Güncellemeler
+1 yıl
Ve bulusmadan once surekli goguslerini falan ozledim diyor baska bisey demiyor. Cinsellige cok duskun cok gevsek
Güncellemeler
+1 yıl
Herseyini ozledim diyor mesela diyorun goguslerini kalcani diyo sonra saka saka diyo aptal gibi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olasılık çok fazla temas yapma ama pişman olma sonra ilkler önemli bence
İlkim zaten ama iliskiye girmedim
Bir şeyler yaşandıysa artık çok geç bakire değilsin zaten umarım ilerde pişman olmazsın
Bakireyim ve ilk onunla biseyler yasamak istiyordum ama artik bu dusunceden sonra cok ta bisey yasamak istemiyprum
Temas olmadı mı hiç
Yorumlardan öyle anladım temas olduysa
Bakire değilsin artık
Âm için 600 km yol da gitmezsin lan, rezil herif
600 km’den gelip ne yapmasını istiyorsun aranızda sevgi aşk tutku olmasın bişi yapmasın mı istiyorsun
oyle de surekli cinsellikgen bahsediyor ve surekli bulusunca evde oluyoruz
Sanki gören de dip dibesin sanacak ne olcak her gün mü görüşüyorsunuz da
Tamam da hergun gorusmuyoruz ama gorusunce de insan baska seyler yapmak ister surekli cinsellik ile ilgili konusmasi uzuyof
Söyle aç konusunu ama dediğim gibi uzak mesafeden gelip aranızda belli şeyler yaşanıyorsun de gezmek zor olur çünkü çekim var
600 km gelip seni s*kecek sonrada cikip geri gidecek
Sevmezse 600 km gelir mi ki
Sevmek ayri sey sadece cinsel birliktelik niyeti varsa ayri birsey. Seven insan da gelir. Cinsel iliskiye girmek isteyen de o niyetliyse oda gelir o kadar yoly
knk cinsellik için bi objesin ona göre. bide cinsellik için bırak 600 km yi 4000km bile gider bunlar o derece vasıfsızdır
ya oyledir de cinsellik icin olsa kendi sehrinden bi kizla yasamaz mi cinselligini
bulamıyo demek ki,
Adam ona geliyor zaten 😂
Niyeti o olsa kendi sehrinden bulup o kizla iliskisini yasamaz miydi?
Bulamamış demekki ve yaşamadığını nerden biliyorsun 😂
Her bukusnada yatıyor musunuz
O kullanıyor sen kullanmıyormusun
Cinsellik yaşıyor musunuz?
Evet bi kere yasadik ve yasamadan once falan da boyld konusuyordu sonra da boyle konusuyor
Yani aklima gelen bi animiz bile yok
Şimdi bu çok kötü bir durum. İnsan sevdiğini ister arzular yaşamak ister ama her şeyi de onunla yapmak ister. Bunca zaman bir anı bile yoksa sadece seninle cinsellik için geliyor yanına yani
bazen cok seviyor gibi hissettiriyor bazsn cinsellik icin birlikteyim gibi hissettiriyor insani belirsizlikte birakiyor evet dokunmak istersin ama surekli bunlari konusmasi uzuyo
Elbette ister sende onu istersin bu sorun değil gayet güzel bir şey ama sadece bunun olması seninle cinsellik ağır basıyor gibi
oyle oluyo:(
Ya üzme güzel canını. Sohbet etmek ister misiniz?
burada mısınız?
soylemek kolayda sevdigin adam sonucta boyle olmasi uzuyor
Tabiki çok doğal insan üzülür. Mesela her gün de cinsellik konuşuyor mu? Ya da tatmin olmak istiyor mu?
yani konusuyor ama bazen oyle cok uzatmiyor
Anlıyorum. Kaç yaşındasın
yirmi uc
Aynı yaştayız. Nerede yaşıyorsun?
Kocaeli
Hoş geldin :)
Neye karar verdin bunu bende yaşadım zamanında
ya cok belirsizlikte birakiyor insani o kadar guzel bebegi gibi srviyor ki ama bazende boyle dusunduruyor
Sana instaami versem yazarmsn niyeti ne anlarız kolay kullanicibensen bu hesap yazz sen kanka
yaziyimm
Kullanicibensen bu kanka yazz sen bekliyorum
Evet deminde dedim
cinsellik icin mi yani:(
Evet
Ama insan 600 km sadecr cinsellik icin mi gelir amaci o olsa kendi sehrinden birini bulup onunla yasar
Gelir ben bin km gitim