Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal aslında yapılmadan cinsel temizliği yapıldıktan sonra girilmesi uygundur ama can yanmaması icin Birhafat uygulama yöntemleri vardır Anal ufaklı büyüklü sıralı dildolar var dır onlarla alıştırma yapılır sonrası ilişki yaşanır patnerin nezaman isterse hazırda cinsel ilişkiye girile bilir temizliği ise Anal su pompalarıyla yapılır tatlım
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kuzum
Cevap sahibi+1 yılRica ederim tatlım 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kadınların aptallığı,
Erkeklerin ahlaksızlığı.
Yapan ve yaptıranın Allah bin belasını...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. dar diye tercih ediliyo bide içeri rahat boşaldıkları için oysaki bence böyle 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler keyif alır. Bunu diz kadınlara sormak lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAcının zevke dönüştüğü bir durum olduğu için. Daha net ifadeyle haramın çekici gelmesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeğişiklik olsun diye pelvik kaslarının tahribatı... yaniii bilemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu tercih eden genelde erkekler bence tamamen bencillik anal a karşıyım vajina candr
00 Yorumla
+1 yılYine uzun cevap verilmesi gereken bir soru :)
20 Yorumla
+1 yılerkeğe zevk vermek için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapanın kendine de karşıdaki kadına da saygısı yoktur, nokta.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü diğer tarafa göre daha çok zevk veriyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın için risksiz erkek için daha keyifli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bunun cevabını bende gerçekten merak ediyorum
00 Yorumla çok iğrenç degilmi ya
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel anal çok seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanki benim başka seçeneğim yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapan gaydir nokta
310 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhak yolu varken b. k yoluna gerek yok. Yapanlar gaydir ya da yönelimi vardır. Kadınlardan da zevk alanı yok ancak köle ruhlu kadınlar bunu yapar s. lakça
- +1 yıl
Kadına saygısı olanın yapacağı en son şeydir.
Cevap sahibi+1 yılAsıl saygısız olan acı çeke çeke bunu kabul eden s. lak kadınlar. Yapan erkeğe de erkek demiyorum zaten. Kadınına zevk vermeyen erkek gaydir. Bu kadar net
- +1 yıl
Bir kadın acı çekeceğini bile bile buna nasıl müsade ediyor peki? canım, kölelikle alakası olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılKaç kadınla konuştum ben burada. Hepsi de ben köle ruhluyum o yüzden kabul ediyorum ya da o çok istedi onu kırmak istemedim gibi şeylerle yaptıklarını söyledi. Şimdi kadın dünyasını bilmediğiniz için size her şey göründüğü gibi gelir. Ama şunu da unutmayın istisnalar genellemeye girmez
- +1 yıl
Acısını hayal bile edemiyorum. Kadının kendisini bu duruma düşürebilmesine hiç inanamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapınca vazgeçilmez olduklarını düşünüyorlar ne acı
- +1 yıl
Onu yapana saygı duyan erkek de yoktur. Zevkini o şekilde halleden adam vazgeçmez olur mu
- +1 yıl
@MertKapan07444 kadında erkeğine duyduğu içgüdüsel itaat duygusu var. o yüzde kabul ediyorlar.
- +1 yıl
@SSvermiştim çok saçma bence. İtaatkar duygusuyla mantıksız işleri birbirine karıştırmamak lazım
+1 yılyaptın mı hiç
00 Yorumla
+1 yılSert seven ister
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne