Kapalı bir kızım arkadaşlar cinsel konuşmaya kendime yakıştıramıyorum evlenmeden

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kapalı bir kızım arkadaşlar cinsel konuşmaya kendime yakıştıramıyorum evlenmeden

Bulmuşlar sizin gibi safları kandırıyorlar. Ne zaman aklınız başınıza gelecek? İş işten geçtikten sonra mi? Şu konuşmanın neresinde samimiyet var..! Ben söyleyeyim en ufak yerinde bile samimiyet ve içtenlik yok.
Neymiş efendim beni artık rüyanda görmüyor musun..! Saf kardeşim benim bu bir abazanin günlüğünden taktiktir ve gerçekten siz bu tür şeylere inanıyor musunuz? Şaka gibisiniz.
Haa bu arada bu cinsellikle alakalı uzaklaşma konuşmaları da baştan sona palavra kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
Aklı sıra yeni taktik deniyor ergen kafalı kazma.
Sende hala beni rüyanda görmüyor musun gibi saçma sapan şeylerin peşinden koş aferin.
Atmış kadar oldun eyvAllah 👍
Günümüzde haklı olmak 5 para etmiyor artık. Yine de EyvAllah teşekkürler.
evlenmeden aman hiç konuşmayın da evlendikten sonra da cinsellikte yeterli ilgiyi göremeyince ya da düşündüğünüzden çok daha farklı biri çıkınca karşınıza üzülmeyin.
Cevap
4Cevap
ayak yapmış. zarf atmış sen de zarfa gelmemişsin sonra da pişman ayağına yatmış. gönder gitsin.
Ama seni çok istiyorum demesine ne diyebilirdim ki başkq
atmış zarfı işte. sen böyle karşılık versen sexting bile yapıcak sonra da sevişmek için mekan arayışına girecek. sen böyle " sapıklık mapıklık " falan deyince o da ayak yapmış işte üçkağıtçı. " tamam aşkım tamam lütfen bu konuları kapatalım soğudum seksten " falan filan. hani sen belki " tamam aşkım soğuma yaparız ama zamanı gelince " dersin belki falan diye. yani o ara ara yoklucak yine seni. ona göre işte. bence yol yakınken dön.
Abi zaten Kürt değil ya
yani sapıklığın ırkla falan alakası yok sapık her zaman sapık yani.
Sapıklıkla alakalı değil ben Kürt koca istiyorum bu tam tersi Karadenizli hem de Bulgaristan’da yaşıyor annesi bulgar
bulgaristan'da ki çocuğu napıcan be kızım boş ver. sen kendi örf ve adetlerine göre davranan çevrenden birisini bul.
İç Anadolu’dan erkek istemiyorum. Da Bulgaristan’da nasıl yaşıycam hakkaten hep hayalim İstanbul'da yaşamakken
İstanbul kozmopolit bir yer İstanbul 'da her yöreden insan bulabilirsin
Çocuk iki otzbir çekecek bok etmişsin. İki nude at da bari rahatlasın oğlan
Ne kadar iğrenç biri ya sırf sen kabul et diye başka yollar deniyo acindiriyo kendjnu kanma bu m@la
böyle sevgililik mi olur ya odun gibi
Yani amacı çok farklı bence uyuşmuyorsunuz
Merak etme bir kaç saat sonra azar yine
Niyeti halis değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?