaksan boşan
00 Yorumla
+1 yılKıyamam :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende yanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKendine erkek bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ciddi misin
09 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılEe nolcak
Soran+1 yılBilmiyorum çocuk da var
Cevap sahibi+1 yılKanka biz de kaçamak için birini arıyoruz 3. Kişiyi istersen gel aramıza 😄😂
Soran+1 yılYok yok sağolun 😄
Cevap sahibi+1 yılAhha dur ya tamam gercekte şu durumuna canım sıkıldı bi de çocuk dedin.. Sana yardımcı olurum ben kanka bi dene instamii vereyim yazz bana bi sen olur mu
Soran+1 yılDestek almayı kabul etmiyor yoksa düzelme durumu var cinsellik olmasa da olur ama eşim için üzülüyorum bu gidişle bişey olur Allah korusun
Cevap sahibi+1 yılKullanicibensen bu benim instamm yazz sen bekliyorum
Soran+1 yılInstagram kullanmıyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım