Cinsel Yaşam Karınız kadınlarla ilişkilerde bulunsa duygusal/cinsel, bunu aldatmadan sayar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Nasıl karşılarsınız böyle bir seyi? Karınız kadınlarla ilişkilerde bulunsa duygusal/cinsel, bunu aldatmadan sayar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sayarım tabi erkeği kadini yok aldatma aldatmadır benim disimda kimle olursa olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşim 3 yıldır bir kadınla birlikte oluyor arada. Aynı zamanda da iyi arkadaşlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Duygusal yonu var mi sadece cinsel mi? Cevap sahibi +1 yıl Çok farklı bir bağ direkt duygusal yön var da yok da diyemem. Soran +1 yıl Biseksüelim bende anlarim merak etme. Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kadın kadına sorun olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl aldatma için başka ne lazım ki :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekle olmasina kiyasla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne farkediyor? Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hemcinsi ile olunca aldatma olmuyor mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Iste cevabi sende Yorumla Kadirk34 +1 yıl Senin dışında birini arzulamak bence aldatmaya girer Yorumla
Halilly Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Yok saymayiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden saymazsin Yorumla Halilly +1 yıl Erkek değil ya illa erkek olacak Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkeğin vermediği ne verebilir ki kadın 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Sende olmayan da onlarda var ona bakarsan. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam da ne verebilir işte bir kadına erkeğin vermediği? Onu soruyorum Yorumla Soran +1 yıl Kadın bedenini verir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam da sadece göğüs için mi? Yorumla Soran +1 yıl Nasil desem daha aktif olmak kadın vucudunun zarafetini, atesini hissetmek Yorumla Soran +1 yıl Aslinda bakarsan sadece sizde ç*k var yani baska bir numaraniz yok. Kadın vucudu her türlü sanat eseri. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek ateşli olmuyor mu? Erkekte olmayan sadece göğüs var kadında. Her şey onun için mi? Yorumla Soran +1 yıl Ikisinde yeri cok farkli aslina bakarsan. Duygusal boyut cok cok daha yogun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buna katılıyorum. Kadın bedeni bir şaheser. Ama hepsi değil. Sarkmış bir göğüs, selülit dolu bir bacak ve kalçalar? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya gizli gizli böyle şeyler konuşuyoruz banlanıcaz:)) Yorumla Soran +1 yıl E tabi onlar olmaz. Nasilki killo ve göbekli bir erkek vucudu degilse. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun boylu, fit bir erkeğin vücudu da ayrı bence. Yorumla Soran +1 yıl E tabi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşadığını tahmin ederek soruyorum, Bir kadının göğüslerinin erkek ya da kadın tarafından yalanmasının farkı var mı sence? Yorumla Soran +1 yıl Var. 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bir duygu ikisi de? Ya burada soruyorum ama utandım ulu orta :D :D Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar vucudu daha iyi taniyor. Dokunuşlari daha şefkatli, ateşli erkek sadece deliğr cakisiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğüsten bahsediyorum yahu ne deliği:)) Yorumla Soran +1 yıl Canim iste anladin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlayamadım ikisi de yalıyor sonuçta:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Huuu Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Sayarım tabi erkeği kadini yok aldatma aldatmadır benim disimda kimle olursa olsun
Eşim 3 yıldır bir kadınla birlikte oluyor arada. Aynı zamanda da iyi arkadaşlar
Duygusal yonu var mi sadece cinsel mi?
Çok farklı bir bağ direkt duygusal yön var da yok da diyemem.
Biseksüelim bende anlarim merak etme.
Doğrudur
normal karşılarım
Kadın kadına sorun olmaz
aldatma için başka ne lazım ki :D
Erkekle olmasina kiyasla
ne farkediyor?
Hemcinsi ile olunca aldatma olmuyor mu?
Iste cevabi sende
Senin dışında birini arzulamak bence aldatmaya girer
Yok saymayiz
Neden saymazsin
Erkek değil ya illa erkek olacak
Saymam.
Sayılır.
saymam ben ya
Saymam
Erkeğin vermediği ne verebilir ki kadın
Sende olmayan da onlarda var ona bakarsan.
Tamam da ne verebilir işte bir kadına erkeğin vermediği? Onu soruyorum
Kadın bedenini verir?
Tamam da sadece göğüs için mi?
Nasil desem daha aktif olmak kadın vucudunun zarafetini, atesini hissetmek
Aslinda bakarsan sadece sizde ç*k var yani baska bir numaraniz yok. Kadın vucudu her türlü sanat eseri.
Erkek ateşli olmuyor mu? Erkekte olmayan sadece göğüs var kadında. Her şey onun için mi?
Ikisinde yeri cok farkli aslina bakarsan. Duygusal boyut cok cok daha yogun
Buna katılıyorum. Kadın bedeni bir şaheser. Ama hepsi değil. Sarkmış bir göğüs, selülit dolu bir bacak ve kalçalar?
Ya gizli gizli böyle şeyler konuşuyoruz banlanıcaz:))
E tabi onlar olmaz. Nasilki killo ve göbekli bir erkek vucudu degilse.
Uzun boylu, fit bir erkeğin vücudu da ayrı bence.
E tabi.
Yaşadığını tahmin ederek soruyorum, Bir kadının göğüslerinin erkek ya da kadın tarafından yalanmasının farkı var mı sence?
Var. 🤣
Nasıl bir duygu ikisi de? Ya burada soruyorum ama utandım ulu orta :D :D
Kadınlar vucudu daha iyi taniyor. Dokunuşlari daha şefkatli, ateşli erkek sadece deliğr cakisiyor
Göğüsten bahsediyorum yahu ne deliği:))
Canim iste anladin sen
Anlayamadım ikisi de yalıyor sonuçta:))
Huuu