Cinsel Yaşam Dokunulduğunda karşı koyamadığınız bölgeler neler? cattycute Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 vücudunuzda öyle yerler var mı? benim uçlar ve karnın yanları :D Güncellemeler+1 yıl şu erkeklerin yok edilmesi lazım Dokunulduğunda karşı koyamadığınız bölgeler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Onbirinci parmağıma dokunulunca karşı koyamam. Bir de ensemden öpülünce 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Sağdan üçüncü ayak parmağımın tırnak kenarındaki etin ucu 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadının her yeri beni etkiler. Benim heryerim kadın dokunusundan etkilenir. Özellikle penis. 0 0 Yorumla
benmti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Bacaklarımda tik var diz kapağı üst tarafları birisi dokunduğunda cidden dayanamıyorum 0 0 Yorumla
Ceylin_45 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Belim tabii ki, alev alır vücudum 😉😂 7 1 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Shorit söküp içtirdin mi hiç :) efso olur Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. E tabi bacak arası oluyor 0 0 Yorumla
luxore Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl yanaklarıma dokunulmasi çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Testislerim hemen salarım kendimi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dudaklar, kalça ve vajina 1 8 Yorumla cattycute +1 yıl meme uçları? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yok Yorumla cattycute +1 yıl hiç mi? imkansız be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye imkansiz olsun Yorumla cattycute +1 yıl sinirlerin aşırı ypğun oldugu bölge. zevk almıyor olamazsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç almıyorum drmedim ama çok zevk vermiyor diğer dediklerimin yanında hiç kalıyor Yorumla cattycute +1 yıl bende de tam tersi, Yorumla cattycute +1 yıl aklım çıkıyo resmen, hele iki ucu aynı anda yalanınca Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Karın kaslarım hassas noktam 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kalbim 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kulak ve oral 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok valla 0 0 Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Kasık bölgem tabi ki 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kirpikler 0 0 Yorumla
tıpdoktoruu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl tabi ki penis 0 4 Yorumla cattycute +1 yıl circumcised olan mı? hissinin %90ı gidiyormuş Yorumla tıpdoktoruu +1 yıl hayır hiçbir his kaybım yok aksine sürtünmeden bile penisim çok etkilenip hemen sertleşiyor Yorumla cattycute +1 yıl ne bilyorsun mastürbasyon yapma başlamadan önce kesildin Yorumla tıpdoktoruu +1 yıl tamam haklsıın doğrusun sen öyle diyorsan öyledir ben bilmiyorum benim penisimi sen benden daha iyi biliyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Onbirinci parmağıma dokunulunca karşı koyamam. Bir de ensemden öpülünce
Sağdan üçüncü ayak parmağımın tırnak kenarındaki etin ucu
Kadının her yeri beni etkiler. Benim heryerim kadın dokunusundan etkilenir. Özellikle penis.
Bacaklarımda tik var diz kapağı üst tarafları birisi dokunduğunda cidden dayanamıyorum
Belim tabii ki, alev alır vücudum 😉😂
Shorit söküp içtirdin mi hiç :) efso olur
Aletine dokunmazsa affetmem
E tabi bacak arası oluyor
Boynum
Üst bacak bölgem
yanaklarıma dokunulmasi çok hoşuma gidiyor
Dokunulduğundamı yalanıldığındamı?
Uçlardan kastın göğüs uçları mi?
Penisim... Büyük bir savaş sebebi 😅
Testislerim hemen salarım kendimi
Dudaklar, kalça ve vajina
meme uçları?
O yok
hiç mi? imkansız be
Niye imkansiz olsun
sinirlerin aşırı ypğun oldugu bölge. zevk almıyor olamazsın
Hiç almıyorum drmedim ama çok zevk vermiyor diğer dediklerimin yanında hiç kalıyor
bende de tam tersi,
aklım çıkıyo resmen, hele iki ucu aynı anda yalanınca
boyun, kasiklar, karin ve yan bolgeler..
Boynum gögsüm bide oğluş
Ayak tırnaklarım.
Karın kaslarım hassas noktam
Oooo,
Soru fenAsaa
Yokk
Boxeri delen şey:d
Kalbim
Kulak ve oral
Yok valla
Tahriş mi oluyorsun oralara dokunulunca
Kasık bölgem tabi ki
Kirpikler
tabi ki penis
circumcised olan mı? hissinin %90ı gidiyormuş
hayır hiçbir his kaybım yok aksine sürtünmeden bile penisim çok etkilenip hemen sertleşiyor
ne bilyorsun mastürbasyon yapma başlamadan önce kesildin
tamam haklsıın doğrusun sen öyle diyorsan öyledir ben bilmiyorum benim penisimi sen benden daha iyi biliyorsun
Kasık
Büyüük mü uçlarıı