beleşe seks yapmak için elon musk bile erkekler aşık olmaz rol yapıyor diyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
beleşe seks yapmak isteseydim o sekse daha 18 yaşımdayken başlardım hemde evlenmeden halen bakir olduğuma göre
18 yaşındayken bi kızı kandırır yaparsın yaş ilerledikçe kiminle yapacaksın
Para sihirli bir değnektir paraya tapan çok fazda kız var
Hemde dünyanın en güzel kızları ile olabilirsin sadece 1 tanesi ile değil 20 kadınla aynı anda yatabilirsin abartmıyorum kızları çok iyi tanıyorum gerçekten seven kızların sayıları parmakla gösterilecek kadar azdır kızlar güce baylıyor kızlar gücün etrafunda toplanırlar kadınların zaafı bu
Şöyle düşünelim bir kız nasıl bir erkek ister uzun boylu genç yakışıklı işi gücü birazda fiziki olarak çok güçlü iyi olanları tercih ederler çoğu kızda böyle bu bir gerçek ama onu hayalindeki erkeği bir şekilde yenen erkek yakışıklı olmasada uzunda olmasa fiziki olarak karşıdaki erkekten güçlüde olmasa hayalindeki erkeğe kendi karşısında çaresiz bırakıyorsa zayıf olarak sevdiği kızın önüne atınca hayalindeki erkeği ezdim karşımda zayıf ben istersem sana zarar verebilirim peki bu hayalindeki erkek beni senden korayabilir mi baksana onu yendim kızların çoğu hayalindeki erkeği yeneni sever hayvanlar aleminde de böyle erkekler güç gösterişi yapar hangi erkek geyik yenerse dişi o erkeği seçer emin ol insanlarda da durum böyle çok az kız bunun tersini yapar
para sihirli değnektir parayla yaparsın ben beleşe kimle yapacaksın dedim belli yaştan sonra her kadın evlenmek ister gidip beleşe millete vereyim demez en azından Türkiyede
Beleşe olmazdı yani tabi eğer beni gerçekten bağlı kızlar yoksa ancak beni yürekten seven bunu yapar yürekten sevenlerde azda olsa sürü psikolojine göre hareket etmezler toplumsal baskıların altında ezilmezler bunu anlayamazsın öyle bir kız asla olmadın bu duyguyuda yaşamayana kadar yalan ve saçmalık gelecek senin gögsünü görmek isteyen sizin tabiriyle dayılar sana para ödüyormuş bende bunun üzerinde belirttim ya kadına para vermeden beleşe yapabiliyorsan yaparsın ya da ila para ödenecekse bir kadının tenine dokunmak varken resmi için neden para ödeyesin asıl sen konuyu saptırıyorsun bu kişiler sana parvermiş ben bunun üzerinde dedim eğer sana para verecekse seninle yatmak için vermeliydiler resmin için değil resim için para ödemek saçmalık dedim zaten internette bir çok çıplak kadın fotografı var sen sadece sütyenini gösteriyorsun ama internette beleşe bir çok çıplak kadın fotosu var ona baksa yeterli diyorum ya da p*rno videoları var bir sütyeni görmek için para ödemek ahmaklık diyorum beleşe nasıl olur belli yaşa gelince ben öyle insanlar gördüm ki öylede kadınlar eşlerini aldatan eşleri evde yokken başka erkeklerin koynunda olanları duydum sırf cinselik yapmak isteyen aşk isteyemeyen kadınlarında dolu olduğunu gördüm bırak beleşe vermeyi birde üstüne para verip beni becer diyenleride eğer bir kadını becermek istesem beleşede verse yapmazdım üstüne birde para alırdım o kadınlarda
Böyle kadınlar yok diyorsun varlar peki kanıtlarsam karşılığında beni tatmin edecek ne vereceksin bana o kızlara parada vermeyeyeceğim senin gözlerinin önünde para alacağım olur mu
madem o kadar kolay bi kadın bulup yapmak site neden abazanlarla dolu o zaman
Dikkat edersen ne kadar ince düşünüyorum bir seks için bile ben abaza değilim haliyle ince düşünebiliyorum abazaların hepsi canım oldukları için onların beyinleri sadece pipisi eskiden hatırlardım çevremde bazı erkekler kız düşürmek için farklı taktiler denerdi bu bana acayip gelirdi neden bu kadar çok fazda taktikler öntemler deniyorsunuz ki ben bir sevgili isteseydim parmagımı bile oynatmam ki bunu o şekilde de yapabilirim bana saçmala ma biz bir kaç sevgili edindin senin hiç sevgilin hiç olmadı biz bir kaç defa seks yaptık sen bir seksi bırak hiç bir kızın dudağında bile öpmedin bu kadar kolaysa neden senin durumun böyle bende onlara dedim ki ben istemedim
İsteseydim yapardım inanmadılar ileri de oturan 3 kız görüyorsun hadi yapta görelim dediler sen daha kızlardan utanıyorsun yanlarında biri ben çakmak isteyeceğim içlerinde bir kızı öyle tavlayacağım dedi biraz muhabbet sonra telefon numarasını alacağım dedi kendinden emindi gitti sonra kısa süre sonra döndü ne oldu kızlar küstah oğlum bu kızlardan birini bile kimse tavlayamaz derken diğer üçüde denedi sonuç alamadı sen dene dediler ben onlara ben karı kız peşinde değilim tavlamak istemiyorum oğlum harbi çakmağımız yok belki sana çakmağı verir kızı tavla demiyoruz çakmak iste git sana telefonunu mu iste diyoruz ısrar ettiler çekine çekine gittim yutkunarak çakmak istedim üçününde gözlerine dikkatlice baktım üç kızda çakmak uzattı bana tek şartımız var dediler nedir dedim seninle biraz muhabbet edelim ben onlara muhabbet etmek için gelmedim muhabbet edecekseniz orada arkadaşlarım var onları çağırayım muhabbet edin ama biz onlarla değil seninle muhabbet etmek istiyoruz bende çok sürmeyecekse olur dedim sonra kızlar bana yapıştılar artık ben gideyim dedim bir dakika telefon numaranı alabilir miyiz onlara yalan söyledim benim telefon numaram yok bir kağıda numaralarını yazdılar cebime koydular yinede sende kalsın üç kızda göz kırptı ve çakmağı al arkadaşlarına götür dediler ama lütfen yarında seninle görüşelim burada neyse hoşçakalın ben gideyim kızlar dedim geldim çakmağı nasıl alabildin dediler nasıl taktik denedin dediler hiç taktik yapmadım burada kızların numaraları alın flörtleşin üçüde mi sana telefonunu verdi evet nasıl isteyebildin bana inanmayacaksınız ama ben istemedim onlar zorla verdi size demiştim parmağımı bile oynatmadım ama kızları aramayacağım bana onların telefon numarası lazım değil siz ararsınız size veriyorum onun için size şaşırdım ya ben asla taktik yapmam dümdüz benimkisi
canım*ı kısmını canım alarak değiştiriyor site
küfürlü sözleri canım olarak değiştiriyor site bırakta rahat küfür edeyim
Eğer bir kızdan seks istesem önce buna açık mı gözlemleyerek anlamaya çalışırdım direk derrdim sekse ilgili birisin benimle seks yapmak istersen bana şu şekilde ulaşabilirsin derdim not bırakırdım asla taktik yapmam
Şu an bir erkek sıfırdan evlilik için birikim yapsa satın alacağı ev hariç minimum 500 bin lira harcaması lazım. Neresi beleş bunun:)
evlenmese de harcayacak
Evlenmeyi beleş seks gören evlenmesin, hesap kitap bilmiyor demektir zira.
Vazgeçtiğin onca özgürlükten bahsetmiyorum bile.
Beleşe seks mi adam evlenene kadar hayatı sklyor zaten masraftan 😂😂 bide beleş mi oluyor
Evlenmek dediğin seksten ibaret değildir kadına ilgi sevgi vermektir
Aile kurmak çoluk çocuğa karışmak ve eşi tarafından sevilmek icin
İşiniz gücünüz 18 çoğunluğu öyledir belki bilemeyiz ama geneli bunun için evlenmiyor sadece
Seks yapmak için evlenmeye gerek yok.
beleşe yapıyor mu kızlar
Evet.
Sen neden evlenmeyi düşünüyorsan benzer nedenlerle
Beleşe seks yapmak için kimse evlenmez
Daha fazla kaçamadığımız için 😂
Bunu nerden çıkarttın 😅
Normal boş mezar bulsam atlarım.😂
aşk bu revirde yok gibi bir sey artik
Aynen beles seks
Şu kafaya nasıl sahip olabildin hshshshs
O y vsak kendisini soylemis