Kendime güvenim sonsuz Allah’a şükür 😅
Partnerimden yana olurdu galiba acele etmesini istemem, oldu bittiye getirmek vs hiç gelemem. Uzun sürmeli, doya doya yaşamak isterim o anı. Bir de uzun boylular beni anlar bazı sorunlar oluyor onlar olmasın isterdim 😂 pozisyon vs konusunda bir keresinde boyum uzun olduğu için bacakları kırmam gerekti öyle bir pozisyondu, o şekilde ne kadar uzun durduysam artık 2-3 gün topal gibi gezmiştim ağrı içinde 🤣
13 Yorumla- +1 yıl
Ya çok tatlısın yorumun için samimiyetin çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 selvi boylu genç adam 😂
- +1 yıl
🙋🙋🙋
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim en buyuk korkum kadının korkak olması bazı kadınlar var çok pinpirikli canı çok tatlı bazıların daha dokunmadan bagırıp çagıran pozisyona giremeyenler beni korkutur ve en onemlisi afedersin bos bos yataga uzanıp gel beni bosalt demesi beni delirtir
112 Yorumla- +1 yıl
😂😂 harbiden hee insanda sıkılır yani tm biraz naz yap ama vok uflayip puflarsan da b insanın olsn enerjisi de düşer 😂😂
- +1 yıl
aynen valla
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Üzücü ex enişte 🤣
- +1 yıl
senide ayarlayamadım ki
- +1 yıl
😂😂 ex enişte ayıp ediyorsun
- +1 yıl
ne eniştesi ya
- +1 yıl
kimi becerdim yne
- +1 yıl
Sağlık olsun ex enişte bee 🤣🤣 başka biri ayarlar sen bunları kafana takma 🤣
- +1 yıl
ne diyon kızım iyi msin
- +1 yıl
Ufff bee sende ne şakaya geliyorsun ne biseyw yaa
- +1 yıl
maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelik partner bulamamayıp bulsada kadının isteksiz oluşu özel günü bir yerlerin ağrıması erken boşalmasi heyecana kapılıp kuşunun ölmemesi büyük hayal kırıklığı
14 Yorumla- +1 yıl
Rengarenk yollar bunu beğendi 👍
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Bende kendisini beğeniyorum saygı duyarım - +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 çok naziksin
- +1 yıl
Sizin kadar değildirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erken boşalma, kadını tatmin edememe, o an kalkmaması gibi şeyler sıralayabiliriz. İşte bu yüzden yalayın, yalayın ve yalayın :D
06 Yorumla- +1 yıl
Birde bunları yapacak partner bulamaması ya da kadının başım ağrıyor demesiy de olabilir 😂
- +1 yıl
Kesinlikle 😀😀
- +1 yıl
@Çakır89hdhdhdhd nerden bildim ama 😂😂
- +1 yıl
Zeki kızın birde dobra olman güzel
- +1 yıl
@Çakır89hdhdhdhd çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence erken boşalma
10 Yorumla
+1 yılAşkım bu neee 😂 demesi ya daha büyük gördüyse 😐😐😐😐😐😂
111 Yorumla- +1 yıl
Ya daha küçüğünü gördüyse 😂 sen dersin kıza canım sağolsun aşkım dimi 🤣 nolmus küçücükse dimi benden kıymetli değil sonuçta dimi 🤣😂
- +1 yıl
hayır hayır bu kadar görmüş olmamalı ya :D :D :D küçük , büyük, eşit bu daha korkunç :D
- +1 yıl
😂😂 kesinlikle
- +1 yıl
:D :D güldürüp düşündürdünüz tatlış hanım
- +1 yıl
Zaten düşünülmesi gereken bir konu bir kadının çok tecrübeli olnasi iyi değildir çok çeşit gören ya da yaşayan kadını memnun etmek zordur her anlamda zordur
- +1 yıl
Tehlikeli sular çok gören çok mutsuz 😂😂
- +1 yıl
Gerçekten öyledir çünkü çoklu ilişkiler insanı hem bedenen hem ruhen yıpratır birşeyi çok yaşarsan ileride yaşayacak merak edicek birşeyin kalmaz bu seferde sıkılırsın hayat tan bikarsin evlilik surdurmen zor olur vss oyuzden az öz tekli uzun ilişkiler daha sağlıklı olur
- +1 yıl
Bu tekli ve uzun ilişkiler nolur, toksik birbirinizin hayatınızın bok olduğu Bi ilişkiye dönüşmesin sjdjjdjd belki biri yorumları okurda bir şeyler öğrenir tavsiye verdik ahahahahha 😂
- +1 yıl
Ee ozaman herkes her önüne gelene yürüsün ozaman ilişki toksit olmasın diye 😂 sonra o korkuların daha çok artar olurda birine gönlünü kaptırirsin karşındaki de toksit ilişki yasamiyim diye çok seçenekler arar üzülürsün elinde tutması zor olur alışmış kudurmuştan beter olur diye boşuna söylemiyorlar dimi 🤣 aslan parçası bir ilişkiyi toksit bir iluskiye çevirip çevirmemekte sizin elinizde yeniliğe açık olucaksiniz , heyecanınızı hiç kaybetmeyeceksiniz karşılıkli empati kurma iç güdüsü kavradiginizda bak bak ilişki toksite dönüyormu monoton olmiycan bu kadar basit
- +1 yıl
Ne veriyim abimeee 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 İki defa denedim her şeyimi verdim, şu an başkasının kollarında hemde aldatıp gittiler 😂 o yüzden uzaktan bakarım ben herkes takılsınnnn. Yani bir şey aradığım yok aslan kadın 😂 hemen ezme 😂
+1 yılkesinlikle sertleşemeden bamya gibi kalması, daha ortada fol yok yumurta yokken geliverip kadının ''hay senin erkekliğine tüküreyim, iki dk duramadın mı'' tepki çekmesi. Penis rengi veya damar detayından dolayı kadının arzusunun düşme durumu vs vs sıralanır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadının başının agrimamasi regli döneminde olmaması, sağlıklı hijyen olması, sonrasında sorun çıkarmaları, güzel istekli heyecanlı güzel biriyle birliktelik ayrı bir keyif ortamda o işe uygunsa daha ne isterizki
00 YorumlaO kadar ugrastin evirdin çevirdin bütün bunlar üç saniyede tohum atmak için mıydı derse biterim ablacım 😂 ufaklığı da cezalandiririm içinde on dakika tutamadin saldın diye 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük korkum başıma geldiği için öyle bir korkum yok artık
Bencil fantezi sevmeyen bir kadından daha kötü ne olabilir ki
04 Yorumla- +1 yıl
Başi ağrıyan kadın olabilir 🤣
- +1 yıl
Baş ağrısı geçer de neyse
- +1 yıl
Ya geçmezse yorgunum derse yat zibar derse 😂
- +1 yıl
Bizim ki baş ağrısı değil işte sorun orada
Çabuk fırlamak çabuk iktidardan düşmek bir anda muhalif olmak 😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Gol atmak 😂😂
- +1 yıl
Canim kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım 🤣🤣
- +1 yıl
Ne kadar uzatmak lazım mesela bir şey sakız gibi uzadıkça tadı kaçar 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım en çok korktuğum şey ereksiyon sorunu yaşamak ilişkiye hiç başlayamamak
015 Yorumla- +1 yıl
ya da bunları yaşayacak bir partner bulamamak 😂😂
- +1 yıl
Evet o da doğru o şöyle diyelim partner bulduktan sonra diyelim 😊😊
- +1 yıl
Tm peki öyle diyelim hiç dikkat ettin mi normal bir seks ne kadar azaldı artık ilişkiler sanalda sekstinge dönmüş durumda. Sence bunun nedeni ne peki
- +1 yıl
Sanal ortamın fazla olması bence internet üzerinden tanışan kişiler birbirlerini konuşarak tatmin ediyor öncesinde böylesi bişi yoktu çünkü sanal ortam böyle değildi
Gerçek sexin değeri çok yüksek bence - +1 yıl
Sorumun cevabini alamadım ama sence günümüz ilişkileri neden sanalda sekstinge döndü normal bir ilişkiden uzaklasildi
- +1 yıl
Bilmiyorum ama güvensizlik sanırım
- +1 yıl
Sence neden?
- +1 yıl
Sanırım önce maddi yetersizlikler olabilir , güven sorunu olabilir , kızlarda normal ilişki için korku , bekaret ya da toplumsal baskılar olabilir , fantezi olarak görülüyor olabilir , bir partner bulamayişi olabilir , sorumluluk alma , özgürlüğün kısıtlanması kıskançlık vss gibi şeylerin erkeği sanala yönlendirmesi olabilir vss
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim 🙋
- +1 yıl
Sence kadının korkusu nedir cinsellik de
- +1 yıl
Bir kadının korkusu cinsellikte mutlu olamaması , ilişkinin duygu barındırmaması ruhunun oksanmamasi , ilgisiz bırakılması , ilişki bitiminde erkeğin hemen poposunu dönüp yatmasi o kadının değersiz hissettirmesi ona cinsel bir ihtiyaç gözüyle bakması ve davranması
- +1 yıl
Vay çok güzel yazdın bunlara daha fazla dikkat edeceğim bundan sonra teşekkür ederim
- +1 yıl
Bence en çok bunlara dikkat et çünkü kadınlar yaradılış gereği duygusal yaratıldıkları için önce ruhlarının oksanmasinı sonra bedenin oksanmasinı sever eğer bir kadının ruhuna dokunabildiysen karşılığını fazlasıyla alırsın
- +1 yıl
Çok haklısın gerçekten
Siz evlisiniz galiba umarım eşiniz iyi biridir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir korkusu varsa zaten beceremez :)
o yuzden artik herkes agziyla sevisiyor :)))))))
03 Yorumla- +1 yıl
Herkes ağzıyla sevisse yine birde millet klavye delikanlısı oldu artık 😂 hiç dikkat ettin mi bu döneme herkes normal ilişkiden uzaklaştı sanada seksting yaparak bu ihticini gideriyor sanal seks yapma gereği beden duyuyorlardır sence
- +1 yıl
valla 3 boyutlu gozlukle belki de :))) oda yoksa dert yani :)))
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kendi korkum erken gelmek değil onu ayarlıyorum ama belli süreden sonra sertlik kaybı yaşıyorum. Daha erken sertlik kaybı yaşarsam diye çekincem oluyor ara sıra
08 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde düşünüp bunpidkoliyle başlarsan zaten yaşarsın olmayacağı varsa da olur oyuzden bu tarz bir ilişkiye girdigin zaman ölümlu ve enerjisi yüksek olarak başla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Kelimeler hep yanlış yazılmış umarım ne demek istediğimi anlamışsındır
- +1 yıl
Bunun için kusura bakma klavye sürekli yanlış yazıyor
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil ya kafa olarak kendini olumlu hazırla şeklinde yorumladım yazdıklarını
- +1 yıl
Aynen
Cevap sahibi+1 yılUmarım işe yarar 😄
+1 yılKorkuları yok gibi, baksana herkes bilmem kaç beygir gücünde))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Erken boşalma, tatmin edememe , ereksiyon problemi
14 Yorumla- +1 yıl
Ya kıyamam sana ne güzelde boncuk gibi sıralamışsın 😂
- +1 yıl
Sen öyle diyorsan öyle dir bu işin uzmanı sensin ben değilim ki 😂 sayın hocam bizi engin tecrübelerinizle aydinlattiğınız için teşekkürler sayende çakralarımız açildı 😂yürüyen cazibe seni 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadının hamile kalması olabilir
16 Yorumla- +1 yıl
Buda gerçekten iki taraf için de korkulacak bir durum
- +1 yıl
O yüzden seks sonrası erkeğin tuvalete gidip işemesi ve kalıntı kalmadığından emin olması şart
- +1 yıl
Sakıncalı bir durum bazı kadınlar gerçekten yumurtalıkları hızlı çalıştığı için döllenme ye de çok açık oluyorlar
- +1 yıl
Evet özellikle regl öncesi ve sonrası orgazm yaşadıkça resmen spermleri içeri çekiyorlar
- +1 yıl
Bukadar ayrıntı için teşekkür ederiz 😂 sayende çakralarımız açilmıs oldu beyefendi 😂
- +1 yıl
Rica ederim yandan çıkan okey reklamı bana biraz kızgın olsa da bu aydınlanmaya ihtiyacı vardı KS halkının jdkshj
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErken seyolma sanirim 🙈🙈
15 Yorumla- +1 yıl
Şey olma Nee laa 😂🤣 desene erken boşalma , ereksiyon olamama durumu diye 🤣🤣
- +1 yıl
He iste ondan :))
- +1 yıl
Ne ondan 🤣🤣
- +1 yıl
Erken bosalma iste
- +1 yıl
☺️☺️
+1 yılDoymayan kadın😄
11 Yorumla- +1 yıl
O kadın değildir ruh hastasıdır onu 10 kişide yapsa o yine doymaz 🤣 buda bir hastaliktir oyuzden herşeyin bir doğası vardır doğasındanda çıkmamak lazım diye düşünüyorum
Cinselliğe ulaşamamak
112 Yorumla- +1 yıl
Kadına ulaştığın vakit onada ulaşırsın merak etme 😂 bunlar bir korku sebebi değildir
- +1 yıl
😂😂 ne biliyim ben erkek olan sensin sen bilicen bunu 😂 bilmediğin sulara yeşil ördek 🦆 gibi dalma boğulursun
- +1 yıl
Hee yuzne biliyorsan iyi 🤣 bunu söylemen beni gururlandırdı açıkçası 😂
- +1 yıl
Evett çok ponçik değilmiyim ama 🤣
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle incindimmm 😂
- +1 yıl
Okumuş kadınım nede olsa ağzıma sıç. tın diyemedim incindimmmm dedim 😂
+1 yılKendine guvenmeyen bir erkeğin korkulu rüyasıdır evet.
00 YorumlaKadını inletememek, yetersiz kalmak kadının istememesi vs vs vs
00 Yorumla
+1 yılSevmedigim kadinla seks yapmak zorunda kalmak ve penis kafasinin dişlere degmesi
00 Yorumla
+1 yılKadınını doyuramamak tabii ki. Sonra gidip kadının aldatması bu yüzden.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılBakımsız kadın. Ağız kokusu. O anda alakasız bir soru ya da konu. Biterim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılYa sertlesmemek ya da erken boşalma. Sence ne olabilir neyi eksik yaparsa eksi alır senden
013 Yorumla- +1 yıl
Mutlu edememesi , ilişkiye duygu katmaması , bencil olması , aceleci ve sonuç odaklı olması bunlar beni mutsuz eder mesela
- +1 yıl
Mutlu edememesi bizim korkular içinde var işte sertlesmemek ve erken boşalma kadını mutsuz eder. Neyse ben hep önce karşındakini düşündüğüm için erken boşalma riskini azaltacak şeyler yaparım.
- +1 yıl
Ben sadece cinsel olarak denedim ama bir kadının ruhen mutlu olamaması da var ruhunun oksanmamasi ilgilenilmenesi ya da saçının oksanmamasi gibi
- +1 yıl
Cinsellik öncesi bunu yakmayan erkek olur mu. Bunları yapacaksın ki kadın da yatakta senin için ekstra şeyler yapsın.
- +1 yıl
Bunu yaşamayan Türkiye'de ne kadar çok kadın var biliyormusun
- +1 yıl
ya da erkekl ilişkiye girip sadece kendini tatmin edip g. ot. u. nu. dönen bencil erkeklerin sayisinin ne kadar fazla olduğunu biliyormusun
- +1 yıl
Ben kendimi örnek verdim ben yapmam bunu. Kendimi güçsüz hissedersem on sevişmeyi uzun tutarın partnerim mutlu olunca gerisini devam ederim. Ama sunuda unutmayalım ki ruhsuz ruhsuz yaran kadın sayısı çok fazla
- +1 yıl
İllaki var ben yok demiyorum ki zaten onlar dünden ölmüş bugüne kalmışlar mübarek oyuzden 😂😂
- +1 yıl
Banu alkan temsili yatip uzanırlar 😂😂
- +1 yıl
İşte onlarada sihirli bir değnek lazım 😂 kendilerine gelmeleri için
- +1 yıl
Yaaa deli sen neler diyorsun. Sen kendini anlat biraz mesela ölüyü diriltir misin
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Evet mi demek bu :)
Erken boşalmak
21 Yorumla- +1 yıl
Sen şeyde kadına " tez geldim " aşkım de😂 ama benim canım sağolsun dimi 🤣 benden kıymetli değil dimi dee🤣
+1 yılErkekler genelde yetememe korkusu yasar
167 Yorumla- +1 yıl
Yetememe ne demektir sana göre peki
- +1 yıl
Kadinini doyuramama, onu delicesine orgazma ulastiramama korkusu yani, benim korkum ise baska tabi
- +1 yıl
Peki senin korkun nedir
- +1 yıl
Burdami yazayim 🙊🙊 herseyi herkesin bilmesine gerek yok diye dusunuyorum
- +1 yıl
Burdan yazican tabi nerden yazacaktin yaa hınzır 😂 telgraf cekipte bildirecek değilsin yaa 😂 herkesten burdan yazıyor
- +1 yıl
Sen uygun dille yaz ben anlarım
- +1 yıl
Anladım tm peki doğrudur saygı duyarım
- +1 yıl
O nasil bir yorumdu oyle anlamadim ki 🤣🤣
- +1 yıl
Ben senin ne dediğini anladım ve senin isteğin üzerine yorumda kakdirdim
- +1 yıl
Sen bir kadının senin isteklerini karşılayamamasından ve sana bu hazzı yasatamamasindan korkuyormuşsun bende doğrudur saygı duyarım dedim bunun nesini anlamadin acepp 😂
- +1 yıl
Isteklerimi karsilayamamasindan degil, nasil ki kadinlar orgazm yasayamayinca mod lari dusuyorsa, erkeklerde ayni seyi yasiyor
- +1 yıl
Hep gergin ve sinirli mutsuz olursun bu durumda oda zor is
- +1 yıl
Eee desene tecrube konusuyor 🤣🤣
- +1 yıl
Hı hııı 😂
- +1 yıl
Eee birgun tecrubelerinden faydalanmak isterim, uzun uzunnnnn ☺☺
- +1 yıl
Noldu sesin kesildi 🤣🤣
- +1 yıl
Bazen susmak en güzel cevap tır derler
- +1 yıl
Bense o susmayla verilen cvba uyuz oluyorum biliyormusun
- +1 yıl
Sen herşeye uyuz oluyorsun Aten benlik bir şey değil bu
- +1 yıl
Bir kadın susuyorsa ona su verin susamış olabilir 🤣
- +1 yıl
Senlik bisey bu, cunku bile bile yapiyosun 🤣🤣
- +1 yıl
Kimbilir belkide 😔😔
- +1 yıl
Oyyy kiyamam canım yaaaa, niye uzuldun bakim sennn
- +1 yıl
Heyyyyy
- +1 yıl
Efendim
- +1 yıl
Nörüyon 🤣🤣
- +1 yıl
Bugün çok yoruldum akşam üstü biraz yattım kalkınca işlerimi hallettim şimdide kahve içiyorum yorumları cevaplıyorum birde uyudum ya hiç uykum yok yarın akşama kadar işyerinde esner dururum artık 😂😂
- +1 yıl
Sen nörüyonnn 🤣
- +1 yıl
Bende bugun aksama kadar yatak keyfindeydin, simdi uyumak icin cirpinip durum 🤣🤣
- +1 yıl
Ama dedim ki bayan surprizi bu gece yanliz birakmim ben 🙈🙈
- +1 yıl
Bayan suprizmi 😂 o nedemek
- +1 yıl
Bir bak bakalım yorumlara sence ben yalnız kalır mıyım 😂
- +1 yıl
Evet senin adin o bundan sonra, hani surpriz yumurtalar vardir ya jcinden ne cikacagini bilmezsin
- +1 yıl
En son sorumda yorumunu göremedim bugün misafirlerim vardı oyuzden yoruldum soframi da görsel soru olarak attım
- +1 yıl
Bende yanliz kalmani bahane ettim zaten, amacim seni baskasina kaptirmamak 🤣🤣
- +1 yıl
Bende Şu an ki platporfma sordugun soruya senin cvbini goremiyorum, korkun yani
- +1 yıl
😂😂 sence kapabilirlet mi? Kolay mı o okadar
- +1 yıl
Valla senden korkuyom ben 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Benim korkum , mutlu olamamak , ilişkiye duygu katmaması, bencil olması aceleci olması ve davranması ilişki sonrasında ilgisiz bırakması sırtını dönüp yatmasi beni degersizlestirmesi vss bunlar
- +1 yıl
Sende baya doluymussun haa 🙈🙈
- +1 yıl
🤣🤣 öylemi gozukuyorum
- +1 yıl
Daha test edemedim ki, normal mesaj atmaya baslasan seni teste tabi tutucam da sende onu yapmiyosun ☺☺
- +1 yıl
Korkularini yazmissin peki verebileceklerin nelerdir bunlarin olmamasi icin
- +1 yıl
Benim verceklerim karşımdaki insanın alışına bağlıdır mesela adama renkli bir ikili ilişki sunarsin adam bunu sevmeyebilir , ya da romantik bir ortamdan hoslanmmayabilir ya da vo senim benim vermemle olan bir şey değil ruh uyumuyla alakalı bir şey olur ruh uyumu olur da arada çekim olur hetsey akışına göre gelişir mesela geçen gün adamın birisi yazmıştı kadına ben şiddet uygulamayı hukmetmeyi seviyorum diye mesela o adam ne kadar itici geldi şiddet yanlısı bir adam bir şey yaparken doğasından da çıkmamak abartmanak gerekiyor ilişkide biraz acı güzel olur ilişkiye heyecan katar fakat aşırısı da duddete girer bana ters bir bakış açısı bu
- +1 yıl
Sana demistim bayan surpriz diye, yanilmamisim cunku senin verebileceklerin tamamen o an alinan hazza bagli
- +1 yıl
Kesinlikle 👍 bu ama her anlamda geçerli
- +1 yıl
Çünkü karşımdaki insanın davranışina , konuşmasına hareketlerine göre sekilleniyorum ben. Buda bir gerçek yani
- +1 yıl
Eger gercekten istediklerini alabiliyosan nasil biri olursun
- +1 yıl
Öncelikle çok saygılı ve söz dinleyen , mutavazi , kanaatkar , sadık , eğlenceli , doğal samimi , fedekar , çözüm odaklı , teşekkür etmesini özür dilemesini bilen , şefkatli hem sevgili hem annelik oc güdüsü ile yaklaşan korumacı ve sahiplenici gerçi çoğu erkek bunu sevmezmis ama kişilik özelliğim bu bir erkeğe çocuk davranmak aciktinmi , üşütme , vss gibi davranmak , kıskançlık krizleri adka ve asla olmayan yerinde ve dozunda kıskançlığı severim ben yapmam yapılmasınida istemem. Çünkü kıskançlığımi içinde yaşamayı severim dışa yansıtmam , açık görüşlü ve kesinlikle net olmayı seven karşılıkli olarak çünkü benim kişiliğimde soru isaretlerine acabalara yer yok açık ve net olucak her konuda güven vernek ve bunu da beklemek hiç birşeyi sorgulamamak , anlayışlı ve olgun olmak ve davranmak ilişki bittiğinde aynı saygıyı ve seviyeyi korumak ve sessizce uzaklaşmak çünkü bittimi birmistir bir insana birgunde dört mevsimi yaşatabilmek örneğin ; bir bakarsin bazen çocuk gibi olmak ve davranmak bir bakarsın karsinda çok olgun bir kadın olmak , bazen çok ters tepki veren biri olmak , bazen çok neşeli bazende çok durgun ve sessiz olmak hem uğraşmayi hem ugrastirmayi severim kısacası benim kişiliğim şu diyemem kimseye bu tamamen karşımdaki insana verdiğim degerle ve bana yaklaşımıyla şekillenir normalde çok uysal ve uyumlu bir insanım ben simit yemekten te çok mutlu olurum bir bsrdak çay icmekten de lüksü ve çok şatafatlı hediyeler, sözler vss bana çok sahte gelir. Her gün birisinin bana seni seviyorum demesi , çok iltifat edilmesi ya da sürekli birşeyler söylemesi beni sıkar ve samimiyetsiz gelir sevmemde zaten az öz olsun bir kere söylesin adam gibi söylesin ben sevgiyi sahte sözcüklerde değil davranışlarda ararım
- +1 yıl
Cok hos seyler bunlar tabiki, aslinda beklentilerin normal seyler, olmasi gereken seyler, ama sende biliyosun ki benim ogrenmek istedigim bu degildi ☺☺
- +1 yıl
Alacağı hediye az olsun maliyeti düşük olsun ama yeterki içten ve samimi olsun ben bunu hissedebiliyor ben bunları hissedersem ben onun işini zorlaştırmam tam tersi kolaylaştırırım yani sen bir adım atarsan ben sana on atarim hem çok kolay biriyim hemde ulasanayacağın kadar derinlerde ve uzağım oyuzden beni çözmek guzkendigim yerden bulup çıkartmakta karşımdaki insanın yeteneğine kalmış
- +1 yıl
Ben cok yetenekliyimdir o konuda, dusun ki ben bir hazine avcisiyim ☺☺
- +1 yıl
Sana şöyle bir anımı anlatayım ben bir uygulamada burası değil ama sesli bir uygulama tesadüf birisiyle denk geldim aynı mrmletliymişiz neyse tanıştık ben onu hemşerim olduğu için eklemiştim o askerdi ozaman edirnede neyse biz bununla hergun sohbet ediyoruz filan bu arkadaşlığımız ince dostluğa sonra farkında olmadan karşılıklı aşka dönüştü ve hayatımda tanıdığım da gerçekten yüreği güzel bir adamdı birbirimize ilk başta normal arkadaş olarak konuştuğumuz için oda çok netti ve dürüsttü bende ona karşı öyleydim çok güzel çok seviyeli belki sadece yok aetik bu kadarı da filmlerde olur diyebileceğimn bir aşktı üç ay birlbirimixi bhic görmeden konuştuk 3 ay sonra o güveni hissedince normalde konuşmaya ve görüntülü konuşma vss ilk ozaman birbirimizi gördük birbirimize rexim atardık fakat bu resimler nirnal resim olurdu ne o benden öyle bir şey istedi ne o öyle davrandı çok otariter agirbasli bir karakterdi birşeyi yalakalık yapmak için söylemezdi yanlışını eksiğini gördümmu direk söylerdi öyle romantik bir adam da değildi ama bir söz söylerdi içinde herşeyi barindirirdi zaten ilk başta da bunu belirtmişti ben buyum işine gelirse. Benden canım cicim lafları bekleme ve çizgisi olan bir adamdı seni kaybetme pahasına o çizgisini dahi aşmazdı
- +1 yıl
Ama bir davranışı vardı bunları söylemesine gerek bile kalmıyordu gerçekten sevildiğimi hissettim bana çok değer verdi beni bir kadın gibi görmedi bir insan gibi gördü önce ve öyle davrandı kendimi okadar sahiplenilmis hissettim ki anlatamam uzaktaydı ama sanki yanıbaşımda gibiydi kendimi okadar ona karşı sorumlu hissediyordum ki onun sözünden cikmazdim her gittiğim yere haber verirdim şuraya gidiyorum bu saatte gelimcem vss oda aynı şekilde bana verirdi hiç güven problemi yaşamadık oda ilk başta ne dediyse öyle davrandı bende ona bazen bir şey olurdu ben açıklama yapmak isterdim ve bana kızardı bana açıklama yapma sen öyle diyorsan doğrudur ben sana güveniyorum derdi... Ben ilk gülüşümün güzel olduğunu ondan duymuştum bana derdiki çocuk gibi kikirdeyerek gülmen çok hoşuma gidiyor cocuk gibisin aynı derdi 😂 ben senin karşımda çocuk gibi olmanı seviyorum demişti
- +1 yıl
6 ay konuştuk hayatımın en güzel karesiydi diyebilirim çünkü hem sevildiğimi hissettim hem kendimi vok değerli hissettim birde ilişkimiz hem çok makara hem vok duygusal di ben ona hergun bir şey bulurdum eğlenmek için birde ağır bir adamdı ona birşeyler yaptırirdım ben yapmam etmem derdi bu seferde bana kiyamaz yapardı ve çok gülerdik bana hep derdi ben bunları yapicak adam değildim benide kendine benzettin derdi 😂 neyse ilişk gayet güzel gidiyordu ama onun şark görevi vardı doğuya gitmesi gerekiyordu ne onun şartları bana uydu ne benim şartlarım ona uydu o ilişkiyi ciddiyete dökmek istiyordu onu da gen ustenedim çünkü o bekar bir adamdı benim çoluğum çocuğum var o bunları kabul ediyor tm da yarın birgün ailesi etmezdi sıkıntı olurdu o bütün çareleri önüme serdi ama hiç bir şey bana çözüm gibi gelmedi herşeyi gunlerce detaylı düşündüm hangi sorunları tasarım neyle karşılaşırım ailesini vss ve olmayacağına karar verdim bilmiyorum belkide korktum belkide cesaret edemedim bilmiyorum ona korkularımı anlattım ne hissettiğimi vss oda her ne kadar çaba sarfettiysede ben ikna olamadım sonra konuştuk ettik olmayacagina karar verdim oda beni anlayışla karşıladı bu konuda saygı duydu ve helalleşip ayrıldık bana en son konuştuğumuzda dediki ; numaramı silme bir kenarda dursun olurda birgün bir sıkıntın derdin olursa gece yarısı da olsa çıkar gelirim dedi birde hep böyle çocuk kal kendini hiç değiştirme dedi
- +1 yıl
Hayat bi kumardir bunu hic unutma olur mu
- +1 yıl
Ben sonra hiç aramadım ama çünkü bitmisse bitmiştir bir şey ama hayatımda tanıdığım en güzel insandı ondan Allah binkere razı olsun sevildiğimi hissettim herzaman arkasından dua ettiğim birisidir inşallah rabbim onunda karşına hayırlı insanlar cikartsın çünkü o herşeyin daha iyilerine layikti inşallah çokta mutlu olur ben dürüstlüğün güvenin önemini sanalda olsa ozaman anladım işte dürüst lük heryerde dürüstlüktür çünkü hayat bu ne geticegini bilemezsin gönül bu ne zwman kime konacağı belli olnaz oyuzden baştan dürüst olursan ilerde sıkıntı yaşamiyorsun ondan ayrilinca aylarca ağladım ama en mantıklı karar buydu ilrede sıkıntı yaşamaktansa başta üzülmek daha iyi olur diye düşündüm ama onunla gözü kapalı heryere giderdim ama şartlarımız konumumuz çok farklıydı bazen çok seviyorsun
çok istiyorsun ama hayat şartları müsade etmiyor ... - +1 yıl
Öyle işte...😌😌😌
- +1 yıl
Ben hayatımda bu kadar güven kokan bir erkek daha görmedim otuzeen de unutmak da kolay olmadı ama hiç pişman da olmadım bundan sonra kolay kolay birini sevebilirmiyim aynı duygulari yaşatmıyim bilmiyorum biraz zor gözüküyor benim aşkta şansım yok reiss 😂 bak birine Gönül verdik onada TSK el koydu 😂
- +1 yıl
Elinden oyuncagi alinan cocuk gibi kaldin yani ortada
- +1 yıl
Öyle oldu biraz 😌😌
- +1 yıl
Aşkta şansım yok benim
- +1 yıl
Senin sansin yok degil, cesaretin yok
- +1 yıl
Bilmiyorum ki belkide haklısın
- +1 yıl
popona cok guveniyosun ya hani 🤣🤣
- +1 yıl
Kayip araniyor ☺☺
- +1 yıl
Laaaa
+1 yılZevklerin büyük farklılıkları
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma, kadınını tatmin edememe..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kadını tatmin edememe korkusu okur helaldenojun dışında neden korkulur ki
08 Yorumla- +1 yıl
Peki bir kadını tatmin edemediğini nasıl anlarsın
Cevap sahibi+1 yılerken boşalma tecrübesizlik ön sevişmeyi bilmeyen penis boyu yetersiz olan yani bu saydıklarımın biri ya da daha fazlası varsa o kişi bir kadını tatmin edemez diye düşünüyorum hani sevmek saymak saygı göstermek duygusal yönden tatmin edebilir ama cansel anlamda tatmin etmek için ciddi ablamda sağlam bir oral güvenebileceğin bir aletin tecrüben olacak en önemlisi beline sahip olacaksın kadının daha yeni altında kıvranmaya başladığı noktada boşalıp kenara çekilmeyeceksin
- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılrica ederim genç bayan 🙃🙃
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ruhumuz genç reiss 😂 hayatımızın ikinci baharini coşkuyla kutluyoruz işte böyle 🤣😂
Cevap sahibi+1 yılikinci bahara geçtin mi ki sen
- +1 yıl
İkinci bahara gectikte çiçek açamadık 😂😂
Cevap sahibi+1 yılsu lazım çiçek için sulatmazsan çiçek açmaz 😜😜🤣🤣🤣
+1 yılPerformans düşüklüğü 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Yani aslinda evet bu konuda çok haklısınız çünkü bir erkeğin çok miy miy olması hızlı hareket edememesi bir kadını sıkar ve hemen bitsin ister ex enişte 🤣 oyuzden erkek sağlıklı , dinç , ve enerjisi yüksek olmalı hızlı ve atık olmalı kadında iz bırakmalı
- +1 yıl
Ve biraz sert 😂😂hükmetmeli kadina
- +1 yıl
Sende bir açıldın pir açıldın hee 😂 biraz önünden crkiyim dedim verdin coşkuyu 😂😂
- +1 yıl
Senin sorularını merakla bekliyorum 😂😂
- +1 yıl
😂😂 bunu söyleyen çok oluyor gerçekten hadi soru sorda cevapliyalim ya da bugün niye soru sormuyorsun diyen vss teşekkür ederim Toprak ağzına yüreğine sağlık 🙏 fırsat buldukça soruyorum işte
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim çok naziksin 🙏
- +1 yıl
Ne demek hayır ben tesekkur ederim o senin inceligin
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha az cinsellik ve kadının basım ağrıyor demesi
11 Yorumla- +1 yıl
ya da kadının dümdüz yatıp tepki vermemeside olabilir 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Benim hastalık kapmak
01 Yorumla- +1 yıl
Ya bu çok ayrı bir boyut gerçekten iki cins içinde sıkıntılı bir durum oyuzden tedbirli olmakta fayda var
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılpartnerin sıra bende demesi :D
010 Yorumla- +1 yıl
😂😂 bu neden seni korkutuyo peki
- +1 yıl
Sıra ona gelmesin mi hiç 😂😂
- +1 yıl
2 karpuz 1 koltuğa sığmaz da ondan :D
- +1 yıl
Senin dediğin de olmaz buda bencilik olur 😂
- +1 yıl
ahahaha :D
- +1 yıl
Gulmeee 😂
- +1 yıl
şimdi sen ordaki espiriyi anlamadın partnerin kadınsa sorun değil
ama partnerin kadın görünümlü erkekse bu dediğim sorun :D
he öyle bir partnerimde olmadı allaha şükür tercihlerim karşı cinsten yana da buda işin geyiği :D - +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sen neyi nereye yerleştireceğini ogrenmişsindir artık 😂
- +1 yıl
onu öğrendik canım sıkıntı yok :D
+1 yılPartnerimi tatmin edememek
04 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir durum hiç yasadinmi peki deliğganlı 😂😂
- +1 yıl
Deneyimim olsaydı cevap verirdim bu soruya :)
- +1 yıl
Hadi bakalım bir gün olur inşallah
- +1 yıl
Kız bulursam affetmeyecem
partnerinden önce boşalma korkusu kalır hep
01 Yorumla- +1 yıl
Ben çoğu erkeğin bunu taktığını hiç düşünmüyorum çünkü Türk erkeği istisnalar hariç bir genelleme yapmitalim ama bencil oluyorlar işini bitirip dönüp sırtını uyuyorlar kadın mutlu olmusmu ne hissetmiş ya da ne hoşuna gidiyor bunu önemseyen erkek gerçekten çok azdir günümüz kadınlarının aldatma sebebi de bu yuzdendendir evdeki ilgisizlik , değersizlik , bencillik ve kadının ruhunun ve bedeninin oksanmamasi kadını dışarıya yöneltiyor
+1 yılGörsel herşeyi anlatıyor 😂😂
030 Yorumla- +1 yıl
😂😂 sen bir boğa erkeğisin seksin ve tutkunun temsilcisidin bu işi de alalade yapmak için değil hakkını vererek yaparsın. Bu idi tutkuyla yapan 1 boğa 2 akrep 3 yengectir zaten
- +1 yıl
Oyuzden sen yorum yapmadan da oluyor yürüyen cazibe seni 🤣🤣
- +1 yıl
İşte boğanın hakkını verecek biri yok tek sıkıntımız o yoksa ulen ben ne yaşadım dedirtmişliğim oldu 😂😂
- +1 yıl
Akrep kadını sana uyum sağlar 🤣 ama karakter olarak zıt düşersiniz birbirinize
- +1 yıl
Daha akrep kadını denk gelmedi bi kozlarimizi paylaşalım 😂 ama merak etmiyor değilim 😂
- +1 yıl
Boğa erkeğinin en iyi uyum sağladığı gerek cinsel ilişki gerekse dostluk gerek aşk konusunda birbirini en iyi tamamlayan burç yengeç tir
- +1 yıl
Çunku birbirini çok iyi dengelerler boğa sahiplenmeyi sever yengeç sahiplenilmeyi boğa hiukmetmesini sever yengeç hukmedilmesini boğa yemek yemeyi çok sever yengeç ise yemek yapmayı boğa çabuk sinirlenir yengeç sabırlıdır ikiside sakinliği ve huzuru sever hayatına az öz insan alır insanlara kolay kolay guvenmezler ve adım adım yaklaşırlar ve yaklaştıkca iç dünyalarını gösterirler , ikiside rahatına keyfine düşkündür , ikisininde hisleri çok kuvvetlidir bir insanın samimiyetsizligini 100 km uzaktan hissederler ve hemen o ortamdan kaçarlar ikisinde hayel dünyaları ve fantezi dünyaları geniştir Biga birine ait olmayı sahiplenmeyi Saver yengecte sadık olmayı ve sahiplenilmeyi sever vsss
- +1 yıl
Birde boğalar çok inatçı olur o istemedi sürece kılını bile kiprdattiramazsiniz o isterse yapar ve boğalar gerçekten insana güven verirler çok merhametli ve şefkatli olurlar sen ona bir adım atarsan o sana 10 adım atar herkese hakettiğini verir ve ona göre davranır kim neyi hakediyorsa iyilikse iyilik kötülükse kötülük bir boğa asil bir burçtur gerek duruşuyla gerekse kişiliğiyle ve düşünce tarzıyla , boğa dinlemeyi sever yengeç konuşmayı boğa gösterisi parayı sever mükemmelliyetçi bir burçtur bunuda hayatına yansıtır
- +1 yıl
Benim acilen yengeç bulmam gerek 😂😂 şimdiye kaa akrep aradım ama boşuna aramışım ,😂
- +1 yıl
😂😂 astroloji böyle diyor
- +1 yıl
Gelecek ile ilgili saçmalasalarda uyuma ve kişilik özelliklere inanırım 😂
- +1 yıl
Tabi tabi sen hemen sindi aramaya cik çünkü vakit nakittir derler 😂 öyle degilmi yürüyen cazibe seni 🤣
- +1 yıl
Senin burcun ne 😂😂
- +1 yıl
Yengeç
- +1 yıl
Aşkın ve tutkunun temsicisi
- +1 yıl
Oyuzden boğayla arasındaki uyumu iyi biliyorum şahsen bir sevgilim olsa kesinlikle boğa erkeği olsun isterdim
- +1 yıl
Hem bunu astrolojiden biliyorum hem çevrem de boğa erkeği olan insanlar var ordan kusiligini biliyorum birde daha önce aşık olduğum birisi vardı boğa burcuydu ordan biliyorum
- +1 yıl
Bence bi çay içeriz 😂😂
- +1 yıl
Boğa erkeği gerçekten en güzel yanı güven kokmalari ve asil insanlar gerçekten boğa çok sabırlı çok anlayislidir fakat damarına basarsanda kimseyi gözü görmez
- +1 yıl
Oyuzden boğa insanını seviyorum mesela en anlaşamadığım burçta yay ve kovadir
- +1 yıl
En yakınlarım bile beni bu kaa anlatamazdı kişilerin beni anlaması için sürekli açıklama yapmak yorucu oluyor
- +1 yıl
Yay ve kova çok bencildir çünkü özellikle yay
- +1 yıl
Aynen öyle gerçekten aşırı duygusuz oluyorlar özgür ruhlu başına buyruk bir bur
- +1 yıl
Kendilerini herşeyin üstünde tutan bir burç en sevmediğim olay
- +1 yıl
Ya ben burada şimdi denk geliyorum tesadüf ya insan hiç bir konuda ortak bir noktada bulusamazmi bir giri birbirini tutmaz mi yok arkadaş ne yapsan zitlasiyorsun bir türlü elektriğimiz tutmuyor sonra diyorum ki ne burcusun sen yay diyor tahmin ettim zaten diyorum 😂 ya ben nasıl sam o benim tam zıt karekterim
- +1 yıl
Oyuzden boğaları severim boğa diyince ilk aklıma geken güven duygusu oluyor ve duruşu
- +1 yıl
Boğa candır yengeci tanımak gerek
- +1 yıl
Aa iki gözümün çiçeği yorum yazmış 🤣
- +1 yıl
Sen demişsin ya çay içmeliyiz 🤣 bence bir Adana gömmeliyiz sonra cay çünkü çay önemli 🤣
- +1 yıl
Adanada gömeriz çay da içeriz sana ulaşabilirsem 😂😂
+1 yılevlerden ırak olsun ya bu ne.)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGirerken boşalmak 🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılerken boşalma ya da sertleşmeme
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı 😄kadın da gömmüş de gömmüş
00 Yorumla
+1 yılKadının isteksiz olması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki erken boşalma. Tam bir kabustur
00 Yorumla
+1 yılOf yine sen ya Ne zaman gol atacağız biz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEreksiyon kaybı yaşamak
00 Yorumla
+1 yılKıllı vajina
14 Yorumla- +1 yıl
Şeyi buldun da kılsızınımı arıyorsun dermişim 😂😂 şaka şaka bu konuda çok haklısınız cinsellikte en temel öğe zaten temizlik ve hijyendir ter kokusu , ağız , kokusu , ya da bedensel temizlik bunlar olmadığı taktirde zaten bırakın ilişki yaşamayı libido yerle bir olur hatta bir müddet seksten bile soğursunuz bu iki cins içinde geçerli dir
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
- +1 yıl
Görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim genc adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
😉
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadını istediğini verememe
04 Yorumla- +1 yıl
Kadın ne istiyorki vermeye korkuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılÇoğu erkeğin işi erken bitiyor, ama kadının uzun olduğu için erkekler kadını tatmin edememeye korkuyor
- +1 yıl
🤣🤣 biraz öyle oluyor gerçekten oldu bittiye getiriyorlar 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂 öyle işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken gelmek ve kadını doyuramamak🤦♂️😌
02 Yorumla- +1 yıl
Sen dersin kadına aşkım "tez geldim " ama benim canım sağolsun dimi 🤣 benden kıymetli değil dimi 🤣 dee
Cevap sahibi+1 yılO kabul etmez bunu 😅zevkin yarısında bırakılmak kötü
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük penis ve erken boşalma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılevet, erken boşalmak sanırım.
00 Yorumla
+1 yılKalmaması erken boşalmak 😂😂ve boyut
43 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalmak ve aldatılmaktan korkarız
00 YorumlaYa kalmazsa 😮
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Erken gelmek tabiki
04 Yorumla- +1 yıl
Nereye 😂😂
- +1 yıl
Bende öyle düşünmüştüm 😂 dışarda fazla durma hava soğuk üşütürsün 😂 gelince de haberdar et tez geldim de 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhahaha :D
02 Yorumla- +1 yıl
Noldu 🤣🤣
- +1 yıl
Niye güldün hınzır şeyyy seni 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Korku yok uçurmak var 😁
00 Yorumla
+1 yılSensin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma
00 Yorumla
+1 yılPenisin kırılması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Erken bitmesi
06 Yorumla- +1 yıl
Neyin 😂😂
- +1 yıl
Laa görende seni Suriye sınırına çatışmaya gidiyor sanır 😂 ne operesyonu kadınla seks yapmaya giderken bunu operesyona gidiyor gibi görmen gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂😂 yiğidimm parolayı şöyle 😂
- +1 yıl
Kadına ilişki sırasında inşallah şafak kaç diye sormazsın 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyaslanmak
07 Yorumla- +1 yıl
Haydaa bunu yapan var mı gerçekten
Cevap sahibi+1 yılVardır. Penis boyu kompleksinin altında yatan ana sebep bu zaten
- +1 yıl
Ama bunun yüzüne söylenmesi bir insanın bilmiyorum hiç hoş olmaz sanırım doğruda degil
Cevap sahibi+1 yılKadınlar ima ile yapar zaten genelde
- +1 yıl
Yani bilmiyorum illaki yapan vardır ben yapmadım yapnamda
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026