Cinsel Yaşam Sevişmek istemeyen sevgilinin sebebi ne olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Son 2 aydır yanaşmıyor bile sebebi nedir? Sevişmek istemeyen sevgilinin sebebi ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Ya bunları ben anlamıyorum. Nasıl olabiliyor. O arkadaş ya başkasıyla yatıyo ya da aldırmış :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tartışma kavga vs var mi. Cinsel birliktelik vs istiyor muydu sadece sevisme mi 0 0 Yorumla
SimgeTheMagnificent Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sende bir değişikilik var mı 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi? Yorumla SimgeTheMagnificent +1 yıl Kilo, bakım? Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı. daha önce çok sık mı birlikte oldunuz? 0 0 Yorumla
Kalemsiz_Sair Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yakinda eski sevgilin olunca anlarsin 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ya başka biri vardir, ya da doymustur sana 0 0 Yorumla
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. sevişiyordur zaten 0 0 Yorumla
Milaa35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aldatiyor 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten kesin mi Yorumla Milaa35 +1 yıl 2 ay ne kiz 1 haftadan sonrasi yanaşmali Yorumla Soran +1 yıl Baska bi sebebi olamaz mı Yorumla Milaa35 +1 yıl 50 yas ustu degilse olamaz Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Cidden mi 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Pil bitik dir 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalkmıyor dur 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Başkası sorunsali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ya bunları ben anlamıyorum. Nasıl olabiliyor. O arkadaş ya başkasıyla yatıyo ya da aldırmış :)
Tartışma kavga vs var mi. Cinsel birliktelik vs istiyor muydu sadece sevisme mi
Sende bir değişikilik var mı
Ne gibi?
Kilo, bakım?
Hayır yok
daha önce çok sık mı birlikte oldunuz?
Yakinda eski sevgilin olunca anlarsin
Vermiyosundur. Bizde de aynı durum var çünkü
Ya başka biri vardir, ya da doymustur sana
Başkasına git sen en iyisi
sevişiyordur zaten
Aldatiyor