Cinsel Yaşam Hamile eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Hamile eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. doğrumu anladım gerçi ne şekilde anlarsam anlayayım ihanetin her iki taraf içinde iğrenç kişiliksizlik olduğu kanaatindeyim 0 0 Yorumla
mayctayzm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Evli olmadığım için bişey diyemem bekara karı boşamak kolaydır derler ya o misalPeki sen evlimisin 0 0 Yorumla
Le0nFR Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Demekki bir birey olamamisiz, bizden olmamız der ayrılırım. Vurmam kırmam dokmem, zaten vurulan kırılan dokulan karakterimiz olmuş insanligimiz gitmiş gerisi önemsiz 1 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Babasının evine postalarım çocuğu da velayetini alırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çocuk kimden bir ömür şüphe ederim DNA testi yaptırır kadın s. Ederim 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aldattın mi? Bunun hamile olup olmamakla alakası yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Genelde evli kadınların ilgisini çekiyorum o derece çekiciyim demek ki bilmiyorum ama boyum posum yipim baya iyi derler iyi ki evli değilim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hamile kadınların ilgisini peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ama yakınlık vardı baya arzuladığını hissettiğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz hamile misiniz Yorumla Soran +1 yıl Sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yaşanmamak üzere kaldı öyle. Siz hamile misiniz Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hamile biriyle beraber olmustum 0 5 Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl Cok istekli oluyorlar Yorumla Soran +1 yıl İş arkadaşı mı Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl Hayir ogrencimdi pilates hocasiyim ben Yorumla Soran +1 yıl Doğana kadar mı Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl Detayi veremem ki buradan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben eşimi aldatırım kesin 😄 4 8 Yorumla hharharis +1 yıl Hamileykenmi Yorumla Seniorritta +1 yıl Bu inanç lazım bize :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hamileykende ayrı tatlı olur Yorumla hharharis +1 yıl Merak edilecesi seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl Hamilelikten hormonlar yukselir , o yuzden 6 aylik biriyle olmustum Yorumla hharharis +1 yıl Öğrenebilirsin çok yakinlardayim Yorumla CAGRI16 +1 yıl Tehlikeli isler Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dna testi yaptirır ayrılırım 0 0 Yorumla
Savas86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Boşarım. Çocuk doğunca da DNA testi yaptırırım 0 0 Yorumla
tnaberlant Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl DEMEK Kİ YETERİNCE SANA İLGİ GÖSTERMEMİŞ 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bosanirim sonuçta sadakat önemli 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. maşşallah derim 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Boşanırım 0 0 Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Boşanırım 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. oha derim ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
doğrumu anladım gerçi ne şekilde anlarsam anlayayım ihanetin her iki taraf içinde iğrenç kişiliksizlik olduğu kanaatindeyim
Evli olmadığım için bişey diyemem bekara karı boşamak kolaydır derler ya o misal
Peki sen evlimisin
Demekki bir birey olamamisiz, bizden olmamız der ayrılırım. Vurmam kırmam dokmem, zaten vurulan kırılan dokulan karakterimiz olmuş insanligimiz gitmiş gerisi önemsiz
Babasının evine postalarım çocuğu da velayetini alırım
Bir kadından ayrılmak için güzel bahane derim ne diyim
Çocuk kimden bir ömür şüphe ederim DNA testi yaptırır kadın s. Ederim
Aldattın mi? Bunun hamile olup olmamakla alakası yok
Genelde evli kadınların ilgisini çekiyorum o derece çekiciyim demek ki bilmiyorum ama boyum posum yipim baya iyi derler iyi ki evli değilim
Hamile kadınların ilgisini peki
Bilmiyorum ama yakınlık vardı baya arzuladığını hissettiğim
Siz hamile misiniz
Sonra
Yok yaşanmamak üzere kaldı öyle. Siz hamile misiniz
Sen böyle bir şey yaptın mı yapma yolunda mısın
Hamile biriyle beraber olmustum
Cok istekli oluyorlar
İş arkadaşı mı
Hayir ogrencimdi pilates hocasiyim ben
Doğana kadar mı
Detayi veremem ki buradan