Sert davranıyor zorluyor fantazimi yaoiyor bundan mı zevk alıyor anlamadım çok canım yanıyor önceden böyle davranmazdi 4 sene oldu evleneli. artik daha yakınız birbirimize fakat bazen çok canımı acıtıyor söyleyip kırmaktan çekiniyorum. Dislerini geçiriyor boynumu morartiyor emmekten saçımı cekiyor zorluyor böyle yapmazdı önceden ve baş örtüsü falan tak diyor bana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sen de öpüşürken dudağını dişleyip "Hey efkim sefi sefiyefim (hey aşkım seni seviyorum)" de
😅🤣🤣🤣🤣🤣
Sert sevismekten zevk alıyor, baş örtüsü fantezisi var anlaşılan, senin sesinin çıkmamasını hoşuna gidiyor olarak yorumluyor belkide
Başörtüsü nasıl takilirki öyle bir olayda yani abes kacmazmi çok canımı yakıyor aslında bazen aşırıya kaciyor
Bunu hissettirebilirsin ona, dediğim gibi o senin zevk aldığını düşünüyor olabilir,
Baş örtüsü birçok erkeğin fantezisidir, örtülü kadonlar5daha dikkat çekici gelirler, hani görünmeyen şeyler daha cok merak edilir
fantezi olması yüksek bir de sen zevk al diye de yapıyor olabilir
Çok canımı yakıyor ama çok ileri gidiyor bazen sanki
güzel bir dille ifade et.. seni seviyorsa yapmaz zaten
Hem zevk hemde güç fantazisi seni zorlaması hoşuna gidiyor
İkinizin cinsellikte mutlu olması önemli sevmediğini açıkça belirt ortak zevkler bulun
Bu konudan kaynaklı bende bir ara cinsellikten soğumuştum. Bu fantezi türü bir şey
Normalde kadınlarında hoşuna gider ama senin girmiyosa bunu dile getir
tam bir eşya muamelesi görüyorsun yani. ah yazık o bidonlar geldi aklıma
anne olarak ne düşünürsün. süt içmeyi çok seviyorum ve merak ediyorum emsek çocuğun rızkı emmesek içimizde kalır e tabi merak da var. tadını seversek nolcak ikimize de yeter mi çocuk aç mı kalır. oturup kahvaltıda içmicem tabi ilişki sırasında en azından
gunduz basortulu bi kadin var hayal ettigi onu dusunerek yapiyormus sordum ben..
Fazla abartıyormuş adam kopek gibi istekli
Hard seviyor olabilir
Fantazı yağıyor işte adam
Bu yaşta doğru mu yaa
Seviyor
Sana gıcık kapıyor
.. intikam alıyor demek ki
Cok ilginc
Karşılıklı ol aaı lazım fantezinin
Fantezi bu
Eziklikten
Ya neden qsagiliyorsun ki insanı bir ihtiyac
Ezik erkekler karısına üstünlük kurmaya çalışır.
Bozulmus eşin
Ne güzel ama?