- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence evlilik iki karşı cinsin toplum baskısı olmadan (biliyorsunuz ki herkes namus bekçisi ulkemizde) aynı evde rahatça beraber yaşamak.
Eğer her iki cinsinde birbirine güveni varsa (mal paylaşımı ya da miras konusunda) yaşanılacak bir ters durum yaşanmayacağına iki tarafta emin ise tereddütü yok ise sadece kağıt üzerine atılan 1 çift imzadan ibaret.
İki kişide birbirine evet diyor zaten.
Birde kağıt üzerinde.
Ben bir kadını hayatıma evime hatta yatağıma soktuysam zaten ona güveniyorum demektir.
Hal böyle olunca da benim olan her şey zaten onundur.
Tartışmaya benim için zaten kapalı bir konu.
Tabi ülkemizde maalesef kafalar farklı işlediği için her konuda olduğu gibi bu konuda da kotu niyetli olan kişilerin evlenip sadece bir gece evli kaldıktan sonra hak talep etmeleri tavan yapınca ister istemez yasalara göre hareket etmek kaçınılmaz oluyor.
Dediğim gibi bir gün evlenirsem o deftere imza atarsam.
Hiç öyle genelin yaptığı gibi avazım cikarcasina evet diye bağırmayacagim.
Gereksiz davranışa hiç gerek yok.
Çünkü bakış açım uzun zamandır böyle.
Böyle de devam edecek.
Seviyorsam, Seviyorsa ve biz böyle mutlu olacaksak bunu göstermeye, ilan etmeye ne gerek var.
Sorunun cevabı maalesef ki ülkemizde evet.
Gerçek hemde acı bir gerçek.
Toplum olarak hala daha bir çok şeyi aşamadık.
Aşmamız da pek mümkün görünmüyor.
Cinsler kendi sevgilsine bakanlara sapık olarak nitelendirdiklerinde sanki kendileri başka kadın/erkeğe bakmıyor gibi davranmaktan vazgeçemiyoruz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğin getirdiği yük çok fazla. Bir erkek olarak evlenmek istemiyorum. O yüzden evlenip eşini aldatmaktansa bekar kalıp istediğini yaşayan erkeğe, kadına saygı duyuyorum. Kendi hayatıdır kimseyi ilgilendirmez.
Bazı evliliklerin de maddi ve manevi sebeplerden dolayı mecburiyetten devam ettiğini de unutmayın.
O yüzden kimseye tavsiye etmiyorum evlenmeyi.
06 Yorumla
Soran+1 yılTek eşlilik size gore degil mi? Yoksa sadece evliligin maddi yükunu mu cekemiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBen kendimi bildim bileli tek kişiye ait olmak istedim. Ama gördüğüm, duyduğum bazı şeylerden ötürü kadınlara güvenim kalmadı.
Maddi yüke gelince. Fakirlik içinde büyüdüğüm için benzer şeyleri tekrar yaşamak ve yaşatmak istemiyorum kimseye.
Soran+1 yılÇok düşünceli, özverili birisiniz. Aslında sizin gibi erkeklerin yalnız olmaması lazım
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Böylesi daha iyi.
- +1 yıl
Bir insan evli olmadığı halde sadece bir kişiyle görüşüyorsa zaten tek eşlidir. Tek eşlilik evli olmakla ilgili bir durum değil. Polyamory, aynı anda birden fazla kişiyle duygusal/cinsel ilişki kurmaktır (üçlü, dörtlü seksten bahsetmiyorum).
- +1 yıl
Sana katılıyorum güzel kardeşim. Bekar olup istediği gibi yaşamak kadının da, erkeğin de saygınlığını bozmaz, herkesin kendi hayatı. Ben de kimseye evliliği önermiyorum.
Kendini özgür özel vs hissetmesi için eşininde özel olması gerekiyor. Sevgili olup cinsellik yaşayan kadınlar terk edilince ne olacak benim halim diye üzülürken bir kesim kadın da günlük ilişki yaşıyor ya da umursamıyor kimle olursa olsun ihtiyacım karşılansın kafasındalar burada önemli olan bakirelik bozmak falan da değil önemli olan bedenini parayla daya normal şekilde pazarlamaktan başka bir şey değil ha burada sadece kadın için demiyorum erkek de aynı şekilde her iki taraf da birbirini kullanıyor her ne kadar erkek kadını kullandığını sansa da büyük çoğunlukla erkekler kullanıldığını farkında değiller sanıyorlar ki benden giden yok benden eksilen olmuyor vs. ama o kadar basit olmuyor işte. Ayrıca şöyle de bir şey var sevgilisi ya da önüne gelenle yatıp kalkan işte sevişen her b** yiyip sonra bakireyim demek ne kadar doğru ya da vicdanları el verip karşısındaki kandırıyorlar ona da anlam veremiyorum..
Tesettürlü olanlara gelirsek bence onlar ya başkası zoruyla ya da ozentilik ile veyahutta birçok erkekliğin kapalıları daha dindar daha temiz daha saf duygular taşıyacağını düşündükleri için vs. bilmiyorum o yüzden kapanarak doğru olanı yapmıyorlar.. Her şey gibi giyim kuşamın da adabı var fakat herkes ne haddini ne edebini bilmeyecek vaziyete düştüler..
Örtünün değerli olmadığını önemli olanın maneviyat niyetinin olduğunu belki zor gelecek ama herkes günün sonunda anlayacak ya da anlıyorlar..
Uzun oldu ama bu konuya dayanamıyorum..21 Yorumla- +1 yıl
Bu yazının anlından öpüyorum mükemmel.
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Kadın evlenmeden önce cinsellik yaşadığın da değersizleşebiliyor. Bizim ülkemizde cinselliği nikahsız yaşayan kadın bilinç altında basit kadın algılanıyor şahsi fikrim. Hoş evlenene kadar kendini koruyup tüm hayaller noini eşinle yaşamak istiyorsun kısmen evlilik özgür cinsellik yaşamak için bir basamak amma velakin ten uyumunu yakalayamassan o da tam bir hayal kırıklığı olabiliyor. Velhasıl kadın olmak bekarken de, evliyken de zor iş bu memlekette...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılRedpill e göre cevap veriyorum.
Siz kadınlar doğuştan değerisiniz ve bu değeri kendiniz belirliyorsunuz. Erkeklerde durum böyle değil. Erkek olabilmek için sosyal, finansal ve mesleki statü elde etmek gerek yani kolay değil ve bizler siz kadınlar gibi doğuştan değerli olmuyoruz bunu kanıtlamamız yani başarılı olmamız gerekiyor.
Bir kadın 20li yaşlarında gelecek için çabalamadan onunla bununla gezip tozup 30lu yaşlar yaklaşınca başarılı bir erkek bulup onunla evlenmek isteyince ve erkek onu istemeyince zırlamayacaklar. Demek istediğim seks yaparsan ve o erkekle evlenmezsen değersizleşirsin bu kesindir.
Herkes kendince değerlidir diye bir şey yok.
31 Yorumla- +1 yıl
rollo tomassi o7
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır. Saygı duyarım, kimseye karışmam ama ale kavramını yok eden bir şey normal karşılanamaz görüşündeyim. Bir özgürlük değildir, basitliktir benim için. Nefsini kontrol edemeyen basit insanların yaptığı bir şeydir diye düşünüyorum. Bu benim kendi düşüncem.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAile*
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes evlenmeyi istemek zorunda değil, herkes evlilik sorumluluğunu almayı istemek zorunda da değil. Buna kadınlar da dahil. Nikahsız seks, özgürlüktür. Evlenmek istemeyen bir kadın bakire olarak mı ölmeli?
11 Yorumla- +1 yıl
@Kara_biberim404 Profilindeki köpek Maltese mi?
Dini inanç dışında bir yorumdur Cinselliği apayrı bir seviyeye çıkarmasınız kutsal bir armağan gibi olmuş su yemek uyku gibi temel bir ihtiyaç dini bir ritüel değil
03 Yorumla- +1 yıl
Dinle alakası var işte
- +1 yıl
Diyor evet
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu sadece kadinlar icin degil aslinda erkekler icin de gecerli ama iste artik toplumun normallestirdigi seylerden bir tanesi mi desek. Size gunah haramsa bize degil mi sanki. Ben sahsen yapmam, bende esimi bekliyorum evliligi bekliyorum...
04 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olarak nasil dayaniyorsun?
Cevap sahibi+1 yılYani simdi oyle kendimi delicesine istekli falan olarak gormuyom daha cok merak var sanki bende hani nasil bir sey hissiyat zevk acisindan nasil bir sey diye merak ediyom ama istegimi giderecegim zaman da her zaman ki gibi kendi yolumuzla imkanlarimizla yapiyoz, sirf bunun icin gidip de kendimi kari kizla yatirmam yani...
Soran+1 yılNe güzel. Knsmk ister miisnz?
Cevap sahibi+1 yılOlur da Şu an isteyim valla. Cikinca eger yatmadiysan ya da yarin
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kadın kocası için değerliyse o zaman erkekler de yapmicak karısını değerli hissettirecek erkektir yapar modu olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖzgürlük değil ama insanlar sırf bu duygular nedeni ile evleniyor. Dinime haram olmasa evlenmezdim evlilik çok ağır bir yuk sadece bunun icin de evlenilmez değmez yani ha ben severk evlendim ama vur daha dünyaya gelsem evlenmezdim bekarlik sultanlik
10 YorumlaEvlenmeden önce vakit gecirip tanırken bunları yasamıyorsan, nikahlı kocana verdigin deger icin pişman oluyosun iste
00 Yorumla
+1 yılEğer Müslüman değilsen bu senin için bir özgürlük olabilir ama ölünceki özgürlüğün bambaşka olur orasınıda iyi düşün
00 YorumlaBedeli olan bir özgürlük evet.
Ben de şahsen karşıyım. Bedenime birden fazla kişiyi almam.10 Yorumla
+1 yılYani müslüman bir insan zina günahına düşmemeli ama kendisi bilir yine de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle bir düşünce gerikafalılık oluyor evet. Bir kişiyi özel hissetmek zardan bağımsız içten gelen bi şey
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerşeyi normalleştiriyorlar sonra da "sevgilim benden ayrıldı ühüü" diye ağlıyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce iki kez sordun bu soruyu. Herkesin kendi hayatı ablacım
12 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Cevap sahibi+1 yıl@zevkli_günahlar kullanıcı adına bak a. w midem bulandı
+1 yılumumursayan kalmadı erkekler için yeni bir av oluşturma kadınlar için de değerini arttıramadığı için kadınları aşağı çekme aracıdır inanmayınız - eggman nega
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Herkesin kendi yaşantısı kendi hayatı iyi ya da kötü demek yanlış olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir maddi yönden kuvvetli birisi çok fırlama değilse bakire olanı tercih eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl senin düşüncen iyi
Senin gibiler geleceğin annesi olmalı
00 Yorumla
+1 yılyaw ne değeri bir bitmediniz kadının bacak arasından geçmişinden kadına değer biçmeye siz de kadınsınız allah içiin saygı duyun ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖzgürlük ve cinsellik ne alaka ya evlenmediği için cinsellik yaşamayan özgür olmuyor mu bu cinsellikle kafayi bozmuşsunuz. Ki zinaya özgürlük diyen varsa maldır
10 Yorumla
+1 yılTam tersine hemen yaşayan kendini eşine saklamamak geri kafalilik
00 Yorumla
+1 yılNe alaka umursayan kalmadı derken?
01 Yorumla
Soran+1 yılBekareti yani
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbence değil hani evlenmek özgürlük olmaaz
00 Yorumla
+1 yılMantıklı düşünüyorsun zaten😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılNeden umursamamayım. Herkesi yanımda bulundurmam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Özgürlük cinsellikle olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence olabilir. İhtiyaç sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence dini inanç yoksa evlilik boş bir kurum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpekı var mı hayatında bırısı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Evet özgürlük hak ediyor artık herşeyi
00 Yorumla
+1 yılSence?
04 Yorumla
Soran+1 yılDetayi okumadiniz mi?
- +1 yıl
Yani sen yapmadın mı hiç şimdiye kadar?
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
Nasıl mutluysan öyle devam et
+1 yılKişisel tercihler bunlar insan istediğini yapar
00 YorumlaÖnemli bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Mantıklı