Baskın biri baskın biriyle beraber olmak ister mi yoksa tam tersini mi ister örneğin? 😏 Keyifli geceler.. 🚬🍷

Baskın biri baskın biriyle beraber olmak ister mi yoksa tam tersini mi ister örneğin? 😏 Keyifli geceler.. 🚬🍷

Yok ya beni ancak bana benzeyen hatta ce hatta benden bir tık üstte isteği libidosu, fantezileri falan olamaz ancak beni keser aksi beni hiç mi hiç kaldıramaz öyle bit kişi olacak ki bütün isteklerimi hayallerimi fantezilerimi vesaire kolaylıkla korkmadan onunla paylaşabileceğim yani
Zaten fikir ve karakter olarak aynı karaktere sahip olduğunu bir insanla ilişki yaşamak isterim zaten bu insanda ancak benim evlilik yaptığım eşim olabilir, bunun dışında cinsel hayatım şu anda net bir şekilde yok ama olduğu zaman da sürprizlerle dolu bir kişi olmasını tercih ederim yenilikleri açık birisiyim ama bunu yaparken de iğrenç fanteziler yerine sadece ikimizi keyiflendirecek yenilikler açık olmayı tercih ederim.
Yatak da tabi ki de bana benzeyen partner beni keser. çünkü çok zıt kişi ile zaten anlaşamam ki. yani benzer olmalıyız ki birbirimizin neler sevdiğini sevmediğini bilmeliyiz. bu yüzden de benim için bana ne kadar benzerse o kadar zevk alırdım
Sanırım tam zıttım olsun isterim yani ben baskınsam o biraz itaatkar olsun ya da ben itaatkarsam o biraz baskın olsun, ama tercihim baskın erkek olur büyük ihtimalle.
İtaatkarsada azıcık sürprizler yapıp baskınlık kursun isterim yani.
Cevap
25Cevap
Selam gadası 🙃
Benden daha fena daha heyecanlı olursa keser.
Zıttım olmasın yumurta kırarız.
Aynı anı yaşayacak aynı bakış açısına sahip birisi olsun.
İyi bir ilişkide kadının yapması gerekenleri erkeğin yapması gerekenlerden farklılık var iki tarafta üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaparsa ilişki keyifli olur
bazen benzer olan bazen benden zıt olan bazen benden de fazlası olan bir partner lazım bana :)
Çok benzersek sıkıcı olur, çok zıt olursak zor olur. Bizim hem benzerliklerimiz olsun hem de farklılıklarımız. Öyle daha iyi anlaşırız gibi.
Benim biraz zıttım olması lazım, bir yatakta iki lider olmaz. Ben rahat durmam eğer bana benzerse olmaz.
zevk aldığını belli edip beni de ateşlesin. gifteki gibi iyice sertleşsin. bana benzer biri olurdu.
Tabi ki benimle aynı özelliklere sahip olmalı sınırsız yeniliklere açık olmalı diye düşünüyorum 😏
Bana benzeyen benden daha baskın biri olmalı..
bana bezesin ama gelmeden önce 118 arasın itfaiye ihtiyaç kesin olacak
Bana benzemesini isterdim pasif kalmamali her an istekli olmali
Ben baskınım karşımda ki nasıl olursa olsun sıkıntı yok
Bana benzerse çok güzel olur da çok yoruluruz ya
Benim dengim tabiki öpe öpe birbirimizi çocuk yaparik
Benden daha fazlası olmalı anca keser fhklk
Bnden bir tık üstün olmalı
leb demeden leblebiyi anlayan partner avantajdır.
Benim tam tersim olmalı.
benden fazlası mezarda :) :)
Tutkulu bi sevişme yeter. Benzerliğe gerek yok
Beni benden alması keser
Aynısı tabi ikimizinde aynı şeylerden hoşlanıyor olmamız daha çok zevk almamıza neden olur
Tam zittim mesela şu günlerde bende çok daha gençlerle seks yapıyorum
Bneim gibi olsun
Güzelliği içime sinsin yeter
İyi anlaşmak önemli aynım olsun
Zıttım olmalı.
Yatakta vahşi ve acımasız kadın olmalı
her iki durumda hoşuma gidiyor
Gif güzelmiş 🤭
ateşliyor insanı demi.
Sktr git @mk güzel kardeşim
Klavye küfüru bile layık görmedi sana oyuspuy cocgu
Ssie