Cinsel Yaşam Birlikte olduğunuz kişinin nasıl bir insan olması sizi korkutur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Birlikte olduğunuz kişinin nasıl bir insan olması sizi korkutur? Birlikte olduğunuz kişinin nasıl bir insan olması sizi korkutur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ben ondan daha erkeksem, korkarım. Daha yürekliysem, korkarım. :D ama hoş, “korkutucu” özelliklere sahip biriyle asla birlikte olmam. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Alman dostların mı daha çok türk dostların mı 😁 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :D türkün türkten başka dostu yoktur. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Beni hiç biri korkutmaz ama ben zaten sevdiğim kadının biraz psikopat olmasını isterdim 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bunlardan korkmam ki.. :))İçiyle dışı, dışıyla içi farklıysa ve ben bunu sonradan öğrendiysem korkarım mesela.. 1 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Merhametsiz. Kalbinde merhamet olmayan biriyle olmaz 1 3 Yorumla Spartanyus +1 yıl Sen peki merhametli misindir Yorumla Ausrine +1 yıl Değilim Yorumla Soran +1 yıl Merhametli davranmak insanın en büyük hatasıdır zaten Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yalandan ibaret olduğunu anladığım an korkarım izimi kaybettiririm, yalan olduğunu uzaklaşınca daha iyi anlıyor insan ✌🏼 1 0 Yorumla
Cenkistanbul Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı. olmadığı biri gibi görünmesi 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Korkmam ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben ondan daha erkeksem, korkarım. Daha yürekliysem, korkarım. :D ama hoş, “korkutucu” özelliklere sahip biriyle asla birlikte olmam.
Alman dostların mı daha çok türk dostların mı 😁
:D türkün türkten başka dostu yoktur.
Beni hiç biri korkutmaz ama ben zaten sevdiğim kadının biraz psikopat olmasını isterdim
Bunlardan korkmam ki.. :))
İçiyle dışı, dışıyla içi farklıysa ve ben bunu sonradan öğrendiysem korkarım mesela..
Merhametsiz. Kalbinde merhamet olmayan biriyle olmaz
Sen peki merhametli misindir
Değilim
Merhametli davranmak insanın en büyük hatasıdır zaten
Yalandan ibaret olduğunu anladığım an korkarım izimi kaybettiririm, yalan olduğunu uzaklaşınca daha iyi anlıyor insan ✌🏼
İki yüzlü ise cok korkarım
olmadığı biri gibi görünmesi
Kimseden korkmam
Korkmam ki