Cinsel Yaşam Neden anal ilişki? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Neden vajina değil de anal Neden anal ilişki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Orası daha dar kizliga dokunmadanbosalma sa si oluyor hamile kalma şansı yok esas ondan kaynakli 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Benim tercihim vajinal bu ayrı tabi, anal tercihinin nedenleri arasında, dar oluşu ve merak geliyor bence 0 0 Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Ben öyle bişey demedim. :) ama sanıyorum her erkek sadece denemek maksatlı bi kere ister 0 0 Yorumla
Kalemsiz_Sair Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Vajinal yol kapali ise en saglami digeri. Mecburi istikamet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilirsin y. r. r. k. kalleştir, bazen arkadan da vurur. Bu erkek milletinin hepsi kalleş kanka 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çunkü insanlar yasak olani ister sapikligi sever. Ama bilmedikleri sey.. karsiligi olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden olacak, qötçü anam bunlar hepsi qötçü. Allah hepimizi qötçülerin şerrinden korusun 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hak yolu varken b. k yolu cidden neden merak ettim. r 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kadınlarda daha çok bakirelik endişesi erkeklerde ise daha dar ve yasak oluşu 0 0 Yorumla
Ceylin_45 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Anal bölgede sinir uçları daha çok bulunur 3 2 Yorumla Efsaneelerolmezz +1 yıl Sen çok fenasın ya Yorumla Efsaneelerolmezz +1 yıl Manisali Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Merak merak bunlar hep 0 0 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl onun zevki auri ya detay vermek zor tabi 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dar diye tercih ediyorlardır. ama bence iğrenç 0 0 Yorumla
Anlarım3005 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Ahmaklık 0 0 Yorumla
oyunadamı3 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Daha dar. 0 1 Yorumla oyunadamı3 +1 yıl Ve sıkı Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Bi bilsen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Orası daha dar kizliga dokunmadanbosalma sa si oluyor hamile kalma şansı yok esas ondan kaynakli
Benim tercihim vajinal bu ayrı tabi, anal tercihinin nedenleri arasında, dar oluşu ve merak geliyor bence
Ben öyle bişey demedim. :) ama sanıyorum her erkek sadece denemek maksatlı bi kere ister
Vajinal yol kapali ise en saglami digeri. Mecburi istikamet
Bilirsin y. r. r. k. kalleştir, bazen arkadan da vurur.
Bu erkek milletinin hepsi kalleş kanka
Çunkü insanlar yasak olani ister sapikligi sever. Ama bilmedikleri sey.. karsiligi olacak
Neden olacak, qötçü anam bunlar hepsi qötçü. Allah hepimizi qötçülerin şerrinden korusun
Bence vajinal iliski. Vajina dururken ne gerek var ki anala.
bekaret sorunu olduğu için
daha dar olduğu için
yasak olduğu için
teorik olarak mi, pratik olarak mi soruyorsun?
Hak yolu varken b. k yolu cidden neden merak ettim. r
Kadınlarda daha çok bakirelik endişesi erkeklerde ise daha dar ve yasak oluşu
Anal bölgede sinir uçları daha çok bulunur
Sen çok fenasın ya
Manisali
Merak merak bunlar hep
Bence her zaman vajinal ilişki
onun zevki auri ya detay vermek zor tabi
Daha sıkı olduğu için
Sapkin oldukları için yetinemiyorlar vajinayla
Ben hıc yapmadım ama çok merak ediyorum
Dar diye tercih ediyorlardır. ama bence iğrenç
Zevksizler çünkü
Dar bir yere girmek zevk veriyor da ondan.
Asla yapmam asla da yapmadım
Hiç denemedim bilmiyorum.
Ahmaklık
No anal no
Daha dar.
Ve sıkı
p*rno...
hak deliği dururken bak deliği yapılır mı
Anal sevmem kesinlikle vajinaya girerim
Bi bilsen